- 25 Aralık 2008
- 2.496
- 0
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gecmiş olsun müge allahım bterınden korusunnniyi akşamlar kızlar biraz geç oldu ama
anneler gününüz kutlu olsun
bugün giremedim saat 1 e kdr elektriklerimiz yoktu çok sinir oldum bütün planlarımız alt üst oldu ama yinede güzel geçti
sabahtan temizlik yapıp öğleden sonra annemi gezmeye götürücektim
ama temizlik yapamayınca öğleden sonra yaparım dedim tam o sırada annem aradı
babam bizi gezmeye götüürüyomuş neys gittik
demir çok eğlendi tabi bizdde hep koşturdu birsürü çocuk vardı
onların peşinde koştu
şükrettim Allahıma bugünleri bana gösterdiği için inş. yavrularımla daha nice anneler günü kutlarız
sabah demirde bana anneler kutlu olsun dedi gözlerim doldu nasıl güzl bi duyguymuş
akşamda eve geldik yarın annemin günü var denizin poğaçasını yaptım bakalım nasıl olcak şimdi pişiyo
bide sabah şirvanla konuştuk
tam konuşurken bir deprem oldu nasıl sallandık resmen balkon demirleri zangırdadı 5.1 miş
panik oldum birden yer ayağımın altından gitti sanki ama çok kısa sürdü
Allahım beterinden koru
öpüldünüz güzel anneler
gecmiş olsun ecrıne öksüügü gecmiştir umarımbiz bugün babaannemizin mezarına gidemedik.ecrin öksürüyo.daha önce öksürüklü hastalık geçirmemişti.hırıltısı vardı nasıl dolmuş sanki göğsü.öksürdükçe kendiside panikledi ağladı.
hemen ıhlamur yaptım bal ve limon koydum azıcık içti.bol ılık sı ve süt içirdim.bir de taze zencefil rendeleyip bala karıştırdım o çok iyi geliyor.bi çay kaşığı yedirdim bi de yatarken yediricem.hafifledi öksürüğü
ateş halsizlik burun akıntısı vs. yok sadece ara ara öksürük...inşallah ilerlemez
oh sefan olsun sultannnnnnnnnnnnnnnnnngeçmiş olsun cnm soğuk bişeyler yedi yada içti heralde
müge depremmi :Sgeçmiş olsun cnm kerem 6 aylıkken falan bizdede yanlış hatırlamıyosam 4-5 şiddetinde deprem olmuştu kala kalmıştım çok kötüydü hemen keremi düşündüm ne yapayım diye kucakladım masanın altına girecektimki,sallanma durdu
Allah korusun...
benim oğlm anneler gününün farkında değildi hiçbişey demedi:>)
her sabah öperek uyandıran çocuk bu sabah resmen beni eliyle dürterek uyandırdı:)
ama saat 12 ye çeyrek vardı hediyesi buydu sanırım:)
akşamda düğündeydim yeni geldim bi oynamışım bi oynamışım çoğu çocukluk arkdaşımdı güzel oldu
hoşgelsin kolay gelsin o zamannnnngünaydın... ben geldim ama yine göreve gideceğim..
ne güzel bak gönlünü aldın büyüklük sende kalsın bence o da mahçup olmuş dediğine bakılırsa... ayakkabınıda güle güle eskit...Bugün ben çok duygusalım ya,ağlıyorum sürekli,kızımın gözlerine yüzüne bakıp bakıp,bana Anneler Günün kutlu olsun Anneciiim demesine.
Hepimiz evlatlarımızla birlikte çok güzel çok mutlu günler yıllar yaşayalım inşallah!
canım yaaaa...kıyamam ben onlara...bende dün çok duygusaldım valla...
Benim Kayınvalideme gönderdiğim paket de gitmiş,aslında daha gitmez diyordum,ama çabuk gitmiş,tam yetişmiş yani.Çok şaşırttın beni yine ,dedi.Çok mutlu olmuş,benim için içindeki değil,o paketi almış olmam önemli dedi.Bana göre de öyledir,hediyenin ne olduğu önemli değil,bana özel birşey düşünülmüş olmasıdır.
Annem de kendi annesine gittiği için onu göremedik,hediyesini de önceden vermiştik.
