2009 Nisan Anneleri

9.ay sonuna kadar oturmazsa doktora götürmek lazımmış okudumda şimdi öle bişey olmasa
arkasını yaslayınca oturuyo ama boşta 1 dk dolmuyo

ihmaletme canm en geç 7 8 .ayda oturması gerekiyoo in kısa zamnda oturr canm

esen benm kız emmedigi için sanki bu sütü anne sütü gibi içiyoo

kızlar bebişlere suyunu biberondamı içiriyosnz yoksa bardakta mı ben bardaga geçtim çok güsel içiyo bardakta suyu sevmeyen bbek bile sırf oyun için içebilir

bizde günde 3 defa uyumadan önce veriyoruz.
yani onu uyutma aracı olarak kullanıyoruz.

anam ne ara konuştunuz bu kadar helal valla.....ben bazen veriyorum bizim plavlardan ve makarnalardan...ama öğün olarak vermedim hiç ...devam sütüne aşığız biz onsuz yapamıyoruz...günde 500-600 cc içiyordur....

selam kızlar...biz yeni geldik eve.eşimin yanına gittik.yemek yedik.sonra kereme balık aldık.kerem uyudu arabasında 2 saati gecti hala uyuyo.balığını yaptım bu arada.uyanınca yer umarım.

URLA biz kullandık ibufeni.keremin ayagı yandığında vermişlerdi.calpole göre daha kuvvetli bi ilacmıs galiba.

bende 2 gün önce suyu bardakla verdim.bayıldı.yarısı döküldü ama yarısını da içti.biberonla okadar cok içmiyo

yetişmesi gereken şeylere yetişse keşke zeynepcim aah ah düşük tehlikesi ve hep kanamalı bir hamilelik geçirdim.bir kere kapımı açmadı.annem ist adapazarı arasında helak oldu.dedem de çok ağırlaşmıştı rahmetli bi babasına bi bana koştururdu.dedemin ne hastalığına ne cenazesine gittiler kayınpedermle ikisi...bi sorun varmı desen yok annemleri arar sorarlar gider geliriz ama bende sevgi saygı kalmadı.
annenelerın hakkı ödemezzz
Kayra'nın banyodan sonraki şımarıklığı :))))
http://img9.imageshack.us/img9/1416/sl271394.jpg
maşallahhhhhhhhhhhhhh

valahhi siz ne veriyosanız bende ondan verdim kızlar payşatığımız yemek tariflerinden yaptım hep

en önemlisi düzen bence yeme düzeni oldumu çocuk kilo alıyor bende çocuğumu zayıf sanırdım ha
egebayramda 10,900 grdıı boyu beilmıyorum gidecegız doktora bizde ama korkudan gidemıozzz

hoşgeldin aliyecim......ha bu arada dün ben selenin resimlerine baktı bayıldı tutturdu bende bir kız çocuğu isterim diye yılbaşında yaparız dedim ......

annem çok güzel yeşil mercimek ve el yapımı erişteli yoğurtlu çorba yaptı bende zeytin yağlı limonlu kereviz yusufa yedircem şimdi........
egede hiç yagsız tuzsuz yemedi büyük insan yemeklerı yedi hep

ona özle sebza corbaları yaptım onun yıyecegı kadar yemıyorr

ya bu arada doktor emekliyomu diye sordu yok dedim malesef emeklemiyor üzülerek böyle kilolu bebeklerin emeklemesi geç olabilir dedi 9.ayı bitieince başlar dedi umarım dedim içimden :))
ela geldi hemen aklıma kiloyla olsaydı bu iş dedim :)
canım ege 10,900 gr maşallah deyinnnnnnnnnnnnnnnnn

emekliyor e artık dünden berı oturdugun yerde koltuga kalkıyorr cok mutluyuzzzzzzzz

bugun bile 2-3 kere kalktııı

yusuf çorbasını yedi ....bende yaptığım yemekten yedim çoook güzel olmuş ben z.yağlı yemeklere bayılırım etli yemek sevmem

kaynanam aradı yusufu soruyor kadın yusufu daha hiç görmedi ankaraya gittiler oğlu evleniyor ev onlara kalsın diye ve doğumda gelmedi ohhhhhhhh iyi oldu böyle suya sabuna dokunmasın merak ediyormuş merak ediyorsan gelirsin,eşim gidiyor resim falan götürüyor ilk gittiğinde hediye olarak çıtçıtlı badi almış birde pembe paspas ipinden süeter ......

