2009 Nisan Anneleri

ben ela nın eline 100 lük biberonla su veriyorum,arada aklına geldikçe içiyo sonra bi 100 lük daha koyuyorum bitince yanında duruyo oynarken alıyo içiyo kendi :))
zeyno ne güzel uyumuş bebeğin maşallah benimki arabasında uyusa ellediğim an uyanır daha bir kere uyuduğu yerden alınınca uyumaya devam ettiği olmamıştır kıl işte anasına çekmiş :KK70:

Slm kızlar size bişiy sorucam benım eşimin yanında çalısan bı bayan var 30 yasında ve bekar çokta bakımlı eskıden esımın cok yakın arkadasıymıs ben evlenınce hıc hoslanmadıgım ıcın artık eskısı gıbı gorusemıyolar ya ben ne kadar kıskanmıorum desemde kıskanıyorum galıba onu ama eşimede güvenım sonsuz bugun aradı benı bı arkadas var ona gıdıcekmıs yenı evlendı sız gelısenız ıı olur dedı bende kıskandıgımı ne eşime nede ona bellı etmek ıstemıorum ne yapayım sızce

sayfayı açık bırakıp ecrinle oyuna dalmışım çok yazmışsınız anacım.bari çamaşırlarımı da asıp okumaya geçeyim.bu çamaşırlık bi odayı işgal etti hiç kalkmıyor yerinden ecrinin 2 günde bir yıkanıyor zaten bisürü eşyası off yaz ne büyük nimet as akşama kurusun.bide ecrinin o sadece tulumla cıbıl cıbıl hallerini çok özledim :KK43:

ben ela nın eline 100 lük biberonla su veriyorum,arada aklına geldikçe içiyo sonra bi 100 lük daha koyuyorum bitince yanında duruyo oynarken alıyo içiyo kendi :))
zeyno ne güzel uyumuş bebeğin maşallah benimki arabasında uyusa ellediğim an uyanır daha bir kere uyuduğu yerden alınınca uyumaya devam ettiği olmamıştır kıl işte anasına çekmiş :KK70:

maşallah yani 200 cc götürüyor , kayra ya suluk aldım belki içer dire sulukla anca oynuyor

maşallah amma yazmışsınız oku oku bıtmedı
hasta bebeklere geçmiş olsun
2. düşüneneler maşallak baya cesaretlı bence daha çoook erken
selen mama içmeyı sevmıyo onun yerıne sut tuketıyo

selen pılav makarna yıyo ama öğün olarak değil sadece akşam öğün olarak ılk kez balık verdım sadece ve hıç itirazsız yedı
sultan kereme maşallah

canım sütü ne kadar eriyorsun hangi öğünlerde kutu sütümü normal yoksa pınar 6 aylık olanlardan mı, gaz sorunu varmı ne çok soru sordum farkındayım :kedi:

saol seher
tuğbacım bu gideceği arkadaşı o eski bayanmı

YOK CNM ODA EŞİMİN YANINDA CALISIO SEKRETER NE YAPAYIM BILMIYORUM YA BU ARADA YILBASIDA YAKLASIO AMA BIZ HALA NE YAPICAGIMIZI BILMIORUZ GECEN SENE ZATEN HAMISTIK BISEY YAPAMADIK BU SENE SOYLE FELEKTEN BI GECE OLSUN ISTIYORUM AMA KISMET BU ARADA KEREMSANTIYE MAŞALLAHHHHHHHHHHH NAZAR DEGMESIN KILOSUDA BOYUDA SUPER DARISI BIZIM CIROZUN BASINA:)kaydirigubbakcemile3

YOK CNM ODA EŞİMİN YANINDA CALISIO SEKRETER NE YAPAYIM BILMIYORUM YA BU ARADA YILBASIDA YAKLASIO AMA BIZ HALA NE YAPICAGIMIZI BILMIORUZ GECEN SENE ZATEN HAMISTIK BISEY YAPAMADIK BU SENE SOYLE FELEKTEN BI GECE OLSUN ISTIYORUM AMA KISMET BU ARADA KEREMSANTIYE MAŞALLAHHHHHHHHHHH NAZAR DEGMESIN KILOSUDA BOYUDA SUPER DARISI BIZIM CIROZUN BASINA:)kaydirigubbakcemile3