Eşim de bana ayakkabı almış.Ona da şaşırdım.Daha önceden vitrinde gördüğüm bir ayakkabı için çok güzel demiştim,gitmiş onu almış.Ama ben hiç söyleyeyim de alsın diye düşünerek dememiştim.o yüzden beklemiyordum onu almasını.
amin canım...Anneler günümüz kutlu olsun en güzel bebişlerin enn güzel anneleri...
bu sene anneler günü çok güzel çok özel çünkü kızım cennet kokulum bana "annelerr kutlu ooşunn" dedi ve güzel güzel öpücükler kondurdu dünyada bundan güzel şey olamaz
onları bize vererek dünyanın en güzel en kutsal ünvanını bizlere kazandırdığı için Rabbime Hamd olsun.yüce Allahım onların acılarını göstermesin.
geçmiş olsun müge..çok korkarım depremden..hele bir de istanbuldayız biz allah korusun hepimizi...iyi akşamlar kızlar biraz geç oldu ama
anneler gününüz kutlu olsun
bugün giremedim saat 1 e kdr elektriklerimiz yoktu çok sinir oldum bütün planlarımız alt üst oldu ama yinede güzel geçti
sabahtan temizlik yapıp öğleden sonra annemi gezmeye götürücektim
ama temizlik yapamayınca öğleden sonra yaparım dedim tam o sırada annem aradı
babam bizi gezmeye götüürüyomuş neys gittik
demir çok eğlendi tabi bizdde hep koşturdu birsürü çocuk vardı
onların peşinde koştu
şükrettim Allahıma bugünleri bana gösterdiği için inş. yavrularımla daha nice anneler günü kutlarız
sabah demirde bana anneler kutlu olsun dedi gözlerim doldu nasıl güzl bi duyguymuş
akşamda eve geldik yarın annemin günü var denizin poğaçasını yaptım bakalım nasıl olcak şimdi pişiyo
bide sabah şirvanla konuştuk
tam konuşurken bir deprem oldu nasıl sallandık resmen balkon demirleri zangırdadı 5.1 miş
panik oldum birden yer ayağımın altından gitti sanki ama çok kısa sürdü
Allahım beterinden koru
öpüldünüz güzel anneler
geçmiş olsun ecrine umarım ilerlememiştir hastalığı...biz bugün babaannemizin mezarına gidemedik.ecrin öksürüyo.daha önce öksürüklü hastalık geçirmemişti.hırıltısı vardı nasıl dolmuş sanki göğsü.öksürdükçe kendiside panikledi ağladı.
hemen ıhlamur yaptım bal ve limon koydum azıcık içti.bol ılık sı ve süt içirdim.bir de taze zencefil rendeleyip bala karıştırdım o çok iyi geliyor.bi çay kaşığı yedirdim bi de yatarken yediricem.hafifledi öksürüğü
ateş halsizlik burun akıntısı vs. yok sadece ara ara öksürük...inşallah ilerlemez
Günaydın güzeller....
maşallah coşmuşsunuz hftsonu ne güzel oku oku zor bitirdim,
herşey yolunda sevindim benim şeker testim vardı ama gene yüksek çıktı gerçi bu sefer sınırda dr.umada gösteremedim ona üzüldüm şimdi diyet yapmam lazım ama 100 lük yaptıracaklarmı yaptırmayacakmı bilemiyorum nöbetci dr.gösterdim belki hafif diyet önerir dedi :-((
:))hehehSultan sanki seni kan ter için de görmüş gibiyim enerjin bana kadar geldi.
Çocuuum napsın 12 ye kadar uyutmuş annesini,daha ne hediye verecekti
Günaydın güzeller....
maşallah coşmuşsunuz hftsonu ne güzel oku oku zor bitirdim,
herşey yolunda sevindim benim şeker testim vardı ama gene yüksek çıktı gerçi bu sefer sınırda dr.umada gösteremedim ona üzüldüm şimdi diyet yapmam lazım ama 100 lük yaptıracaklarmı yaptırmayacakmı bilemiyorum nöbetci dr.gösterdim belki hafif diyet önerir dedi :-((
kızlar ya bişey sorucam...bizim bu perşembe evlilik yıldönümümüz...değişik bişeyler yapmak istiyorum...gerçi 3 gün kaldı ama değişik bişey bulamadım var mı fikri olan?