- 25 Aralık 2008
- 2.496
- 0
- 42
afıyet olsun şimdiden iyi gezmelerooo tuğbacım çok ince bi eşin var inş. bnmde böyle damadım olur :)
bizide bi ark. akşama balık yemeğe çağırdı kararsız kaldım gitsemmi gitmesemmi gidicem herhalde
demirde seviyo balığı inş. yer
ne güzel tugba ya eşin içinde annen içinde allahım hekese nasip etsinneşim anneme çiçek yollamış
Orta Boy antoryum 50cm yüksekliginde bol çiçekli tropikal ve dekoratif salon bitkisi - Çiçek Sepeti
saksı çiçeği sevdiği için bunu yollamış.çok da gzel bir not yazmış kendisi ben ve ecrinin ağzından.
adapazarına gidince de terziye götüreceğim
kayınvalideme ne alacağım hala kararsızım.
kıyafet alırım sanırım süs eşyası sevmiyor evinde hiç kullanmıyor.pazar günü adapazarına gidebilmeyi çok isterdim ananem tontişim annemlerde olacakmış.ama yeni geldik götürmez kocişim.otobüsle de yollamıyor bizi inatttt
ne gzel benim eşimde anlamaz pek annem çok sevinecek çok güzelelif en güzelini yapmışsın benimde geçen aklımdan geçti barışmak için en güzel sebep işte.tartışmayı ya da küslüğü haklı olduğu halde bitiren tarafın mükafatları büyüktür.hadisler bile vardır.
biz küçükken onlar bizi idare ediyor yaşlandıkça çocuklaşıyorlar biz onları idare ediyoruz işte
kocam tipik bir balık burcudur :) duygusal romantik...bir de ismiyle müsemma biridir.adının anlamı osmanlıcada insaflı ve merhametli demekmiş.gerçekten çok merhametli biri daha hiç cimriliğii görmedim.
ben zor biriyim kabul ediyorum çabuk sinirlenirim sinirlenince dilimin ayarı yoktur ağzım çok laf yapar ama bana sabrediyor işte daha ne olsun
en iyisini yapmışsın boşver araya dahada soğukluk girerse daha zor olur senin için belki iyi yapmışsınTuğba çok güzel ya eşinin yaptığı.Eşin ne burcuydu,damatları alırken ona göre alalım)
Eşim de yapmaz böyle şeyler,kendi annesine bile yapmaz.Hep ben alır yollarım,haberi bile olmaz.Ben dayanamadım,kayınvalideme parfüm aldım gönderdim,Mirayın d.günü fotolarını,bir de takvim yaptırmıştım,onları da yolladım.Çok gerginim aslında,Pazar günü nasıl konuşacağım,ne tepki verecek diye.O zamandan beri hiç konuşmadık.ama dedim,büyüklük bende kalsınAnneler gününde de aramazsam,başka bir sebep olmaz,iyice kopar ipler.
Hediye de yollama konusunda kararsız kaldım,ama şimdiye kadar nişanlıyken bile yollamıştım,dedim hadi koy gitsin
annen güle güüle kullansın canımoooo inş.benimde böyle bir damadım olur,
bizde şarjlı süpürgesi bozulmuştu annemin onu aldık, kvalideme daha almadık sanırım ona çerçeve içinde de d.gününde çekilmiş bir foto alıcaz
afıyet olsun şimdiden iyi gezmeler
ne güzel tugba ya eşin içinde annen içinde allahım hekese nasip etsinn
benım eşimde hiç böyle şeyler yoktur ben aldım pazar günü ikisinede gidecegız işte o kadar
komşuları cagırdmı bi patets alatası yaptım bide muhallebeli tatlı yeter
buralardayım artık melekcim zaten haftada 1-2 gün gidiyorum işe..bi ara çok yoğundum sonra pc bozuldu falan kopmuştum artık takip ediyorum inş.evet canım 1 a anca oldu cıkalı
bizde ailecek sevıyoruzzzzzz
eşimin e cok sevdıgı yemek dıyebılırımmm
bende atıcam dolaba eşim arkadaşaının bahcelerınden ısmarladı gelecek bakalım
limonlu suda haşlıyoruz içine cok azda 1 tatlı kaşıgı kadarda un atıyorum sonra difrizee
gülşencim sen evdemısın artık buralardasın yaaa
doktor fıyatıda cok uygunmuş
bizim doktorda en son 80 tl idi
maşallah tuğbacım benim eşimde incedir ama bu kadarını düşünmez sanırım çiçekte çok güzelmişşeşim anneme çiçek yollamış
Orta Boy antoryum 50cm yüksekliginde bol çiçekli tropikal ve dekoratif salon bitkisi - Çiçek Sepeti
saksı çiçeği sevdiği için bunu yollamış.çok da gzel bir not yazmış kendisi ben ve ecrinin ağzından.