git bence belli etme kıskandığını g.tü kalkar sonra :))
ordada çok muhattap olmasın ağırlığını koyarsın mesafeli
hem yeni doğum yapmış hemde fıstık gib,i kadınsın onlar seni kıskanacaktır eminimşakkıdı

hem yeni doğum yapmış hemde fıstık gib,i kadınsın onlar seni kıskanacaktır eminimşakkıdı

ay cnm benım moral oldun valla haklısın oyle yapayım en ıyısı sız ne yapıosunuz yenıyılda cocukları bırakcakmısınız ya

ya şu etlerle benim başım dertte kuru pişti
etler hala pişmedi ne yapçam ben yaa

ay cnm benım moral oldun valla haklısın oyle yapayım en ıyısı sız ne yapıosunuz yenıyılda cocukları bırakcakmısınız ya

valla şu anlık programımız yok aslında keremle birlikte geçirmek isterdim ilk yılbaşı sı olcak ama kerem o saatte uyuyacağı için çıkmakta istiyorum

ya bende kayınvalıdeme bırakmayı dusunuyorum ama durabılırmıyım acaba onsuz gece yatabılırmıyım

ama biberonla içmiyor çok denedim günde ne kadar veriyorsunuz ki
240 cc biberonu

hepsini içiyor aşagı yukarııı

yarasın elayaaaa
Slm kızlar size bişiy sorucam benım eşimin yanında çalısan bı bayan var 30 yasında ve bekar çokta bakımlı eskıden esımın cok yakın arkadasıymıs ben evlenınce hıc hoslanmadıgım ıcın artık eskısı gıbı gorusemıyolar ya ben ne kadar kıskanmıorum desemde kıskanıyorum galıba onu ama eşimede güvenım sonsuz bugun aradı benı bı arkadas var ona gıdıcekmıs yenı evlendı sız gelısenız ıı olur dedı bende kıskandıgımı ne eşime nede ona bellı etmek ıstemıorum ne yapayım sızce
g.kaldırmaaaa belli etmee kıskandıgını

sayfayı açık bırakıp ecrinle oyuna dalmışım çok yazmışsınız anacım.bari çamaşırlarımı da asıp okumaya geçeyim.bu çamaşırlık bi odayı işgal etti hiç kalkmıyor yerinden ecrinin 2 günde bir yıkanıyor zaten bisürü eşyası off yaz ne büyük nimet as akşama kurusun.bide ecrinin o sadece tulumla cıbıl cıbıl hallerini çok özledim :KK43:
offevet as yazın 2 satte kurusunn

nasıl süt canımmm
paket sütmüüü
katılıyorummmmmmmmmmmmm

bırakıcamda ege uyanırsa ne olur bilmiıommmm

valla şu anlık programımız yok aslında keremle birlikte geçirmek isterdim ilk yılbaşı sı olcak ama kerem o saatte uyuyacağı için çıkmakta istiyorum
evet bende oglumla istıyorum ee ege uyucak biz kocişle evde tv izleee gecen seneuzun bi senelerden sonra ilk defa evdeydim sıkıldımmmmm
cıkmak istıyorum ama ege arada mırıldanıyorrr hemen meme yada ayagıma alıyorum hemen uyusuyu ama anneme bırakıcam o ilmini bilemezse uyutmanın uyanınca

bende diyom biberonla ilk defa süt vereyım içermi yılbaşı akşamı içinn offfffffffffffff

eftelya canım ben 2 aydır verıyorum sut genelde gece verıyorum 240 cc içiyo normal pastorıze sut ama gunlukte bulursam gunluk alıyorum gaz sorunu ilk 1 hafta oldu sonra olmadı bı daha
bencede gır tuğbacım eşin söyledıyse

kızlar yılbaşı değil de ben evlilik yıldönümümü düşünüyorum ya 30 aralıkta ilk senemizde zaten hamileydim düşük tehlikem vardı yerimden kalkmıyordum..bu sene bari güzel olsa diyorum ama ne olabilirki çocukla biyere çıkamayız :KK43: yine öyle kös kös geçecek..

evet kızlar haklısınız gıdıcem.aynen ya bızımde bu sene kös kös gecıcek galıba offf

çiçekle msnden görüntülü konuştukkkk

ben can canı oda egeyi gördüüü:)

ege yürütecte zıplıyordu cancanda kucakta:)

X