2009 Nisan Anneleri

Sultan face de bende bir çok kişiyi tam çözemedim bazen birilerine soruyorum bu kimdi diye :)))

kız 30 aralık evlilik yıldönümümüz 1 gün geç mi kuutlayalım :)) dansöz izlemez benim kociş neuzubillaaah eheheheheh

bende onu saracaktım sana face den kim ki çok merak ediyorum :)
he pardon aklım karıştı şaka diyorum zaten yılbaşı gecelerinde dansöz seyretmkten nefret edenler diye grup aççam facede:))

ya yusuf meyve sevmiyor bazen kendim hazırlıyorum genelde hipp in kavanozdaki meyvelerinden veriyorum ama yoğurt gibi istekli yemiyor.......

bende pazardan meyve alıp vermiyorum çok uzun zamandır
güvenemiyorum artık hem gdo hem hormon tarım ilaçları falan

hipp in organik tarım mışş yani ona güveniyorum hergün ondan yiyoruz 1 tane 1 tanede portakal sıkıyorum veriyorum

evet elifcim 2. yılımız olacak.30 aralık 2007 de evlendik 1 gün sonra 1 yıllık evli olduk 2008e girdik :p

eneee o betül bizi nerden bulmuş ki facede adımızı nerden bilioki

Allah nice yıllar yaşatsın birlikte size.

Betül ü çok bilmiyorum ama Şenay ın tartıştığı zamanı hatırlıyorum,demek ki buradan isimleri söyledikçe birini bulmuş,ondan sonra da diğrelerini.
Biz de ortak arkadaş diye tanıdıktır deyip kabul etmişiz arkadaşlığı,gerçi bende yok sanırım..

ben hep hipp ya da milupa veriyorum.güvenmiyorum ki bende pazardan aldıklarıma.hipp in havuçlu elmalısı var onuda çok seviyor ecrin.erik püreleri kabıza birebir.ecrine yeterki ekşi bişiler ver meyve yoğurt gibi..dibine kadar götürür.benim gibi bi tatlı manyağı hamileyken tatlıdan iğrenmiş turşuya dadanmıştım :) ye ekşiyi doğur ayşeyi demişler hihih

kızlar mercimek çorbasına kimyonu hangi aşamada koyuyorsunuz?
Ben kendimize yaparken koymuyorum da,Miray a da veririm bundan diye kimyon koyayım dedim????

yok yok değilmiş galeta burdasın sende sanırım senin kızın ismi melismiş pardon neysem ben bu işi bir araştırayım
anam saat 7 olmuş daha pilav yapçam

valla bende pazardan aldığım bı mandalınayı verıyorum ve portakalı
diğerleri hazır kavonoz zaten sadece meyveyı hazır verıyorum diğerleri normal evde yapıyorum

Allah nice yıllar yaşatsın birlikte size.

Betül ü çok bilmiyorum ama Şenay ın tartıştığı zamanı hatırlıyorum,demek ki buradan isimleri söyledikçe birini bulmuş,ondan sonra da diğrelerini.
Biz de ortak arkadaş diye tanıdıktır deyip kabul etmişiz arkadaşlığı,gerçi bende yok sanırım..

Allah razı olsun cümlemize inşallah..

ya bende hatırlıyorum şenayla tartışmasını.ne sinir olmuştum kadına.alla allaa ne akla hizmet ekledi o zaman

bul duuuuuuuuuum buldummmmmm
o betül bu betül değilmiş yani burdaki betülün kızının ismi hilal nil miş ordakinin nehir

kim koycaktı kızının ismini nehir
çıkartamıyorum bir türlü

eftelyasu senin ismin minemiydi canım sultanın listede gördüm de eklim seni de

oh pilavıda yaptım rahatladım
ayşeee ordamısın kız kağana face almışsın foto koysana kızımmmm

vallahi facede çok acayip şeyler oluyo ama ben dile getirmicem sonra paparayı yiyen ben oluyorum...

X