maşallah 18 kiloda olmasın ama 2 yaşında obez o galiba umutta 14-15 arası değişiyo kontrole gitmedik daha ama söylediğin gibi mont falan olunca üstünde zor taşıyorumAnneme ayakkabı almak için çıktık çarşıya,Allahtan nerden alacağımızı biliyorduk da,dolaşmadık onun için.Ama sonra bütün çarşıyı dolandık Miray da vardı,yavrum taaa en son yere geldik,yoruldummm dedi.Gerisini kucakta devam ettik.ama üstünde mont falan olunca iyice,kilo basıyor,ve ben taşıyamıyorum artık.Bir arkadaşımın oğlu,2 yaşın da o da,18 kilo.Diyorum maşallah nasıl taşıyorsun.Ben 14,5 u zor taşıyorum.
evet canım 1 a anca oldu cıkalıAnkara dasınız değil mi..hala..bizim dr.şiddetle tavsiye ediyorum.....tabi istersen....
Melek afiyet olsun............geçen sene ilk çıktığında enginarları buzluğa depolamıştım 80 küsur tane....bu sene daha hiç koyamadım dol....her hafta unutup bi dahi ki haftaya diyorum......bi şey çıkmazsa C.tesi pazardan alacam.......çoğu zaman Enes Kaan da yiyo.....kart olmayınca pamuk gibi pişiyo.....ama İzmir enginarı da yeni çıktı heral........
limonlu suda haşlıyoruz içine cok azda 1 tatlı kaşıgı kadarda un atıyorum sonra difrizeeDevrim 210 - 220 miii bu neee?Çok pahalı değil mi yaa?En çok 150-160 duymuştum.
Enginarı nasıl dondurucya koyuyorsun Devrim,biz eskiden yerdik annem yaaprdı,şimdi 2-3 senedir yine yapıyoruz.ama ben daha hiç yapmadım,geçen 2kere aldım annem pişirdi bizde.Dondurucuya atarken pişirip mi atıyorsun,yoksa çiğden mi,haşlayarak mı?
maşallah 18 kiloda olmasın ama 2 yaşında obez o galiba umutta 14-15 arası değişiyo kontrole gitmedik daha ama söylediğin gibi mont falan olunca üstünde zor taşıyorum
prof.muşya söylediği dr.devrimin ondan heralde o kadar pahalı bende acıbademe götürüyorum 35 tl.walla süper dr.umuzda
evet canım beyaz olsun diye 20 dk falan tutuyorum ocakta şokluyorum atıyorum difrızeMelek un beyaz olsun diye herhalde dimi?Haşladığın suya un da atıyorsun öyle mi?Az mı haşlanıyor?
Günaydın
Elif ben Melekten farklı atıyorum....kaynatmıyorum.....zaten çabuk pişen bi sebze.....pazardan alırken temizlenmiş ve limon karışımlı suyla dolu temiz poşetlere koyduruyorum....eve gelince bi daha poşet geçiriyorum...ne olur ne olmaz diye....sonra direk buzluğa......
çıkarınca da limonu az atsın diye suda bekletip sonra pişiriyorum.......
kızlar valla sizin fiyatlar çok iyiymiş ama bu dr. prof. olduğundan değil yani parasının o kadar olması.....sadece doçent olup ya da vs. bu paranın çok üstünde alanları biliyorum....özellikle İstanbul da....bi de insanların kendini kanıtlamışlığı var tabi ki Türkiye sıralamasında......yoksa her yer muayene açmış dr. dolu......
hastanelerde de öyle oluyo tabii. isteselerde alacakları limit belli....prof. dahil...........
biz her sefer diyoruz her kuruşu helal olsun diye..........aç gözlü değil çünkü.....bakar tlf. yardımcı olunacak gibiyse öyle yardım eder.....vs. vs....