2009 Nisan Anneleri

sağol elifcim.yazdım gönderdim.bakalım cevap verecek mi
tuğbacım akşam yazdım birsürü bişi bilgisayar dondu üşendim bende tekrar açıp yazmaya çok uykum gelmişti..bende msj atman taraftarıydım atmışın sende zaten ..

babaannemizin anneler günü hediyesini verdik..yarın erken çıkarlarsa görüşemeyiz diye..güzel bi bluz aldım rengide çok hoş çivit mavisi yakıştıda kadına:)) annemle anneannemide hallettim bakalım bana bisey gelicekmi sulu bi öpücük olsa kuzumdan süper olur aslında...

müge aynen benimde hep o günler geliyor aklıma..

gülşencim sağol canım benim...
bende kayınvalideme bluz aldım bugün ama uzun pantolon üstüne giysin diye üstünede tam oldu çok sevindi.kayınpederim işten gelene kadar çıkarmadı öyle karşıladı ehehe
hediyeleşmenin sevabı büyüktür böyle günlerde vesile oluyor işte
rahmetli annemize de birşüsü çiçek aldık yarın kabristana gidip ekeceğiz kayınpederle.

Bizde bugün babanneye ütü aldık kendi annemede mikrodalga fırın aldık ikisininde ihtiycaçları vardı yrın verıcez bakalım umuyorum sevinirler :))eşimde hediye almış ama yarın vericekmıs pek sevindim bugün öyle deyince zaten kuzum yanımda dünyanınnn en güzel hediyesiiiiiiiii hepimizin annler gunu kutlu olsun kızlar..

selam kızlar kaç gündür bakamadım
arkadaşımın kızkardeşeşi kocaya kaçtı apar topar düğün kına yalacaktı
bu akşam kına vardı ordaydım tuğba face deki o konuşmadan sonra bir döktürmüşümki sorma:)
yarında düğün var bugün gündüz de misafirim vardı
herkes iyidir inşallah

hepimizin anneler günü kutlu ve mutlu olsun
nice nice anneler günümüz olur inşallah mutlu,mesut...sevgi dolu evlat aşkıyla dolu..

Günaydınnnnnnnnnn

ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUNN

oh sultan bizim yerımızede döktür

bizde bugun verıcez hedıyelerımızii

herkese iyi pazarlar

dunyanın essız varlıkları olan annelerımızın ve bız annelerın anneler gunu kutlu olsun allah hep bu guzel gunu hep bırlıkte yyasamak nasıp etsın bızlere

merhabaaaa

HEPİMİZİN ANNELER GÜN KUTLU OLSUNN..........
bizde dün babanemizin hediyesini verdik ,annemin hediyiesini daha önceden vermiştim eşimle gezerken dün hadi dedi istediğin bişeyi al oğlumdan sana hediye olsun dedi bende gömlek beğendim.sabahta minişim beni öpüyo anneler günümü kutluyo oyy çok güzel bi duygu yaaa

Bugün ben çok duygusalım ya,ağlıyorum sürekli,kızımın gözlerine yüzüne bakıp bakıp,bana Anneler Günün kutlu olsun Anneciiim demesine.
Hepimiz evlatlarımızla birlikte çok güzel çok mutlu günler yıllar yaşayalım inşallah!

Benim Kayınvalideme gönderdiğim paket de gitmiş,aslında daha gitmez diyordum,ama çabuk gitmiş,tam yetişmiş yani.Çok şaşırttın beni yine ,dedi.Çok mutlu olmuş,benim için içindeki değil,o paketi almış olmam önemli dedi.Bana göre de öyledir,hediyenin ne olduğu önemli değil,bana özel birşey düşünülmüş olmasıdır.
Annem de kendi annesine gittiği için onu göremedik,hediyesini de önceden vermiştik.

Eşim de bana ayakkabı almış.Ona da şaşırdım.Daha önceden vitrinde gördüğüm bir ayakkabı için çok güzel demiştim,gitmiş onu almış.Ama ben hiç söyleyeyim de alsın diye düşünerek dememiştim.o yüzden beklemiyordum onu almasını.

Anneler günümüz kutlu olsun en güzel bebişlerin enn güzel anneleri...
bu sene anneler günü çok güzel çok özel çünkü kızım cennet kokulum bana "annelerr kutlu ooşunn" dedi ve güzel güzel öpücükler kondurdu dünyada bundan güzel şey olamaz

onları bize vererek dünyanın en güzel en kutsal ünvanını bizlere kazandırdığı için Rabbime Hamd olsun.yüce Allahım onların acılarını göstermesin.

