2009 Nisan Anneleri

adaş profilde görünüyo ama burda görünsün istiosan avatar resmi diye yükle

aynen tuğba etler pişse kuru pişmez ,kurupişse etler pişmez zaten yemek yapmayı sevmiyorum soğuyorum iice böyle olunca

tuğba kullnıcı paneline tıkla solda menü var profil resmini değiştir e tıkla ok

yaprak dökümü başladııı..adam bebeğe yaptığı ilk konuşmada ağlattı beni yaa zaten hassas dönemdeyim :KK70:

Ben kaçırmışım o konuşmayı,daha yeni açtık.
Bu arada bizde karşı komşunun kızı vardı akşamdan beri,Miray a a deli oluyor,şimdi abisi de geldi,3-6 yaşlarındalar,işin kötüsü bizim kız uyudu ama çocuk derdi bitmedi:-((
Anneleri bilmiyor tabi,bizim kızn uyuduğunu,çocukların da rahatı iyi burada,gitmiyorlar,oyuncaklarla oynuyorlar:-))

kolay gelsın elıfcım :))
kızlar bursa buluşması işi ne olucak daha doğrusu olucak mı olmucak mı dıyeyım

allah sabır versin elif,ela da şimdi uyudu ooof bu gece kaç kere kalkıcak acaba :KK43:((

valla seloş hala ayakta saat 10 gıbı yatarsa gece 4 ten sonra uyanmalar başlar :KK43:((((((

kızlar ecrin 1 haftadr 6 da uyuyor 8 de uyanıp 11 e kadar oynuyoruz sonra bi yatıyor sabah 7 bugünde ilk kez 8e kadar uyudu acıkmıyorda 8 de mama yedirdim 9 buçuğa kadar yine uyudu :nazar:

bizimkide uyudu bakalım sabaha kadar kaç kere kalkacak 3-4 defa kalksa öpüp başıma koyucam valla.... bu arada tuğbiş resminiz çok güzel çıkmış...

Ben kaçırmışım o konuşmayı,daha yeni açtık.
Bu arada bizde karşı komşunun kızı vardı akşamdan beri,Miray a a deli oluyor,şimdi abisi de geldi,3-6 yaşlarındalar,işin kötüsü bizim kız uyudu ama çocuk derdi bitmedi:-((
Anneleri bilmiyor tabi,bizim kızn uyuduğunu,çocukların da rahatı iyi burada,gitmiyorlar,oyuncaklarla oynuyorlar:-))
eeheheh ne güldüm ama elif :))
kolay gelsin

kolay gelsın elıfcım :))
kızlar bursa buluşması işi ne olucak daha doğrusu olucak mı olmucak mı dıyeyım

benim için olur

ya bizimkide ayakta artık geç yatıyor sıpacıımm

kızlar ecrin 1 haftadr 6 da uyuyor 8 de uyanıp 11 e kadar oynuyoruz sonra bi yatıyor sabah 7 bugünde ilk kez 8e kadar uyudu acıkmıyorda 8 de mama yedirdim 9 buçuğa kadar yine uyudu :nazar:
oh ne güzel dokunma yatsın valla benimki saat başı kalkar en çok arası 2 saattir...

maşallah maşallah darısı başımıza aferin ecrinciğime :)) ela kalktı mı 1-1,5 saat oturuyo gecenin bi vakti yoksa kalksa pışlasam kalktı bile demicem valla

valla bizimki gece 1 de yatıyor sabah 10 da kalkıyor kızlar uyutamıyorum erkenden uyumuyo

X