Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yatırın siz çocuğu 12ye kaadar uyur heraldekızlar yılbaşı değil de ben evlilik yıldönümümü düşünüyorum ya 30 aralıkta ilk senemizde zaten hamileydim düşük tehlikem vardı yerimden kalkmıyordum..bu sene bari güzel olsa diyorum ama ne olabilirki çocukla biyere çıkamayız yine öyle kös kös geçecek..
ay ben onsuz yatamam gece geç saatte olsa almak isterim zaten ben anneme bırakırım bırakırsam kaynanamlar muhfazakar onların dilincen kurtulamam sonraya bende kayınvalıdeme bırakmayı dusunuyorum ama durabılırmıyım acaba onsuz gece yatabılırmıyım
aynen canımeskiden sürekli burda olan kızlar yok face takılıyorlar sıkıldılar galiba CADIARZU CADIARZU
ecrin de devam sütüne bayılıyor diş çıkaracağı zaman birtek süte açıyordu ağzını.onuda sevmese ne yapardımmanam ne ara konuştunuz bu kadar helal valla.....ben bazen veriyorum bizim plavlardan ve makarnalardan...ama öğün olarak vermedim hiç ...devam sütüne aşığız biz onsuz yapamıyoruz...günde 500-600 cc içiyordur....
sağl canım.kıyafet konusunda hazırlıklı değildik. yanımızda ne varsa onu giydirdik.o açıdan hazırlıksızdı yani:)
yazarız şeker ayıp ettin:) ama kızım sonra bu yakışıklı delikanlılar arasında nasıl seçim yapacak.)
canım sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama tekrar aramıza dönmene sevindim. benim için de senin ayrı bi yerin var nedense.üzülürdüm girmeseydin hiç. umarım buluşmaya da gelebilirsin yüzyüze de görüşürüz.
aynen canım.dönmeyi geçtim selen artık yatarken kalkıp oturuyo kendisi. ne altını değiştirebiliyorum ne üstünü. çok afacan benimki çoookk.
canım bence içini rahat tut ve git eşinle başbaşa bikaç gün geçir.yenilen gel. hepimizin ihtiyacı var buna. senin bilhassa var ben biliyorum canım.
ayrıca sağol yorumun için:)
hoşgeldin aramıza canım
bben de seni seviyorum canım
sağol canım. ben de renkli gözlü bi bebiş isterdim. herkes kendinde olmayanı istiyo işte. ama ben esmer eşim esmer. selen de böyle oldu tabi.ecrin de çok tatlı çok masum maşallah.hatta ben bu resimlerde bazı hallerini ecrine benzettim. eşim bile benzetti..)
canım benim dediğim davetiye bastırma değil hani hediyelerin yanın akoyarsın hazır satılır kırtasiyede falan .öyle bişeydi
ben de arada kullanıyorum peditusu.
benim kızı bi bana benzetmiyolar zaten:) maşallah ece de çok tatlıymış. şimdi ne kadar değişik.
bence abinin gördüğü rüyada çok güzelmiş tuğbacım. hayır olsun
vay vay!
maşallah maşallah. bn pesettim artık. her hafta yarım gün temizlikçi geliyo.
kız 30 aralık evlilik yıldönümümüz 1 gün geç mi kuutlayalım :)) dansöz izlemez benim kociş neuzubillaaah ehehehehehyatırın siz çocuğu 12ye kaadar uyur heralde
süper bir fikrim var ecrin uyuyunca tam 12ye yakın tvnin karşısına geçin dansöz seyredin karşılıklı göbek atın uhehehe:)
ay ben onsuz yatamam gece geç saatte olsa almak isterim zaten ben anneme bırakırım bırakırsam kaynanamlar muhfazakar onların dilincen kurtulamam sonra
aynen canım
ya facedeki betül biilur kimkine yaaaaaaaaaa
Canım valla benim kendi annem de aynısını yapıyor,gerçi o da yarım gün bakıyor da,ama olsun varsın öyle sansınlar nolacak ki?slm kızlar bu ada uff ne biçim bi gün yaa.
sabah 7 de uyandık canım kızım mışıl mışıl uyuyodu uyandırmak zorunda kaldık yoksa işe geç kalcakdık.yavrum benim gözlerini açar açmaz gülücükler saçıyoo.hemen giydirdik falan babaannesi bırakdı eşim ama çok moralim bozuldu belkide bıraksam kızım 8 e kadar uyurdu.
bu arada dün kaynanam kızımı doktora götürdü ya doktor demişki vayy ne güsel gelişimi kim bakıo kaynanada demiş benn ya süper bakmışsın sen afferim.belki 5 kere dedi böle dedi die.yahu 1 aydır o bakıo ayrıca doktoru resmi dir bu şekilde konuşcak bi adam değil.
eşimde 50 kere dedii ne kadın yaa :)))
sırf çocuğa bakıo die sesim çıkmıo yoksa çok şey yaşattı bana çokkk
Maşallah Kerem'e,yaptığın yemekler çorbalar yaradı demek ki,yola devam)selam kızlar bizzde doktordan geldik aşı olduk
keremciğimin kilosu 9.470 boy 76cm olmuş
doktor çok iyi dedi çok sevindim
Annem Miray ilk doğduğunda almıştı atlet kilot takımlar,şimdi yeni oluyor,yumuşacık kumaşları,fitilli penyelerden,ben de onları giydiriyorum.oy maşallah çok yakışıklı
atletmi giydiriyosun ben de aldım kereme yün atlet ama altına kilot giydirmeden olmaz dimi yukarı çıkar kilotta giydiriyoomusun
Siz K.maraş ta değil misiniz ki zaten.yarında kağanı bırakıp kmaraşa gidecezz..kaydımı yeniletmem lazımm..çok yoracak bu sıpa anneaneyi çokk..
Bizim kız da patron olacak o zaman.Sultan beraber işletirler artık)sultancım maşallah keremitoya.
ama bence tembel seninki..üzülme rahatına düşkün bi patron olcak herhalde.
ama biberonla içmiyor çok denedim günde ne kadar veriyorsunuz ki
ya şu etlerle benim başım dertte kuru pişti
etler hala pişmedi ne yapçam ben yaa
kızlar yılbaşı değil de ben evlilik yıldönümümü düşünüyorum ya 30 aralıkta ilk senemizde zaten hamileydim düşük tehlikem vardı yerimden kalkmıyordum..bu sene bari güzel olsa diyorum ama ne olabilirki çocukla biyere çıkamayız yine öyle kös kös geçecek..