benim annemler yusufun oda takımını aldılar ve bir dünya eşya sağolsunlar çok şükür eşim annemlerin kıymetini biliyor aman maşallah diyeyim kıçımı kaşıyayım..........

bizimde gelinimiz var babam doğumlarında kalın bilezik ve yeğenlerimin bütün ihtiyaçlarını aldılar ama gelinimiz sağolsun annemle babamın ağzına ...tı ne ters dünyada yaşıyoruz ........

oysa kaynanam hergün arayıp çocuk yok mu diye arardı ve artık eğer çocuğun olmuyorsa tedavi ol diyecek kadar cüretkar olmuştu .......
terbiyesız torun bu ya CANININ CANI insan merak etmezmii pislik:eek::eek:

sultan canımın içi merak etmiş beni..
sabah merhaba dedim sonra giremedim burda fırtına koptu internet gitti sonra işe daldım giremedim.
aynennnn şimşekler devamlıı cakıoo elekırıkler yoktu 1 saat önce geldiiiii yagmurda dünden beri durmaksızın yagıyorrr

esen sağol canım.......valla ben yusufun şu iştahsızlığından dolayı ikinciyi düşünmüyordum çünkü çok ağladığım günleri bilirim.......

demekki insan unutuyor evet 2.çocuk istiyorum çünkü ben 32 yaşındayım sıcağı sıcağına olsa çok iyi olur allahım yusuf gibi sağlıklı ve hayırlı bir evlat daha verir tüm isteyenlerede ...........

yani benim aman bir tane yeter gibi bi niyetim yok güzel olan herşeyden çok sahip olmak isterim :CüvCüv: delikafadulden
maşallahhhhhh 2. bebege cüretkarlıgınaaa

ibufenin adını duydum calpoldan biraz daha etlikiymiş diye calpolle dönşmlü kulanılıyomuş eğer calpol ateş ve ya ağrı kesmediğinde
ibufen verıcem artık calpol yok eczanelerdeee

bugün bi bebek sitesinde gene okudum 8 aylıktan itibaren makarna erişte pilav verilir yazıyodu veren varmı?
varsa nasıl yapıyosunuz ?
ege 2-3 aydır makarna pilav
hersey yıyoo ege yemedıgı yok
barnunya bile yedii...

makarnayı yogurtkuyuom verıommmm pilavıda
ilk zamanlar makarnayı ezıyodum catalllaa
ama şimdi normal yıyooooo
herkes yasiyo demekki bizim daha diş çıkarmadi ondan mi ki..

masallah iyi içiyor...
evet dişdennn dün gece bizde uyumadım mıy mıy mıyyydı hepp
şurup içrdim yarım saat sonra uyuduu
kıyamam cokta içli aglıoo belli acıyor canııı kıyamam onlaraaaaaaaaaaaaaaa

kızlar bebişlere suyunu biberondamı içiriyosnz yoksa bardakta mı ben bardaga geçtim çok güsel içiyo bardakta suyu sevmeyen bbek bile sırf oyun için içebilir
biberonla içiyor genellikle amaarda babsı bardakla verıoo dişlerı tık tık apıoo ya mutlu oluyorrrrr

anam ne ara konuştunuz bu kadar helal valla.....ben bazen veriyorum bizim plavlardan ve makarnalardan...ama öğün olarak vermedim hiç ...devam sütüne aşığız biz onsuz yapamıyoruz...günde 500-600 cc içiyordur....
evet y cok konuşmuşsunuz dün akşamdan beri oku oku anca bittiiii

o devam süttüüünü ben hiç kullanmadım markası neeee?

bilgim yok yani hiçç

selam kızlar...biz yeni geldik eve.eşimin yanına gittik.yemek yedik.sonra kereme balık aldık.kerem uyudu arabasında 2 saati gecti hala uyuyo.balığını yaptım bu arada.uyanınca yer umarım.

