oyyy annesinin kuzuusuuukesinlikle doğru.kaydetikleri çıkıyor artık.bizi izliyor kaydediyor uyguluyorlar.
ecrin yabancılardan çekindiği için biri bişey verdiğinde ben vereyim diyorum alıp ben teşekkür ediyordum ecrin zaten çekiniyor diye teşekkür et demedim hiç
ama artık kendisi başladı.bana babasına teşekkür ediyor dün avm de nt den kitaplar aldık orda balon verdiler yine kendisi almadı ama teşekkür etti.
bazen oyun oynarken benim cümlelerimi kullanıyor bebeğine karşı.
"hadi uyyaalımm kujum tımam mııı"
"sen buuda oynaa anne tufalite gitşin tımam mıı"
"anneşinin kujusuu"
"mama ye anne mutlu ooşuunnn"
bunları dün gece söylüyordu bebeğine :)
sağol cnm sizede geçmiş olsun içim kalkıyo vallaokuyorumda hemen unutuyorum okuduklarımı ya
derya neyi sormuştuuu he kendi kendine yemek kendikendine sadece makarna ve patates kızartması yer
pilavı daha ağzımıza sokmadık
sebzeleri ben püre veriyorum çiğnemden yutuyor alıştıramadım işine gelenleri çiğniyor
demire geçmiş olsun 1 ay önce falan keremde orta parmağını sıkıştırdı çok hızlı kapattığı kapının arasında kaldı hala mosmor düşmesini bekliyoruz
kemde etçil çocuk geçen et yediriyorum ufak bir parçayı inanmazsınız yarımmm saat ağzında sakız etti
çıkartalım ynisini veriyim diyorum çıkarttırmıyorda
köfteye bayılır bizimkide:)
sallıyorum yine ayağımda
belkide keremde uyku ve yeme sorununden çok çektiğim için 2.ye uzak bakıyorum
bide çok kusuyordu hatırlarsanız
ewet cnm çok meraklıdemire geçmiş olsun kıyamam yaa...demir bak noolmuş diyince hemen hııı diyomuşyaa koptum wallaa
ecrinede maşallah ya anne olmuş bebeğini uyutuyomuş kujummm
bizde çıktık yeni girdik eve ilk defa adda gidelim hadi bebeğim diyorum ıı hohh piş yapıcam diyo uyuycakmış zor çıkardım işim varya bu defada o çıkmıyo beyfendi
dışarda bayıltıcı bi sıcak var 25 derece gösteriyodu araba kalın giyinmişiz öldüm pöfff umutta hala uyumadı yatağında oynuyo ..oynaya oynaya uyuyo çok şükür 8 aylıktan beri kendi uyuyo o konuda beni hiç yormadı kuzum darısı ayakta sallanan tüm bebişlerin başına..yatağının ayak ucuna bıraktığım suyu havuşş (havuz)yapıyoruz ara sıra su neysede sütle yapılan havuz daha can sıkıcı oluyo..geçen gün yatırdım anne mavi koltuğa otur dedi oturdum biraz..anne sen git dedi tam çıkıyodum kapıyı pakaaatabi (kapatabilirmisin) dedi tabi kuşkulandım oğlum niye çık diyosun bana napıcaktın dedim havuuuşşş diyo haylaz haylaz
geçmiş olsun cnm yaaa yazık rüyasında ne görüyodu acabasaol tuğba teyzesii:)
kerem bizim yatakta uyuyordu bi ses geldi bir ağlama o kadar dağınık yatıyorki
2 kişilik yatağa sığamıyor
yataktan düşmüş
aldım kucakladım hemen nasıl bıdır bıdır bişeyler anlatıyor vurdu diyor:))
tefalden memnunum cnm tavsiye ederim köfteler harika olduselam kızlar görümcemin oğlunun doğumgünü vardı o tarafa gitmişken ananemlerde kaldık
3 gündür yoktum ortalıkta yine
devrimcim geçmiş olsun
mügecim tefali bende merak ediyordum memnunsan bende bi göz atayım
aliyecim ne ara çalışmaya başladın ben kaçırmışım
ayrı kalmak çok zor 3 hafta ayrı kaldım valla burnumun direği sızladı
şirvanım seni çok iyi anlıyorum maalesef hepimizde var sanırım tüm sorumluluğunu üzerimize almak