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

urla,

iyi akşamlar kızlar biraz geç oldu ama

anneler gününüz kutlu olsun

bugün giremedim saat 1 e kdr elektriklerimiz yoktu çok sinir oldum bütün planlarımız alt üst oldu ama yinede güzel geçti

sabahtan temizlik yapıp öğleden sonra annemi gezmeye götürücektim
ama temizlik yapamayınca öğleden sonra yaparım dedim tam o sırada annem aradı
babam bizi gezmeye götüürüyomuş neys gittik
demir çok eğlendi tabi bizdde hep koşturdu birsürü çocuk vardı
onların peşinde koştu
şükrettim Allahıma bugünleri bana gösterdiği için inş. yavrularımla daha nice anneler günü kutlarız

sabah demirde bana anneler kutlu olsun dedi gözlerim doldu nasıl güzl bi duyguymuş

akşamda eve geldik yarın annemin günü var denizin poğaçasını yaptım bakalım nasıl olcak şimdi pişiyo

bide sabah şirvanla konuştuk
tam konuşurken bir deprem oldu nasıl sallandık resmen balkon demirleri zangırdadı 5.1 miş
panik oldum birden yer ayağımın altından gitti sanki ama çok kısa sürdü
Allahım beterinden koru

öpüldünüz güzel anneler

selam... uzuuuuun zamandır giremedim... zaten de vaktim yok sadece
HEPİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN diyecek kadar vaktim var... Allah a emanet olun Rabbim daha nice anneler günü yaşatsın hepimize inş. ikinci bebiş anneleri daha bi çok kutlu olsun:):):) iyi akşamlar....
şu sıkıntıları bi atlatalım gene sizleri takip ederim inş. şimdilik hoşçakalın....

Müge geçmiş olsun çok,deprem nasıl kötü birşey ya,Allah beterinden korusun!

Allahım evlatlarımızla birlikte nice anneler gününü kutlamayı nasip etsin inşallah...hepinizinde söylediği gibi bu anneler günü bi başka...oğlumda bana "ANNELER GİBİ SUKLU OSUN" dedi ayy miniğim yaa büyüdülerde anneler günümüzü kutluyolar ..babası parfüm almış gidip almaya kıyamıyodum freeshoptan alırım diye istediğim bi koku vardı onu almışlar annecim ooohh miss diyo :))

biz bugün babaannemizin mezarına gidemedik.ecrin öksürüyo.daha önce öksürüklü hastalık geçirmemişti.hırıltısı vardı nasıl dolmuş sanki göğsü.öksürdükçe kendiside panikledi ağladı.

hemen ıhlamur yaptım bal ve limon koydum azıcık içti.bol ılık sı ve süt içirdim.bir de taze zencefil rendeleyip bala karıştırdım o çok iyi geliyor.bi çay kaşığı yedirdim bi de yatarken yediricem.hafifledi öksürüğü

ateş halsizlik burun akıntısı vs. yok sadece ara ara öksürük...inşallah ilerlemez

geçmiş olsun tuğbacım iyi yapmışın ilerlemeden önlemini almakla..hemen geçer inş.
evet mügecim yaa yazıcaktım unutmuşum bende elif söyleyince hatırladım deprem çok kötü bisi yaa Allah korusun geçmiş olsun cnmm

Tuğba eğer Ecrin uyumadıysa ,1 tatlı kaşığı karabiberle 1 tatlı kaşığı balı karıştırıp sırtına sürebilirsin,öksürüğe iyi gelmişti birçok kişinin.

geçmiş olsun cnm soğuk bişeyler yedi yada içti heralde

müge depremmi :Sgeçmiş olsun cnm kerem 6 aylıkken falan bizdede yanlış hatırlamıyosam 4-5 şiddetinde deprem olmuştu kala kalmıştım çok kötüydü hemen keremi düşündüm ne yapayım diye kucakladım masanın altına girecektimki,sallanma durdu
Allah korusun...

benim oğlm anneler gününün farkında değildi hiçbişey demedi:>)
her sabah öperek uyandıran çocuk bu sabah resmen beni eliyle dürterek uyandırdı:)
ama saat 12 ye çeyrek vardı hediyesi buydu sanırım:)

akşamda düğündeydim yeni geldim bi oynamışım bi oynamışım çoğu çocukluk arkdaşımdı güzel oldu

sağolun arkadaşlar
elifcim annem bize küçükken sürerdi karabiberli bal
o aklımda ama ecrinin cildine zarar verir mi diye korkuyorum çok hassas bebek yağı bile kullanamıyoruz biz hemen döküntü yapıyor.
ama öksürük aşırı değil şimdilik böyle idare edelim ilerlerse belki uygularım.
tek istediğim doktora gitmeden atlatmak malum yıkıyor ortalığı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…