2009 Nisan Anneleri

diş yüzünden kalkıyordu demek zırt pırt belkide benim kızım da anası gibi uykucudur.az daha büyüsünde uyuyalım eskisi gibi öğle ezanlarına kadar :)

bizde oturuyoruz bu burnu akan ablayla.....muhtemelen gece 1 e doğru yatacaktır kesin kalkışı bu sabah 6.30 da yaptı kendisi ana tarafından vampir olurda:)

hofff fikret duygulandırdı beni..kardeşimi özlediiim.nasıl güzel baktı bana ecrin doğduğnda canım kardeşimm...o günleri hatırladım.bebek doğunca ilk kim kucağına alırsa onu annesi gibi bilir derlerdi ilk kardeşim seda aldı kucağına şimdi ecrin deliriyo teyzesine webcam açıyoruz günde birkaç kez valla sevincinden kucağımda duramıyor zilloş :)

kızlarrrr farkındamısınız bilmem cok cabuk ilerlıyo sayfalarr ne bu ya bi gidom gelıom sayfalar doluyoo

Sultan face de bende bir çok kişiyi tam çözemedim bazen birilerine soruyorum bu kimdi diye :)))
aynennnnnnnnnnn

[
benim yemekte güzel olmuş sadece etleri biraz geveledik heheh
senın kociş erken gelıyo galibaaa

ben de yumuşak et pişiremem bi türlü :) et sevmediğimden et yemeklerini öğrenmeyi ihmal etmişim eşimle sevgiliyken sölemiştim bunu ben zaten fazla sevmem et olsa da olur olmasa da olur demişti kandırmış beni bayılıo ete valla ama annem gelince yiyor güzel pişmişini :) tavuk yemeklerini güzel yaparım bir de köftemi beğenmeyen yoktur :)
bende etyi pek sevmemmm
evlenden önce kandırırlar hep

yaprak dökümü başladııı..adam bebeğe yaptığı ilk konuşmada ağlattı beni yaa zaten hassas dönemdeyim :KK70:
aayy evet ama şimdi izleyemiom kociş film almış dövüş onu ixlioo ege kucagımda tek elle yazıom cbbz

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, bursasu+, denizela, EDAAAA, eftelyasu, gulshenidil, sev_rey, ssengun+, tugbiş123

valla aferım ecrıne
denız selende kalkıyo ama pışlıyom uyuyo kalkıp oturmuyo şükür
valla işin var idille gulşen bu hatunkızce ne zaman uyucak bılmem öyle derın derın
benım annem aldı kucağına :) annem için delı oluyo o nere oda peşinde kenegil yapıştı ananesıne

bı etcılde benımkı tuğba adam sebzeden nefret edıyo zaten çok az sebzeyı yıyo secici biraz herhafta bı gun balık bı gun tavuk bı gun et oluyo kesın gerı kalana sebze ama bana baştan dedi ben et yemeklerı ve hamur işine bayılırım dıye:) uyarı almıştım yani:)

Sağolun kızlar,gittiler şimdi.
Buluşma bana da uyar gibi.
Ama bana bebekle bir yerlere gitmek çok zor gelmeye başladı valla,çok üşeniyorum.Pzt. de bebeklerele günümüz var,Miray ı götürmesem mi diye düşünüyorum.

Aynen benimki de sebze yemeyengilden,adam seçici falan değil,seçmeyici.Hiçbir sebzeyi yemiyor:-((Evlenmeden önce tek nohut yemiyor die biliyordum oysa ki..

valla nerede buluuşucaz kızlar aynı yerdemı farklımı elif aynı yer olursa ben senı alırım canım gene

kızlarrrr farkındamısınız bilmem cok cabuk ilerlıyo sayfalarr ne bu ya bi gidom gelıom sayfalar doluyoo

aynennnnnnnnnnn

[
senın kociş erken gelıyo galibaaa

bende etyi pek sevmemmm
evlenden önce kandırırlar hep

aayy evet ama şimdi izleyemiom kociş film almış dövüş onu ixlioo ege kucagımda tek elle yazıom cbbz

akşam 8 gibi geliyo işte benimki

bursalı kızlar

evet bu havalarda buluşma zor olur evde buluşalım diycem kim servis yapçak kim çocuklarla ilgilencek

koruparkta buluşmuştuk ben çok isterim sizi evime davet etmek ama hamur işi falan hiç bilmem

valla bende annemdeyım gemlıkte olsam gelın derdım zaten bana dırek

Şubat anneleri Oyun grubu adı altında buluşmalar yapacakmış,biz de öyle başlayabiliriz.dışarda buluşmak gerçekten zor olur,artık öyle hemencecik dışarda uyumuyor bizimki mesela,ama ev olursa daha rahat olur .

Zaten yemek falan hiç konu değil ki,hepimiz aynı durumdayız,kk dan yemek yapmaya fırsatımız olmuyor ki:-))
Çocuk bahane:-))

ya pasta borek sorun degılde kızlar zor olmazmı ne sohpetten bısey anlasılır cocuklardan nede hızmet etmekten cunkı hepımıznkı aynı

Şubat anneleri Oyun grubu adı altında buluşmalar yapacakmış,biz de öyle başlayabiliriz.dışarda buluşmak gerçekten zor olur,artık öyle hemencecik dışarda uyumuyor bizimki mesela,ama ev olursa daha rahat olur .

aslında bizim bebişlerinde böyle bişeye ihtiyacı var çok iyi olur dışarda çok zor olur uyumazlar kesinlikle ağlarlaar hepsi birden rezil oluruz

X