URLA biz kullandık ibufeni.keremin ayagı yandığında vermişlerdi.calpole göre daha kuvvetli bi ilacmıs galiba.

bende 2 gün önce suyu bardakla verdim.bayıldı.yarısı döküldü ama yarısını da içti.biberonla okadar cok içmiyo
ibufen içircem artık agrıları oldugunda

urla devam sütü yani biberonla verdiğimiz mama yaw gerçi sen belki vermemişsindir anne sütü yetmeyince olmayınca veriliyor ya bende 2-3 kere veriyorum en son yoğurt öğününden sonra
ben yatana kadar veriyorum 2-3 kere oluyo o da toplam 500 falan içiyodur 3kerede

kek çok güzel olmuş kızlar birde kabarmışki :)

makarnadan bahsetmişsiiniz bende geçen gün makarna haşladım kereme bide tel şehriye belndirdan geçirdim ama rezalet oldu keremde yemedi

biraz önce geldim eve zeynebi aldım babamızın dükknına gittik evde çatlıcaz valla kaç zamndrr
görümcem gelcekmiş yaffff bende yemek yapmıcaktım dünden 1 tabak patates yemegim vardı birde rus salatası yapcaktmm neyse artıkk

boşver senin bebeğin var görümcen yapsın gelince..........

bugün bi bebek sitesinde gene okudum 8 aylıktan itibaren makarna erişte pilav verilir yazıyodu veren varmı?
varsa nasıl yapıyosunuz ?
benimki 7.aydan beri desteksiz oturuyor seninkide yakında oturur sürekli oturt arkasına yastık düşerse yastığa düşer.
ben pirinç pilavı veriyorum azar azar dişsi,z dedem geviş getirir gibi yiyor..

ben hala biberonla veriyorum suyu çok seviyor arasıra bardakla deniyorum.

oohhh afiyet olsun idilimize yarasın.......:icecream:

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, bursasu+, chveneburi, EDAAAA, eftelyasu, ekim.29, pinarny, roseberry, tugbiş123, zeyno5

tugba bulmuşsun sonunda sayfayıı

devam sütünü sadece gece yatmadan veriyorum 120 cc bir dün çok uyandığı için acaba doymuyorda uymuyor diye 200 verdim yine uyumadı günde 1 kez de kaşık maması veriyorum

makarnadan bahsetmişsiiniz bende geçen gün makarna haşladım kereme bide tel şehriye belndirdan geçirdim ama rezalet oldu keremde yemedi

afiyet olsun sultancım ama canımız istedi yaaaaaaananiknanik

suyu kaşıkla veriyorum genelde yemeklerden hemen sonra bir kaç kaşık veriyorum arada bu bu diyor babası su istiyor galiba diyor bende veriyorum bardakla bir kaç kez denedim oyun yaptı biberonla hiç içmiyor suyu bende kaşıkla devam ediyorum

pilavı bize yaptığımdan tatması için veriyorum , bir kez de makarnayı haşladım suyuna biraz yoğurt kattım biraz blendırdan geçirdim yedi çorba ile katı arasında oldu

urla devam sütü yani biberonla verdiğimiz mama yaw gerçi sen belki vermemişsindir anne sütü yetmeyince olmayınca veriliyor ya bende 2-3 kere veriyorum en son yoğurt öğününden sonra
ben yatana kadar veriyorum 2-3 kere oluyo o da toplam 500 falan içiyodur 3kerede
mama anladım bende süt zannettım

afıyet olsunnn
keremede kek verrr ezzz ver şişmesin bir yerlerııı :)

suyu kaşıkla veriyorum genelde yemeklerden hemen sonra bir kaç kaşık veriyorum arada bu bu diyor babası su istiyor galiba diyor bende veriyorum bardakla bir kaç kez denedim oyun yaptı biberonla hiç içmiyor suyu bende kaşıkla devam ediyorum
kız delimisn sen kaşıklaaaaaaaaaaa

daya biberonuuu

artık büyüdülerrr

bızım burda bi akraba temmuzda dogurdu ve su vermeişti cocuga delininde 2. ccocugu benım ona sormam gerekırken o bana soruyoobana yakın oturuyor arar beni onu vereyımmı bunu vereyımmı sen egeye ne zaman verdınn
dedik ona su ver ver vermedi
cocugun bagırsaklarında problem var susuzkuktannnn

,su verın bol bollllll
kaşoıgı bırak biberona gec 1 aylık cocuk degıl ooooooo

bardak içioo artıkkkk

daya biberonu bak nasıl içeçecekkk
pilavı bize yaptığımdan tatması için veriyorum , bir kez de makarnayı haşladım suyuna biraz yoğurt kattım biraz blendırdan geçirdim yedi çorba ile katı arasında oldu

ezmeden ver bakalım yıyebilecekmmii

X