2009 Nisan Anneleri

ayyyy Miray da olsa o da Kolbastı isterdi yavrum.Ben biraz yabancı müzik de açayım bari
Geçen J.Lopezin On the Whole açtım,çok sevdi,aç aç diyor.Demek kulak var da çocuk da,annesi yüzünden geri kalıyor hahahhaaaa

kızda hayat var da anasını canlandırmak lazım oynamıyorsun şarkı açıp kopmuyosun çocukla olmaz böylee

ecrin daha küçücüktü boom boom pow açınca sakinleşir susardı yaaa.zamane dehşet sabihanın dediği Z nesli bunlar

Bilmem mi o şarkıyı,bütün çocuklar onda sakinleşiyorlardı)

Ya evet,ama insanın biraz içinden gelecek.Mesela bana sorsan şu anda,en çok sevdiğin şarkılar ne,söyleyemem

Son düzenleme:
ay ben de öyle anlattım ki kendimi.Ben aslında hiç oynamam değil,yakın arkadaşalrım olduğunda yanımda,çok da güzel oynarım heeee)Ama her an her yerde oynayan tiplerden değilimdir.

Ergül sen ne tür müzik dinlersin?
Seni de alalım sahneye,haydiiiinnn oturmaya gelmedik hoppppaaaaa

başka kim sakinleşiyrdu kızz gerçekten mi aa çok ilginç

bakma bende çok şen şakrak biri değilim galiba :)

kızlarr side yazsanıza yahu ortam elif ve benim msn yazışmam gibi oldu eheheh

kızlar şimdi size bişey danışayımda muhabbete katılın

benim bi çocukluk arkadaşım vardı.ama çok sevdiğim bir arkadaş dost kardeş...
eskişehirde üni. kazanıp gittiğinde bambaşka bi kız oldu sevgilisiyle aynı evde yaşadı falan...
ama ben onun yaşam tarzını falan değil dostluğunu umursuyordum

benim düğünümde nikah şahidim oldular eşim ve beni tnaıştıran arkadaşımızla.
ve düğünden sonra bunlar çıkmaya başladı
benim arkadaşım o sıra istnbulda iş buldu ve yalnız başına istanbulda yaşamaya başladı
bunlar 1.5 yıl kadar flört ettiler.ama bizim uğur çok kıskançtı ve arkadaşımda çok serbest...
neyse ayrıldılar ben hamileydimo ara adapazarında kalıyordum.
uğur bi akşam msnde bana neden ayrıldıklarını anlattı

sözde arkadaşım önce ki erkek arkadaşından hamile kalmış çocuğu aldırmış vs..
bu sırrı kimseye söylemiyormuş tek uğura söylemiş o da bana anlattı
arkadaşını iyi tanı dedi
bende çok kızdım nefret ettim arkadaşımdan ahlaksızca geldi zaten hamileydim düşük tehlikem vardı psikolojim alt üsttü

ve o gün bugündür arkadaşımla görüşmeyi kestim.ama ona sormadım böyle birşey oldumu diye
olduysa bile onun hayatına karışma hakkım yok
geçen faceden adını arattım maltaya gitmiş öğrenci olarak
fotoğrafını görünce onu çok özlediğimi fark ettim

mesaj atacaktım ne yazacağımı bulamadım
siz olsanız ne yapardınız?
sizce mesaj atmalı mıyım? yoksa yaşantısı yüzünden arkadaşlık edilmeyecek birimi sizce?

Tuğba peki o arkadaşın sen arkadaşlığını kesince hiç aramadı mı seni,ya da aradı da sen cvp mı vermedin?

elif umut icin dr. ortalamanın 5 cm üstünde demişti yani 87 cm ortalama o zaman
tuğba benimde öyle bi arkadaşım vardı görüşmek içimden gelmiyo nedense görsem konuşurum falan ama ne biliim herkesin yaşantısı kendine aslında yargılamak bize düşmez ama insan etkileniyo işte

o beni aradı msnden hep konurduk zaten defalarca yazdı cevap vermedim.
daha sonra uğur msn iletisini sırrı artık 3 kişi biliyor yazmış
arkadaşım da anladı benim ondan tavır yaptığımı ve utandı sanırm

o benim yaşantıma saygı duyuyor alkol kullandığını bile benden gizliyordu ama ortak arkadaşımız çok ben onun nerelere gittiğini bile biliyordum ama yüzüne hiç vurmadım bana düşen bişey değil üstelik o bana saygı duyup söylemeye çekiniyorsa karışmak benim ne haddime

ama ben o ara bebeğimi kaybetme korkusuyla o psikolojiyle onun bebek aldırmasını affedemedim.üstelik evli bile değilken...