adapazarına gidince de terziye götüreceğim
kayınvalideme ne alacağım hala kararsızım.
kıyafet alırım sanırım süs eşyası sevmiyor evinde hiç kullanmıyor.pazar günü adapazarına gidebilmeyi çok isterdim ananem tontişim annemlerde olacakmış.ama yeni geldik götürmez kocişim.otobüsle de yollamıyor bizi inatttt
amann amann kız annesiii damadını düşünüyo şimdidenooo tuğbacım çok ince bi eşin var inş. bnmde böyle damadım olur :)
bizide bi ark. akşama balık yemeğe çağırdı kararsız kaldım gitsemmi gitmesemmi gidicem herhalde
demirde seviyo balığı inş. yer
iyi yapmışsın elif bizlerınde evlatları varTuğba çok güzel ya eşinin yaptığı.Eşin ne burcuydu,damatları alırken ona göre alalım)
Eşim de yapmaz böyle şeyler,kendi annesine bile yapmaz.Hep ben alır yollarım,haberi bile olmaz.Ben dayanamadım,kayınvalideme parfüm aldım gönderdim,Mirayın d.günü fotolarını,bir de takvim yaptırmıştım,onları da yolladım.Çok gerginim aslında,Pazar günü nasıl konuşacağım,ne tepki verecek diye.O zamandan beri hiç konuşmadık.ama dedim,büyüklük bende kalsınAnneler gününde de aramazsam,başka bir sebep olmaz,iyice kopar ipler.
Hediye de yollama konusunda kararsız kaldım,ama şimdiye kadar nişanlıyken bile yollamıştım,dedim hadi koy gitsin
haklısın insanında biraz kendi elinde bizde sen geldin ben geldim yada benı cagırmadın düşüncesi yokŞu komşuluk biraz da insanlarla ilgili,benim alt katımdakiyle hiç gidipgelmişliğimiz yok,ben çekinirim ,aman kocası vardır,aman işi vardır,dinleniyordur vs.O da gelmedi hiç.Gerçi o da çalışıyor.Kadın hamile,son günleri.Annem ikidir,bizden çıkınca altkatın zilini çalıyor,bebek oldumu,nasılsın,falan diye halhatır soruyor.Yani benim annem,hiç komşuluk olmayan bir yerde de olsa,komşuluk yaratır)
Kendi kapısı da hiç boş durmaz,daha kapıdan girer girmez komşular kapısındadır.
afıyet olsun yarasın anasıda danasıda:)ahhh ahhh bu komşuluk konusunda bende çok muzdaribim
gerçi karşı komşumuz var küçükde bi kızı var ama evde durmuyoki ne zmn görsem
kızınıda arabasına koyup gidiyo
başkada etrafta kimse yok hepsi yaşlı
tuğba sizin gibi yani
bi komşum var o da annem sağolsun cnm bnm :) hiç bizi bırakmaz o burda olmasa napardım bilmiyorum
Allah başımızdan eksik etmesin
bizde gittik arakadaşa yedik balıklarımızı geldik
demiri uyuttum şimdi
bi tanıdık var burda yaşlı bi kadın
moralimi bozdu
bizim torunada 6 ay kız dediler pmbeler aldık
6. ayda pipisi var demişler ayy dedim bizimkide böyle çıkarsa
gerçi napıcan bişeyde yapaamazsın ama insan kendini kaptırıyo
ne kötü bişey bu sefer gittiğimde iyice baktırıcam 1 saat fln kalıcam artıkdr. yeter müge git diyene kdr
buralardayım artık melekcim zaten haftada 1-2 gün gidiyorum işe..bi ara çok yoğundum sonra pc bozuldu falan kopmuştum artık takip ediyorum inş.
maşallah tuğbacım benim eşimde incedir ama bu kadarını düşünmez sanırım çiçekte çok güzelmişş
amann amann kız annesiii damadını düşünüyo şimdiden
elifcim en iyisini yapmışın boşver aranızda ne geçti bilmiyorum ama sana yakışan bu olmuş..bizimde aramızda bi gerginlik yaşanmıştı hatırlarsınız belki lohusalık arası ama içim elvermedi uzun bi aradan sonra yine gittim görüştüm eşimin hiç baskı yapmamasına rağmen ..bizimde evlatlarımız var çok iyi olmuş senin içinde
bizde bugün kontrole gittik aşımızı olduk çok ağlamadı kuzum hemen sustu büyümüş artık dr.da daha az ağladı..92 cm 15 kg olmuşuz 2.5 kilo fazlası varmış bi diyet programı uygulayalım hemen