ben ela nın eline 100 lük biberonla su veriyorum,arada aklına geldikçe içiyo sonra bi 100 lük daha koyuyorum bitince yanında duruyo oynarken alıyo içiyo kendi :))
zeyno ne güzel uyumuş bebeğin maşallah benimki arabasında uyusa ellediğim an uyanır daha bir kere uyuduğu yerden alınınca uyumaya devam ettiği olmamıştır kıl işte anasına çekmiş
maşallah amma yazmışsınız oku oku bıtmedı
hasta bebeklere geçmiş olsun
2. düşüneneler maşallak baya cesaretlı bence daha çoook erken
selen mama içmeyı sevmıyo onun yerıne sut tuketıyo
saol seher
tuğbacım bu gideceği arkadaşı o eski bayanmı
YOK CNM ODA EŞİMİN YANINDA CALISIO SEKRETER NE YAPAYIM BILMIYORUM YA BU ARADA YILBASIDA YAKLASIO AMA BIZ HALA NE YAPICAGIMIZI BILMIORUZ GECEN SENE ZATEN HAMISTIK BISEY YAPAMADIK BU SENE SOYLE FELEKTEN BI GECE OLSUN ISTIYORUM AMA KISMET BU ARADA KEREMSANTIYE MAŞALLAHHHHHHHHHHH NAZAR DEGMESIN KILOSUDA BOYUDA SUPER DARISI BIZIM CIROZUN BASINA:)kaydirigubbakcemile3
git bence belli etme kıskandığını g.tü kalkar sonra :))
ordada çok muhattap olmasın ağırlığını koyarsın mesafeli
hem yeni doğum yapmış hemde fıstık gib,i kadınsın onlar seni kıskanacaktır eminimşakkıdı
ay cnm benım moral oldun valla haklısın oyle yapayım en ıyısı sız ne yapıosunuz yenıyılda cocukları bırakcakmısınız ya
240 cc biberonuama biberonla içmiyor çok denedim günde ne kadar veriyorsunuz ki
yarasın elayaaaaben ela nın eline 100 lük biberonla su veriyorum,arada aklına geldikçe içiyo sonra bi 100 lük daha koyuyorum bitince yanında duruyo oynarken alıyo içiyo kendi :))
zeyno ne güzel uyumuş bebeğin maşallah benimki arabasında uyusa ellediğim an uyanır daha bir kere uyuduğu yerden alınınca uyumaya devam ettiği olmamıştır kıl işte anasına çekmiş
g.kaldırmaaaa belli etmee kıskandıgınıSlm kızlar size bişiy sorucam benım eşimin yanında çalısan bı bayan var 30 yasında ve bekar çokta bakımlı eskıden esımın cok yakın arkadasıymıs ben evlenınce hıc hoslanmadıgım ıcın artık eskısı gıbı gorusemıyolar ya ben ne kadar kıskanmıorum desemde kıskanıyorum galıba onu ama eşimede güvenım sonsuz bugun aradı benı bı arkadas var ona gıdıcekmıs yenı evlendı sız gelısenız ıı olur dedı bende kıskandıgımı ne eşime nede ona bellı etmek ıstemıorum ne yapayım sızce
offevet as yazın 2 satte kurusunnsayfayı açık bırakıp ecrinle oyuna dalmışım çok yazmışsınız anacım.bari çamaşırlarımı da asıp okumaya geçeyim.bu çamaşırlık bi odayı işgal etti hiç kalkmıyor yerinden ecrinin 2 günde bir yıkanıyor zaten bisürü eşyası off yaz ne büyük nimet as akşama kurusun.bide ecrinin o sadece tulumla cıbıl cıbıl hallerini çok özledim
nasıl süt canımmmmaşallah amma yazmışsınız oku oku bıtmedı
hasta bebeklere geçmiş olsun
2. düşüneneler maşallak baya cesaretlı bence daha çoook erken
selen mama içmeyı sevmıyo onun yerıne sut tuketıyo
katılıyorummmmmmmmmmmmmgit bence belli etme kıskandığını g.tü kalkar sonra :))
ordada çok muhattap olmasın ağırlığını koyarsın mesafeli
hem yeni doğum yapmış hemde fıstık gib,i kadınsın onlar seni kıskanacaktır eminimşakkıdı
bırakıcamda ege uyanırsa ne olur bilmiıommmmay cnm benım moral oldun valla haklısın oyle yapayım en ıyısı sız ne yapıosunuz yenıyılda cocukları bırakcakmısınız ya
evet bende oglumla istıyorum ee ege uyucak biz kocişle evde tv izleee gecen seneuzun bi senelerden sonra ilk defa evdeydim sıkıldımmmmmvalla şu anlık programımız yok aslında keremle birlikte geçirmek isterdim ilk yılbaşı sı olcak ama kerem o saatte uyuyacağı için çıkmakta istiyorum