2009 Nisan Anneleri

ohh sefan olsun sultan döktün kurtları :)) bende kuzenin düğününde zor tutmuştum kendimi horon çalınınca :)) ama kocam izin vermezdi ehehe oyun havası çalarken ecrini masaya çıkardım oturduğum yerden kızımla oynadım :)

Sultan sanki seni kan ter için de görmüş gibiyim enerjin bana kadar geldi.

Çocuuum napsın 12 ye kadar uyutmuş annesini,daha ne hediye verecekti:-)

kızlar niye boşladılar burayı bu kadar hafta sonu muhalefeti heraldee tuğba ve elif fix zaten nerde diğerlerii:82:

kızlar niye boşladılar burayı bu kadar hafta sonu muhalefeti heraldee tuğba ve elif fix zaten nerde diğerlerii:82:

Günaydın güzeller....
maşallah coşmuşsunuz hftsonu ne güzel oku oku zor bitirdim,
herşey yolunda sevindim benim şeker testim vardı ama gene yüksek çıktı gerçi bu sefer sınırda dr.umada gösteremedim ona üzüldüm şimdi diyet yapmam lazım ama 100 lük yaptıracaklarmı yaptırmayacakmı bilemiyorum nöbetci dr.gösterdim belki hafif diyet önerir dedi :-((

Günaydın

Müge geçmiş olsun ya...deprem de bambaşka bi şey ....

Ecrin e geçmiş olsun....

Sevgicim madem yüksek çıktı şekerin.......mecbur dikkat edeceksin......beslenme programı ayarlarlar sana.........

herkesin anneler günü kutlu olsun.......bizde de koşturmacayla geçti........

iyi akşamlar kızlar biraz geç oldu ama

anneler gününüz kutlu olsun

bugün giremedim saat 1 e kdr elektriklerimiz yoktu çok sinir oldum bütün planlarımız alt üst oldu ama yinede güzel geçti

sabahtan temizlik yapıp öğleden sonra annemi gezmeye götürücektim
ama temizlik yapamayınca öğleden sonra yaparım dedim tam o sırada annem aradı
babam bizi gezmeye götüürüyomuş neys gittik
demir çok eğlendi tabi bizdde hep koşturdu birsürü çocuk vardı
onların peşinde koştu
şükrettim Allahıma bugünleri bana gösterdiği için inş. yavrularımla daha nice anneler günü kutlarız

sabah demirde bana anneler kutlu olsun dedi gözlerim doldu nasıl güzl bi duyguymuş

akşamda eve geldik yarın annemin günü var denizin poğaçasını yaptım bakalım nasıl olcak şimdi pişiyo

bide sabah şirvanla konuştuk
tam konuşurken bir deprem oldu nasıl sallandık resmen balkon demirleri zangırdadı 5.1 miş
panik oldum birden yer ayağımın altından gitti sanki ama çok kısa sürdü
Allahım beterinden koru

öpüldünüz güzel anneler
gecmiş olsun müge allahım bterınden korusunnn

biz bugün babaannemizin mezarına gidemedik.ecrin öksürüyo.daha önce öksürüklü hastalık geçirmemişti.hırıltısı vardı nasıl dolmuş sanki göğsü.öksürdükçe kendiside panikledi ağladı.

hemen ıhlamur yaptım bal ve limon koydum azıcık içti.bol ılık sı ve süt içirdim.bir de taze zencefil rendeleyip bala karıştırdım o çok iyi geliyor.bi çay kaşığı yedirdim bi de yatarken yediricem.hafifledi öksürüğü

ateş halsizlik burun akıntısı vs. yok sadece ara ara öksürük...inşallah ilerlemez
gecmiş olsun ecrıne öksüügü gecmiştir umarım
geçmiş olsun cnm soğuk bişeyler yedi yada içti heralde

müge depremmi :Sgeçmiş olsun cnm kerem 6 aylıkken falan bizdede yanlış hatırlamıyosam 4-5 şiddetinde deprem olmuştu kala kalmıştım çok kötüydü hemen keremi düşündüm ne yapayım diye kucakladım masanın altına girecektimki,sallanma durdu
Allah korusun...

benim oğlm anneler gününün farkında değildi hiçbişey demedi:>)
her sabah öperek uyandıran çocuk bu sabah resmen beni eliyle dürterek uyandırdı:)
ama saat 12 ye çeyrek vardı hediyesi buydu sanırım:)

akşamda düğündeydim yeni geldim bi oynamışım bi oynamışım çoğu çocukluk arkdaşımdı güzel oldu
oh sefan olsun sultannnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın... ben geldim ama yine göreve gideceğim..
hoşgelsin kolay gelsin o zamannnnn

enimde oglum pek farkında degıldııııı

eşim yemege götürdü sadece hedıye yok:KK43:(((

dün ilk kayınvalideme ordanda annemlere gıttık

herkese iyi haftalar olsun
güzel havayla güzel haberle geçsin inşallahhhhhhhhhhhh

Bugün ben çok duygusalım ya,ağlıyorum sürekli,kızımın gözlerine yüzüne bakıp bakıp,bana Anneler Günün kutlu olsun Anneciiim demesine.
Hepimiz evlatlarımızla birlikte çok güzel çok mutlu günler yıllar yaşayalım inşallah!
canım yaaaa...kıyamam ben onlara...bende dün çok duygusaldım valla...

