2009 Nisan Anneleri

sultan evet o rulo süper görünuyor kumpir gibimi tadııııııııı

offffff

bizde oglumla bugun balçovaya gidecegız izmire yaniii

işim var hemde dolaşıcaz size iyi sohbetlerrr

masallah melek ya egeye 12 saat uyuyor...
ben de hala gece sallıyorum. ne zaman uyuayac tam bu çocuk bilmem.

Maşallah Ege' ye gerçektende bizimki de 22:30-23:00 gibi anca uyur sabah da 6,30 gibi kalkar
herhalde daha erken uyutsam 4 de kalkar ) zaten erken uyutsam gece çok huysuzlanıyor çok kalkıyor

Melek sana da çok imreniyorum nasıl cesaret edip gezmeye gidiyorsun
ben de inş.evdeyken gidebilirim abimin eşi 3 çocukla heryere gidiyor valla

selaamm çıtırlar :)
ecrini gece çok geç uyutabildim bir daha öğle uykusu gecikirse uyutmamayı düşünüyorum
bugün nasıl geçecek bilmem zombi gibiyim.

deryacım allah hayırlara çıkarsın.o kadar isterdim ki yakınlarımda gidip geleceğim bir arkadaşım olsun...
ne güzel olurdu valla...bakarsın eşimin başakşehir sevdası geçer de oralardan ev alırız :))

valla bende ecrinle yalnız çıkmaya cesaret edemiyorum.bir de 3 yıldır istanbuldayım evlendim 5 6 ay sonra hamile kaldım düşük tehlikem vardı çoğu zaman adapazarındaydım...ecrin doğdu çok çıkmadık..sonra kıbrıs macerası falan derken pek hakim değilim istanbula...başakşehir bakırköy arası çok iyi öğrendim de gerisini bulamam ehehe

allahtan babişimiz ne zaman istesek gelip çıkartıyor.elinde minik laptopu işle ilgili sorn olrsa diye..bazen oturuyor işlere bakıyor biz ecrinle geziyoruz.o daha iyi oluyor alışverişimizi görmediği için karışamıyor ehehe

Selammm

Derya sen daha güzel şeyler bulmuşsun,çok güzel planların.Nice mutlu birlikte yıllar !

Sabahtan 2 dersim vardı,1 de de toplantı okulda.O arayı eve gelmeyeyim dedim,biraz alışveriş yaptım,annem de Mirayı onlara götürmüş.Hemen 2dk buraya bakayım çıkıyorum.

Facede Tuğba İ.Tatlıses ölmüş diye birşey yayınlamış,ama nette birşey görmedim.İnş yoktur öyle birşey????Bilen varsa hemen cvp yazabilir miiii

ilk elifin mesajını gördüm hemen yazayım dedim çıkmadan gerçekleri öğrensin diye:)

melenkçim kumpirde patatesin yanık bitadı oluyo bunda o yok sadece ama tadıı nefisti:)

dün akşam keremi park yatağının alt katında odasında yatırayım dedim gündüuyumamasına rağmen zırt pırt uyandı bende ders çalııyodum
gece 2.30da park yatağın üst katını takıp bizim odaya aldım sonra uyudu
sineklik taktırıyoruz camlara onlar takarken bende keremi parka çıkarayım güneşten faydalansın öptüm hepinizi:)

slm kızlar..
gece umutü bi feryat uyandı nasıl ağlıyoo ama ateşlenmiş kuzucum 4 e kadar uyumadı ateşinide tam düşüremedik zaten aferim plus verdim hafif ateşi vardı yine az verdim heralde..prospektüsünüde bulamadım 1 ölçek azmı geldi acaba..sabah 7 gibi yine ağlayarak uyandı yine biraz ateşlenmiş dr.umuzda kongredeymiş başka dr.u aradım ibufen 1 ölçek 6 saatte bir dedi..ılık duşa girdirdim düştü çok şükür sabahtan beri 4 küçük lokma ekmekle duruyo kuzum benim uyuyo şimdi bende zombi gibiyim valla..uyusam ev savaştan çıkmış gibi

deryacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllara gerçi perş.günüydü ama olsun unuturum ben şimdiden kutluyum

teşekkürler canım benim...

Sultancım sağol.Hemen gazetelere baktım görmedim ,yalan olduğunu düşündüm ben de.Zaten normalde videoya tıklayınca açılması gerekiyor,ama bu başka şekildi.

Sen o salatanın tarifini bir daha versen Sultannnnnnnnnnnnnnnnn!anlatıp duruyorsun özendik valla.Haaa ben kendim yapiim dersen o da olabilir)

Seher girmiyor ama ,en son ona gideriz diye konuştuk diye ben sesimi çıkarmadım.Ama bana da gelebilirsiniz ondan önce.

geçmiş olsun umut a aferin ateşli soğuk algınlıklarında veriliyor
yani ben onu ateş düşürücü olaak kullanmıuyorum dolven veriyorum genelde

eliiiiiiif eliiff ben sana tarifi veriyim bacım sen yap başkasının elinden daha tatlı oluyo:)

ya ahtım var gemliğ gitmek istiyorum:)

şöle hava bi ısıtsa çocukları çıkartırdık deniz havası alırlardı alırdı yiceklerimizi dışarda bi çay bahçesinde yerdik :)

sana da gelebiliriz fark etmez yanee:)

Bakalım Seher gelsin yazsın da birşeyler, ona göre ayarlarız.Ben Gemlik e gidersek Cumartesi gelebilirim,yoksa çok geçe kalıyorum.Bu Cumartesi olabilir.Birdahaki Cumartesi 19 Mayıs tatlili var,eltimler gelecek aksilik olmazsa.

çok geçmiş olsun umuta tam hastalık havası işte Allahımmm yaz gelsinn artık kuzularımız da rahat etsin.ecrin öksürüyor diye çıkarmıyorum dellendi anne kiyaapet giyelim gidelim diye tutturuyor.

salata haarriikaaaa ve yapılışı basitmiş.cuma kardeşim gelecek ona yapayım.bana anneler günü hediyesi babet almış :) ben senin büyük kızınım ya diyor sıpa :)

bu cumartes akşamı eşimin yiğeninin sünnet töreni var o günde bana uymaz

Umut' a geçmiş olsun üşüttümü acaba bu havalar çok kötü inş.şimdi düşmüştür ateşi..
Sultan aldım tarifi ilk misafirlerime yapıcam hoş misafir geldiği de yok ki bize )

Derrya evlilik yıldönümünüz kutlu olsun

umut a geçmiş olsun.......

bende tarifi ekledim.......ablam bi benzerini yapıyodu bu da hoş gözüküyo.....

Oğlum hep dışarda olalım istiyo...zaten hala mümükleri akıyo.....ama durdurmak ne mümkün....siz evde nasıl zaptediyosunuz.......oyuncaklarınla oyna deyince...anne şşştt....diyo..........susacakmışım yani....

iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…