O kadar uzun zamandan beri hiç konuşmadığın birini görünce içim cız etmiş onu özlediğimi hissettyisem arardım sanıırm ben.Onunla konuşmaya başlayınca neler düşüneceksin,onun hakkında olumsuz fikirlerin olacaksa bu kadar aradan sonra hiç başlama derim.

bilmiyorum...ama eski günleri çok özlüyorum...onun yerine kimseyi koyamadım.beni çok sevdiğini de biliyorum.tepkimden çekindiği için benimle yüzleşemediğini de biliyorum...

peki mesaj yazacak olsanız ne derdiniz bunca zaman sonra?

Ay canımmm ne zamandır sana ulaşmaya çalışıyordum.Telefonumun kayıtları silinmiş,face
den bulabildim)
Ay ben bu numarayı birkaç kişiye yaptım da

Valla ben hiç kıvırmayı beceremem ,o yüzden ne düşündüysem söylerdim.yani duyunca o anki psikolojimle kendimi kötü hissettim falan...

aaa merak ettim ben de şimdi,ne yapacak acaba?Yazarsın sonucu taammmı

Hadi yattım ben iyi geceler!

slm kızlar kimse girmemiş
akşamda baya muh. olmuş

tuğbacım benmde böyle bişey başımdan geçti
yani daha doğrusu ben eşimle beraberken çocukluk arkadaşım bana seçim yapmamı istemişti
ya o ya ben diye bben eşimi seçtim
böyle bişeyi en iyi dostum bana sunabiliyosa o zmn aramızda bi dostluk yoktur diyerekten
aradan 10 yıl geçti face de gördüm bana msj attı çok tatlı bi oğlun varmış fln diye
bend ekonuştum ama mesafeli tabikide çünkü çok şey atlattık
onun yüzünden bütün site karışmıştı eşim istemedi orda oturmamızı
şimdi bile eski sitemize girerken çekinerek giriyorum

ben olsam mesafeli bi şekilde konuşurdum sonuçta ne yaşadığını bilemeyiz dimi cnm
insanları bazen olduğu gibi kabullenmek en iyisidir ben artık öyleyim şunun busu var bunun busu var diyerek geçmiyo vakit
zararı dokunmuyosa ne ala o yüzden bence bi msj atmanda hiçbir sakınca yok hleki özledim diyebiliyosan

ayy bende gördüm ceydayı kanguru gibi olmuş aynı şeyi bende düşündüm boğulacak çocuk diye

tuğbacım ecemin ve demirin sağlılı olmaları elbetteki en iyisi ama işte anne yüreği
almasınlar napalım cnm hem kız için daaha iyi annesine çekmiş demekki :)
bnmkide babasına çünkü bana çekseydi balık etli olurdu kesin

selammmlarrrr
haklısın mügecim özledim dedim ve yazdım...bakalım oralardan internete girebiliyorsa cevap yazacaktır.
biz aynı apartmanda oturuyorduk beraber büyüdük kardeş gibiydik.onu bu hale getiren tamda dizilerdeki gibi zengin koca hayali kuran anası oldu.tek amacı kızını evlendirmekti.o da evden uzak durmayı tercih etti ve hayatı sarpa sardı.
eski dost düşman olamıyor işte

m.milliyet.com.tr
bugün milliyette ceydanın haberi çıkmış :)))

Son düzenleme:
iyi akşamlar

kimsecikler girmemiş tuğbadan başka demirbaş gibi olduk :))

öyle cnm gerçektende eski dost düşman olmuyo
aynen bizde beraber büyüdük
eskiden hatırlarsanız 2iz dondurmalar vardı
biz paralarımızı birleştirip onlardan alıp arka bahçeye kaçardık
abilerimiz görüpte 1 tanesini istemesin diye orda paylaşır yer çıkardık :)))
bunları yaşadıktan sonra başına b gibi şeylerin gelmesi insanı çok üzüyo
ama onun resimlerini gördükçe gerçekten eskiden çok güzel günlerimiz olmuş diyosun ve affediyosun

Allahhıımmm içimde bi dansöz varbu saatlerde başlıyo hep göbek atmaya :)
karnımın bi sağına vuruyo bi soluna napıyo acaba çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…