Benim Kayınvalideme gönderdiğim paket de gitmiş,aslında daha gitmez diyordum,ama çabuk gitmiş,tam yetişmiş yani.Çok şaşırttın beni yine ,dedi.Çok mutlu olmuş,benim için içindeki değil,o paketi almış olmam önemli dedi.Bana göre de öyledir,hediyenin ne olduğu önemli değil,bana özel birşey düşünülmüş olmasıdır.
Annem de kendi annesine gittiği için onu göremedik,hediyesini de önceden vermiştik.

Eşim de bana ayakkabı almış.Ona da şaşırdım.Daha önceden vitrinde gördüğüm bir ayakkabı için çok güzel demiştim,gitmiş onu almış.Ama ben hiç söyleyeyim de alsın diye düşünerek dememiştim.o yüzden beklemiyordum onu almasını.
ne güzel bak gönlünü aldın büyüklük sende kalsın bence o da mahçup olmuş dediğine bakılırsa... ayakkabınıda güle güle eskit...
Anneler günümüz kutlu olsun en güzel bebişlerin enn güzel anneleri...
bu sene anneler günü çok güzel çok özel çünkü kızım cennet kokulum bana "annelerr kutlu ooşunn" dedi ve güzel güzel öpücükler kondurdu dünyada bundan güzel şey olamaz

onları bize vererek dünyanın en güzel en kutsal ünvanını bizlere kazandırdığı için Rabbime Hamd olsun.yüce Allahım onların acılarını göstermesin.
amin canım...
iyi akşamlar kızlar biraz geç oldu ama

anneler gününüz kutlu olsun

bugün giremedim saat 1 e kdr elektriklerimiz yoktu çok sinir oldum bütün planlarımız alt üst oldu ama yinede güzel geçti

sabahtan temizlik yapıp öğleden sonra annemi gezmeye götürücektim
ama temizlik yapamayınca öğleden sonra yaparım dedim tam o sırada annem aradı
babam bizi gezmeye götüürüyomuş neys gittik
demir çok eğlendi tabi bizdde hep koşturdu birsürü çocuk vardı
onların peşinde koştu
şükrettim Allahıma bugünleri bana gösterdiği için inş. yavrularımla daha nice anneler günü kutlarız

sabah demirde bana anneler kutlu olsun dedi gözlerim doldu nasıl güzl bi duyguymuş

akşamda eve geldik yarın annemin günü var denizin poğaçasını yaptım bakalım nasıl olcak şimdi pişiyo

bide sabah şirvanla konuştuk
tam konuşurken bir deprem oldu nasıl sallandık resmen balkon demirleri zangırdadı 5.1 miş
panik oldum birden yer ayağımın altından gitti sanki ama çok kısa sürdü
Allahım beterinden koru

öpüldünüz güzel anneler
geçmiş olsun müge..çok korkarım depremden..hele bir de istanbuldayız biz allah korusun hepimizi...
biz bugün babaannemizin mezarına gidemedik.ecrin öksürüyo.daha önce öksürüklü hastalık geçirmemişti.hırıltısı vardı nasıl dolmuş sanki göğsü.öksürdükçe kendiside panikledi ağladı.

hemen ıhlamur yaptım bal ve limon koydum azıcık içti.bol ılık sı ve süt içirdim.bir de taze zencefil rendeleyip bala karıştırdım o çok iyi geliyor.bi çay kaşığı yedirdim bi de yatarken yediricem.hafifledi öksürüğü

ateş halsizlik burun akıntısı vs. yok sadece ara ara öksürük...inşallah ilerlemez
geçmiş olsun ecrine umarım ilerlememiştir hastalığı...
Günaydın güzeller....
herşey yolunda sevindim benim şeker testim vardı ama gene yüksek çıktı gerçi bu sefer sınırda dr.umada gösteremedim ona üzüldüm şimdi diyet yapmam lazım ama 100 lük yaptıracaklarmı yaptırmayacakmı bilemiyorum nöbetci dr.gösterdim belki hafif diyet önerir dedi :-((

azcık dikkat edersin olur biter..herşey minnoşların sağlığı için annesi...

herkese günaydın...biz de dün evdeydik hava serindi epey... sabah kuzum öperek uyandırdı... babasıyla ekmek almaya gittiler dönüşte de çiçek koparmış bizimki minik elleriyle getirdi öperek verdi...eşim geçen hafta vermişti hediyemi sağolsun... eşimde dün öğlen yemeği yaptı bana...normalde sık giren biri değildir mutfağa...hora geçti valla...bu arada herkesin geçmiş anneler günü kutlu olsun...

