2009 Nisan Anneleri

Günaydın....
huzursuz uyuyanlardan biriyiz sanırım dişler devam ediyor :-((
Kereme maşallah selvi boylu olmuş, bizde ctesi gidicez dr.a akşam diyorum dr boyunu kilonu ölçecek nasıl bağırıyor anne ben hasta olmadım hasta olmadım ölçmesin seni ölçsin napıcaz bilmem birde ben aç bilaç olucam :-((

Akşam da yeğenimin doğum günü var eğer Alp erken gelmeseydi onun da doğum günü bugün olacaktı )

günaydın herkese ....
maşalah kereme boyu çok güzel uzamış.bu aada bebeğini kaybeden öğretmene çok üzüldüm inşallah sağlıkla bi daha olur.
muhteşem yüzyılı ben izliyorum ama sonuçta bu sdiizi olduğu için izleyici çekmek için bazı şeyler abartılıyo olabilir.
wc eğitimi konusunda ben tatilden sonra düşünüyorum şimdi orda uğraşamam valla gelelim başlarz inşallah.

Günaydınnnn

Maşallah Kereme biz daha 92 yiz kilo zorla 12 olmuştu...ama bu ara eminim gene azalmıştır....

vallahi açıkgöz mü olacak Ecem acaba : )) aferin onlara..............

bizde de eşim sırf oğluma takılmak için sarılıyo kızacağını bildiği için....hemen gelip ayırıyo..yaramaz.......

ben de evvelki gün ilk defa gördüm o yarışmayı.....gülmekten fenalık gelmişti..................

Gerçek hayatta nasıl her şey varsa....filmde de olması normal....tabii her detayı kastetmiyorum.....çok abartılı bulmuyorum sahneleri.....ben genelde oğlumu uyuttuktan sonra baktığım için...ordan kötü bi şey kapar mı telaşım olmuyo..........ama haremin varlığı kesin bi şey yani........şimdiki zamanla düşününce bize çok itici gelse de zamanında yaşanmış şeyler.............

kombi bozulmuştu....tam bunları yazarken ustalarla eşim geldi.....neyse ki hallettiler........hava soğukken çok kötü oldu.....çünkü ben hala sabah akşam biraz yakıyodum......1 gün bile oğlumu hasta etmeye yetti....öksürüyo hafiften de burnu akmaya başladı........

selamlarrr
ben her sabah yataktan çok yorgun sırtım fecii ağrıyor halde kalkıyorum yaa
güne yorgun başlıyorum resmen.

bugün ecrin hanımı dedesine götüreceğiz.orda biraz dinleniyorum bana yapışmıyor oynatıyor dedesi.

herkese selamlarrrrr,
offf kayrada öksürüyor hafta sonu üşüttük heralde bide yakıyoruz kombiyi sabah akşam hiç kapatamadık havaların ısınmaya niyeti yok
kayrayı kontrole götüreceğim ama iyi bir doktor bulmam lazım, keremede maşallah
kayrada sabah kalkıp hemen tv yi aç diyor bu ara çok izliyor bende kendime kızıyorum yeteri kadar oynamıyorummu acaba çocuk tv ye taktı diye (

bızde asımızı oldu geldık boy 92 cm olmus kılo 13 lyl dedl gelıkımınde bı sıkıntı yokmus
dedım bana zayıf gelıyo sana oyle gelıyo dedl kızdı
akıllı kız ecem soyulmusları kendı yıyo he
masallah kereme
arkadasına uzuldum canım zor bı durum allah yardımcısı olsun
oh gez tuğba bırazda dınlenırsın hem
melek sanada kolay gelsın
benım esımde dızı ızlemez normalde ama suleymana takık gıcık adam hıc kacırmaz
salı vardı sanslı masa osmandan sonra cok eğlenceli

Oy maşallah Selen sizler 90 cm i devirmişsiniz biz sanırım çok daha kısayız,
napalım sağlıklı olsunda muhtemelen kilomuzda çok az çıkacak
Seher sen zayıf görmemişsin selenin boyuda kilosuda çok iyi maşallah

oyyy annesinin kuzuusuuu
maşallah cnm dillendiler iyice
bizimkide tşk etmez biri bişey verince tşk et derim
sonra giderken eder
yada hadi hoşçakal de derim onlar gittikten sonra söyler :)
sağol cnm sizede geçmiş olsun içim kalkıyo valla
bazen demirde eti öyle yapıyo sakız sanıyo herhalde
bide bizim sakız çiğneme olayımız var bazende yutuyo o yüzden şu aralar vermiyorum
ama ne zmn markete gitsek mutlaka kaşla göz arası sakızı atar sepete
doğru diyosun cnm ben belkide demir uslu olduğu için istedim bu kdr
bakalım bu nasıl bi kız olacak inş. isminin özelliğini taşır :)
ewet cnm çok meraklı
annem yerim ben onun havuzunu sıpaaaammm
geçmiş olsun cnm yaaa yazık rüyasında ne görüyodu acaba
tefalden memnunum cnm tavsiye ederim köfteler harika oldu
geçmiş olsun inş. ilerlemez