ama süper anne olmak zorunda değilsin daha doğrusu sen zaten süper annesin
arada nefes almak seninde hakkın kendini yıpratma bu kadar
tuğba hiç şikayet etme suyu sevmesinden sevmemesi daha zor
gözlüğününde şansı yok yaf illa kırılacak :))
elif meliste miray gibi suyla oynamaktan hiiiç sıkılmaz yeterki kafasından aşağı akmasın :))
geçmiş olsun inş. ilerlemezherkese selamlarrrrr,
offf kayrada öksürüyor hafta sonu üşüttük heralde bide yakıyoruz kombiyi sabah akşam hiç kapatamadık havaların ısınmaya niyeti yok
kayrayı kontrole götüreceğim ama iyi bir doktor bulmam lazım, keremede maşallah
kayrada sabah kalkıp hemen tv yi aç diyor bu ara çok izliyor bende kendime kızıyorum yeteri kadar oynamıyorummu acaba çocuk tv ye taktı diye(
mügecim Allah kavuştursun en yakın zamandaa inş,
bizimkide küçük çişini yapıyo büyüğünü yapıcağı zaman oturtuyorum yapmıyo bi gün boyunca ıkındı ıkındı durdu ben oturtunca gaz yapıyo kalkıyo tekrar eşek tabi çişini söylemiyo ben altını değiştirirken oturtuyorum varsa yapıyo böyle böyle alışsın barii
herkese selamlarrrrr,
offf kayrada öksürüyor hafta sonu üşüttük heralde bide yakıyoruz kombiyi sabah akşam hiç kapatamadık havaların ısınmaya niyeti yok
kayrayı kontrole götüreceğim ama iyi bir doktor bulmam lazım, keremede maşallah
kayrada sabah kalkıp hemen tv yi aç diyor bu ara çok izliyor bende kendime kızıyorum yeteri kadar oynamıyorummu acaba çocuk tv ye taktı diye(
Ankara dasınız değil mi..hala..bizim dr.şiddetle tavsiye ediyorum.....tabi istersen....
Melek afiyet olsun............geçen sene ilk çıktığında enginarları buzluğa depolamıştım 80 küsur tane....bu sene daha hiç koyamadım dol....her hafta unutup bi dahi ki haftaya diyorum......bi şey çıkmazsa C.tesi pazardan alacam.......çoğu zaman Enes Kaan da yiyo.....kart olmayınca pamuk gibi pişiyo.....ama İzmir enginarı da yeni çıktı heral........
bende şu merdiven gibi olup klozete çıkılanlardan aldım iki türlüymüş biz şimdilik normal lazımlık gibi yerde duran modundayız diğerine çevirsem daha çok heveslenir belkide..Mügecim terliklerini güle güle kullan...
Ege gibi kayrada dedesine hayran :))
off yemek bulamıyorum evde patlıcan var sac kebabı mı yapsam karnıyarıkmı karar veremedim(((
kayrada söylemiyor gerçi ben pek üstüne düşmedim ama arada bakıyorum oğlum lazımlığına otururmusun diyorum ok diyo şimdiye kadar 3 lazımlık kırdı sandalye niyetin kullanıyor üstüne çıkıyor ,bide klozet için aldım klozetede oturmadı :)))
Kızılay da Konur sokakta..............
Aslında enginarı herkes sevmez....ama biz ailecek seviyoruz.....oğlumda alışşsın diye....daha küçüklüğünden beri ezerekte olsa verdim.....
işte z.yağlı.....baklalı......kimi içine et dolduruyo...ama ben etli sevmem....şimdi zamanı ya....şimdi alır yaparsan beğenirsin...çünkü kılçıksız olur.....yani kart olanlarda kalın ip gibi şeyler oluyo dibinde ona diyorum kılçık...
özel....Prof.Dr. Vedat KÖSEOĞLU randevulu çalışıyo...ama acil durumlarda...ya da illa göstermek istersen bi şeyler ayarlıyorlar....fiyat 210 mu 220 mi ne en son öyle bişeydi......çok yoğun çalışıyo zaten....