slm bayanlaarrrr

tşk ederim gerçekten çok kötüydü iyi ki kısa sürdü yoksa kalakaldım napardım bilmiyorum
gerçi annemde vardı balkondaydık bizim evin temeli çok sağlam Allahtan
işçiler beton dökerken abi napıcaksın apartmanmı döküceksin dmişlerdi eşime
9 şiddetine dayanıklı tabide Allah istedikten sonra her yeri yerle bir eder Allah korusun

sabahtan işlerimi hallettim bütün yerler silindi tozlar alındı
bikaç camım vardı onları sildim mutfağımı sildim şu amway le süper temizledi
parladı resmen:KK9:

denizin poğaçasıda çok güzel oldu sağolsun
demir uyanınca gidicez güne inş. beni yormaz

herkese iyi günler

ecrinede çok geçmiş olsun inş. ilerlemez
demirinde burnu tıkandı mayıs ayı geldi ya mayıs sonuna kdr böyleyiz artık

sevgicim şekeri azaltsan bide hamur işini çok yemesen bi sorun olmaz sanırım
bakalım bnm değerler ne çıkacak haftaya gidicem

kızlar ya bişey sorucam...bizim bu perşembe evlilik yıldönümümüz...değişik bişeyler yapmak istiyorum...gerçi 3 gün kaldı ama değişik bişey bulamadım var mı fikri olan?

tünaydın kızlar (tünaydın deuince de ortaokul zamanlarım aklıma geliyor öğlenciyken öğretmen sınıfa tünaydın derdi herneysem:)))

Sultan sanki seni kan ter için de görmüş gibiyim enerjin bana kadar geldi.

Çocuuum napsın 12 ye kadar uyutmuş annesini,daha ne hediye verecekti:-)
:))heheh
Günaydın güzeller....

cnm göster sen doktoruna geçmiş olsun şimdiden önlemini al da yükselmesin daha fazla

ne kdar geç kalksamda gözlerim ağrıyor uykulu gibiyim

burda bi komşu teyzem annemle yaşıt hemen hemen kafalarımız uyuyor onu aradım gidiyorum kayfe içmeye yemekte yok gelince yaparım artık:)

kızlar ya bişey sorucam...bizim bu perşembe evlilik yıldönümümüz...değişik bişeyler yapmak istiyorum...gerçi 3 gün kaldı ama değişik bişey bulamadım var mı fikri olan?

Şimdiden evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnm melisi bir yerlere bırakın bırakabiliyorsanız dışarıda romantik bir yemek veya evde hazırlanmış güzel şık bir masa veee...

herkese selam
mugecım gecmıs olsun canım
ecrınde hasta olmadan atlatır ınsallahdaga fazla
sevgı dıkkat et canım sen genede beslenme programı yaotır
elıf ne guzel yapmıssın buyukluk sende kalsın hedıyenı gule gule kullan.
Tum hedıye alanlar gule gule kullansın
sultan dokmussun kurlarını oh sefan olsun keremede masallah en gu&el hedıye uyku annesı
evlılı yıld donumunuz kutlu olsun dedıklerı gıbı melısı bırakıp basbasa zaman gecırın
aklımda baska kalan olmadı
bız dun gezdık aksamda esım yemege goturdu bu gunde temızlıktı alıs verıstı anca oldu
kızlar telefondan yazdıgım ıcın du5un yazamıyorum kusura bakmayın

slm güzel annelerr iyi haftalar hepimizee..:KK71:
sevgicim üzüllme şeker konusunda biracık dikkat edersin normal seviyeye iner inşallah
müge maşallah yaa sendeki enerji benide gaza getiriyoo tam uzanmış tembellik yapıyorum sen yazıyosun işte camları sildim yok bilmem kaç çeşit yemek yaptım falan utanıyorum kendimden hamilesinya bi de motive oluyorum acayipp...Allah gücünü arttırsın cnm maşallahh süper annee:KK19:

selam herkesin geçmiş anneler günü kutlu olsun
havada güzeldi dün bol bol kuzucuklarla eğlenmişsinizdir umarım.
İkinvi bebeişleri olan ve yolda olan annelerin günü iki kere kutlu olsun :21:

sevgi şekerin çok yüksek değil dediğin gibi umarım hafif bi diyetle atlatırsın. kuzunun sağlığı için önemli napalım. kız ya nazlanıyor işte şimdiden rejimlere falan başlıcak zilli :)))

slm güzellerimmm anladığım kadarıyla herkezın haftasonu güzel geçmiş eşimde bana bernardodan çatal bıçak seti almıs ihtiyacım var dıyordum saolsun sürprız oldu pek sevındım:))

mügecim deprem olmus sanıyorum allah beterınden korusun geçmiş olsun canım ..
sevgicim sanada geçmiş olsun pek takma derım ben hafif bir diyetle atlatırsın inşallahh..
sultiş zaten oynamayı pek seversin mezdeke falan ohh iyi olmus canım ..

bizimde 7.katta öğretmen bir komsum vardı dogum yaptı sabahtan çarşıya gidip hediyesını aldım ayyy yok böylr bir guzellık çok özlemısım ya küçük bebeğiii bende istıyorummmmmmm:))9

X