kereme maşallahhh
bizim boyumuz kısa yaaa 88 cm kilosu 12.400 ne uzuyo ne kilo alıyo anlamadım ki iyide yiyo

babamız gitti
artık ne zmn gelir Allahkerim çine fln gidicek bakalım inş. bi ara kaçarım dedi
anneler günü için terlik siparişi verdirdi sağolsun benide unutmadı bu arada hihhii

burda bugün hava süper sabahtan yürüyüşümüzü yaptık çamaşırlarımı yıkadım asmam lazım
ama çok yorgunum yaa bu aralar çok yoruluyorum
6 kilo binince üstüme :)

müge allah kavuşltursun
selenede maşallah boylar uzamış
biz daha doktora gıtmedik
saglık ocagına gıttık gecenlerde kendi doktorunada götürcem en kısa zamanda

müge terliklerını iyi günlerde kullannnnnn canım annemler gitti ege aglaya aglaya uyudu babama hayran yaa dedesı oldumu benı hiç takmıyorrrrr

pazara gıttık geldik annemlerle
enginarlı bakla yemegimide yaptım
size iyi sohbetlerrrrrrrr

Son düzenleme:
bebişlerimizin boylarıda kilolarıda gayet iyi sonuçta her çocuk aynı değil..maşallah hepsinee
hasta kuzulara geçmiş olsun ilerlemeden atlatırlar inş.
ayy birsürü okudum unuttum şimdi bak neyse aklıma geldikçe yazarım

mügecim Allah kavuştursun en yakın zamandaa inş,
bizimkide küçük çişini yapıyo büyüğünü yapıcağı zaman oturtuyorum yapmıyo bi gün boyunca ıkındı ıkındı durdu ben oturtunca gaz yapıyo kalkıyo tekrar eşek tabi çişini söylemiyo ben altını değiştirirken oturtuyorum varsa yapıyo böyle böyle alışsın barii

Mügecim terliklerini güle güle kullan...
Ege gibi kayrada dedesine hayran :))
off yemek bulamıyorum evde patlıcan var sac kebabı mı yapsam karnıyarıkmı karar veremedim (((

kayrada söylemiyor gerçi ben pek üstüne düşmedim ama arada bakıyorum oğlum lazımlığına otururmusun diyorum ok diyo şimdiye kadar 3 lazımlık kırdı sandalye niyetin kullanıyor üstüne çıkıyor ,bide klozet için aldım klozetede oturmadı :)))

Ankara dasınız değil mi..hala..bizim dr.şiddetle tavsiye ediyorum.....tabi istersen....

Melek afiyet olsun............geçen sene ilk çıktığında enginarları buzluğa depolamıştım 80 küsur tane....bu sene daha hiç koyamadım dol....her hafta unutup bi dahi ki haftaya diyorum......bi şey çıkmazsa C.tesi pazardan alacam.......çoğu zaman Enes Kaan da yiyo.....kart olmayınca pamuk gibi pişiyo.....ama İzmir enginarı da yeni çıktı heral........

canım çok sevinirim biz batıkentte oturuyoruz yakınmı acaba
enginarı ben hiç pişirmedim güzelmi o kadar ya bak şimdi bende deneyeceğim nasıl yapıyorsunuz yemeğini dondurucuya nasıl atıyorsunuz ???

bende şu merdiven gibi olup klozete çıkılanlardan aldım iki türlüymüş biz şimdilik normal lazımlık gibi yerde duran modundayız diğerine çevirsem daha çok heveslenir belkide..

Kızılay da Konur sokakta..............

Aslında enginarı herkes sevmez....ama biz ailecek seviyoruz.....oğlumda alışşsın diye....daha küçüklüğünden beri ezerekte olsa verdim.....

işte z.yağlı.....baklalı......kimi içine et dolduruyo...ama ben etli sevmem....şimdi zamanı ya....şimdi alır yaparsan beğenirsin...çünkü kılçıksız olur.....yani kart olanlarda kalın ip gibi şeyler oluyo dibinde ona diyorum kılçık...

özel galiba ismi nedir doktorumn randevulumu çalışıyor bide ücreti ne kadar

özel....Prof.Dr. Vedat KÖSEOĞLU randevulu çalışıyo...ama acil durumlarda...ya da illa göstermek istersen bi şeyler ayarlıyorlar....fiyat 210 mu 220 mi ne en son öyle bişeydi......çok yoğun çalışıyo zaten....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…