yetişmesi gereken şeylere yetişse keşke zeynepcim aah ah düşük tehlikesi ve hep kanamalı bir hamilelik geçirdim.bir kere kapımı açmadı.annem ist adapazarı arasında helak oldu.dedem de çok ağırlaşmıştı rahmetli bi babasına bi bana koştururdu.dedemin ne hastalığına ne cenazesine gittiler kayınpedermle ikisi...bi sorun varmı desen yok annemleri arar sorarlar gider geliriz ama bende sevgi saygı kalmadı.
annenelerın hakkı ödemezzz
maşallahhhhhhhhhhhhhh
valahhi siz ne veriyosanız bende ondan verdim kızlar payşatığımız yemek tariflerinden yaptım hep
en önemlisi düzen bence yeme düzeni oldumu çocuk kilo alıyor bende çocuğumu zayıf sanırdım ha
egebayramda 10,900 grdıı boyu beilmıyorum gidecegız doktora bizde ama korkudan gidemıozzz
hoşgeldin aliyecim......ha bu arada dün ben selenin resimlerine baktı bayıldı tutturdu bende bir kız çocuğu isterim diye yılbaşında yaparız dedim ......
annem çok güzel yeşil mercimek ve el yapımı erişteli yoğurtlu çorba yaptı bende zeytin yağlı limonlu kereviz yusufa yedircem şimdi........
egede hiç yagsız tuzsuz yemedi büyük insan yemeklerı yedi hep
ona özle sebza corbaları yaptım onun yıyecegı kadar yemıyorr
ya bu arada doktor emekliyomu diye sordu yok dedim malesef emeklemiyor üzülerek böyle kilolu bebeklerin emeklemesi geç olabilir dedi 9.ayı bitieince başlar dedi umarım dedim içimden :))
ela geldi hemen aklıma kiloyla olsaydı bu iş dedim :)
canım ege 10,900 gr maşallah deyinnnnnnnnnnnnnnnnn
emekliyor e artık dünden berı oturdugun yerde koltuga kalkıyorr cok mutluyuzzzzzzzz
bugun bile 2-3 kere kalktııı
yusuf çorbasını yedi ....bende yaptığım yemekten yedim çoook güzel olmuş ben z.yağlı yemeklere bayılırım etli yemek sevmem
kaynanam aradı yusufu soruyor kadın yusufu daha hiç görmedi ankaraya gittiler oğlu evleniyor ev onlara kalsın diye ve doğumda gelmedi ohhhhhhhh iyi oldu böyle suya sabuna dokunmasın merak ediyormuş merak ediyorsan gelirsin,eşim gidiyor resim falan götürüyor ilk gittiğinde hediye olarak çıtçıtlı badi almış birde pembe paspas ipinden süeter ......
benim annemler yusufun oda takımını aldılar ve bir dünya eşya sağolsunlar çok şükür eşim annemlerin kıymetini biliyor aman maşallah diyeyim kıçımı kaşıyayım..........
bizimde gelinimiz var babam doğumlarında kalın bilezik ve yeğenlerimin bütün ihtiyaçlarını aldılar ama gelinimiz sağolsun annemle babamın ağzına ...tı ne ters dünyada yaşıyoruz ........
oysa kaynanam hergün arayıp çocuk yok mu diye arardı ve artık eğer çocuğun olmuyorsa tedavi ol diyecek kadar cüretkar olmuştu .......
terbiyesız torun bu ya CANININ CANI insan merak etmezmii pislik
sultan canımın içi merak etmiş beni..
sabah merhaba dedim sonra giremedim burda fırtına koptu internet gitti sonra işe daldım giremedim.
aynennnn şimşekler devamlıı cakıoo elekırıkler yoktu 1 saat önce geldiiiii yagmurda dünden beri durmaksızın yagıyorrr
esen sağol canım.......valla ben yusufun şu iştahsızlığından dolayı ikinciyi düşünmüyordum çünkü çok ağladığım günleri bilirim.......
demekki insan unutuyor evet 2.çocuk istiyorum çünkü ben 32 yaşındayım sıcağı sıcağına olsa çok iyi olur allahım yusuf gibi sağlıklı ve hayırlı bir evlat daha verir tüm isteyenlerede ...........
yani benim aman bir tane yeter gibi bi niyetim yok güzel olan herşeyden çok sahip olmak isterim :CüvCüv: delikafadulden
maşallahhhhhh 2. bebege cüretkarlıgınaaa
ibufenin adını duydum calpoldan biraz daha etlikiymiş diye calpolle dönşmlü kulanılıyomuş eğer calpol ateş ve ya ağrı kesmediğinde
ibufen verıcem artık calpol yok eczanelerdeee
bugün bi bebek sitesinde gene okudum 8 aylıktan itibaren makarna erişte pilav verilir yazıyodu veren varmı?
varsa nasıl yapıyosunuz ?
ege 2-3 aydır makarna pilav
hersey yıyoo ege yemedıgı yok
barnunya bile yedii...
makarnayı yogurtkuyuom verıommmm pilavıda
ilk zamanlar makarnayı ezıyodum catalllaa
ama şimdi normal yıyooooo
herkes yasiyo demekki bizim daha diş çıkarmadi ondan mi ki..
masallah iyi içiyor...
evet dişdennn dün gece bizde uyumadım mıy mıy mıyyydı hepp
şurup içrdim yarım saat sonra uyuduu
kıyamam cokta içli aglıoo belli acıyor canııı kıyamam onlaraaaaaaaaaaaaaaa
kızlar bebişlere suyunu biberondamı içiriyosnz yoksa bardakta mı ben bardaga geçtim çok güsel içiyo bardakta suyu sevmeyen bbek bile sırf oyun için içebilir
biberonla içiyor genellikle amaarda babsı bardakla verıoo dişlerı tık tık apıoo ya mutlu oluyorrrrr