2009 Nisan Anneleri

ne gibi acayip şeyler yaa ay çatlarım meraktan emel gibi hihi kulakları çınlasın.

bul duuuuuuuuuum buldummmmmm
o betül bu betül değilmiş yani burdaki betülün kızının ismi hilal nil miş ordakinin nehir

kim koycaktı kızının ismini nehir
çıkartamıyorum bir türlü
Ben de aynı şeyi söyleyecektim,sen benden önce söylemişsin:-)))

oh pilavıda yaptım rahatladım
ayşeee ordamısın kız kağana face almışsın foto koysana kızımmmm

vallahi facede çok acayip şeyler oluyo ama ben dile getirmicem sonra paparayı yiyen ben oluyorum...

Söyle söyleeeee:enbuyukkk:

bi meyve yedireyim dedim ilk kaşıkta bir kustu ortalık mahvoldu yerde üşür diye battaniye seriyorum yastık benim üstüm başım onun üstü başı yarım saattir kusmuk temizliyorum............

ama olsun onun için herşeye değer canı sağolsun

ne oluyo kız facede valla bende her önüme geleni ekledım kotu bıseyler varsa bzde bılelım sultan

bakkk yaktı fitili gitti sultaaaaaaaaaan geri dööööööööön aydınlat bizii başbakansın sen o kadar risk üstleneceksin ama ben seni korurum hihih

sultannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn söledı gıt balı bak arkanda olanlar 3 e çıktı :))))))))))

ayy ne oluyor facede ben buraya çok katılmadığım için tadıklarımın listesinde her olanı ekledimmm ne olaki orda sultan bacımmmm aydınlat....
birde arkadaşlar facede yeliz yılmazım ben pek buraya girmediğimden belki bilmezsinizzz:)

atv haberde plastik biberondaki bpa maddesinin zehirlediğini anlatıyor.sıcak mamayla yüzde 55 artıyormuş tehlike

heheh ne çok merak etmişiniz kız
ya bak şimdi nasıl söyleyeyimki aslında herkes farkında
bi ara birilerinin ismini anmıştım hortlamıştı ıkıp gelmişti burda benim arkamdan sallmıştı yine öyle olur diye
aman boşverin bee

tuğba başbakanı sevmiyo kimse yani şimdi sen beni vezir mi ediyon rezilmi..:)anlamadım

dünyada tek başbakan o mu kız aşkolsun :)
sen kk başbakano ol sevilmek senin elinde

merhaba hanımlar :KK66:)

nasılsınız gelemiyorum yoğunum koşturuyorum. fırsat buldukça farmville oynuyorum. arada da eşim bakıyor benim yerime. ama buraya o bakamadığı için kalıyor burası :))
sultana soru sordum bak KK'ya yazdım demese bakabileceğim de yoktu.
nasılsınız görüşmedeiğim dostlar kuzucuklar nasıllar

SELAMMM...
iyisiniz de mi kıslar.... Allah hepinize huzur sağlık mutluluk versin. tek mutluluğum kızım.............. iyi akşamlar.............. vaktim olunca geleceğim gene...........

ayy ne oluyor facede ben buraya çok katılmadığım için tadıklarımın listesinde her olanı ekledimmm ne olaki orda sultan bacımmmm aydınlat....
birde arkadaşlar facede yeliz yılmazım ben pek buraya girmediğimden belki bilmezsinizzz:)
ya bende Yeliz Yılmaz kim diye merak ediyordum iyi oldu
heheh ne çok merak etmişiniz kız
ya bak şimdi nasıl söyleyeyimki aslında herkes farkında
bi ara birilerinin ismini anmıştım hortlamıştı ıkıp gelmişti burda benim arkamdan sallmıştı yine öyle olur diye
aman boşverin bee

tuğba başbakanı sevmiyo kimse yani şimdi sen beni vezir mi ediyon rezilmi..:)anlamadım
kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar aslında kimin kim olduğundan bende sıkıntılıyım aklıma takılan olursa kim kimdir sayfasına giriyorum ama bazende bulamıyorum Ayşe konusunda bende Sultan ı destekliyorum resim koymasını isterim bu arada hastaneden gelmiştir heralde ne dediler acaba ??
sultan kuru fasulyenin yanına turşuda koy çok güzel oluyor birde soğan salatası hııımmmm güzel olmuştu kuru fasulye yemeğim

ben de yumuşak et pişiremem bi türlü :) et sevmediğimden et yemeklerini öğrenmeyi ihmal etmişim eşimle sevgiliyken sölemiştim bunu ben zaten fazla sevmem et olsa da olur olmasa da olur demişti kandırmış beni bayılıo ete valla ama annem gelince yiyor güzel pişmişini :) tavuk yemeklerini güzel yaparım bir de köftemi beğenmeyen yoktur :)

X