2009 Nisan Anneleri

4 ölcek veriyor annemler.. ben gidene kadar 2 kere içiyor nadiren 3 olabiliyo bişi yeme<zse onun disinda çorba yogut meyve yiyor

teşekkürler

Ii gecelerr
tugba kicini kasi nazar degmesin
melek gecmis olsun Allah korumys ay bende cok korkarim elektrikten
ayunuttum vak daha yazacaktimmmmmm:(((
teşekkürlerrr

sagol cnm

tüh seni cagırsaydım keşekkeke eheheee

izmir de hava o kadar kötü ki anlatamam.. deniz çok dalgalıydı vapur bi o yana bi bu yana... sağ salim geldim ama...

hava kapkara ve çok yağıyor...
hayırlı yağmurlar olur inşallah
evet ya elektiikler yok dün geceden beri şimşekler felaketttttttttttttttttttttttt yıkılıyoo ortalık yagmur dün geceden beri durmaksızın yagıyor hava karanlık ve elektııkler yeni geldim can sıkıntısı

bende calpol verdım dün gece dişden uyumadıııı

kızım bugün tam 8 aylık oldu maşallah
maşallah meriç'E

yapmişsiniz sanirim..

masallah

olmuşşş

hoşgeldin..

amaninn....

masallahhh

geçmiş olsun...canım.. ege' ye de masallahh
sagolll

canım diş sancısı dün gece egede aynı 4. diş patlıcak sanırımmmm

o aglıyoo ben aglıom gece 4de calpol verdimmm

calpolümüz bittiii ibufen vermişti doktorumuz İBUFEN AGRI KEİSCİ ŞURUP KULLANAN VARMI?

selam herkese hava kapalı olunca insanın içide sıkılıyo
cenkin iştahı bugün yerinde maşallah diyim oğluşum ishal oldu zayıfladı zaten
cenk desteksiz oturmuyo hala bizim gibi oturmayan varmı yoksa tek tembel bizmiyiz

haha sultancımh iç güleceğim yoktu doğru demişsin..bende ela dan bu performansı beklemiyordum maşallah kızıma...

canm valla annen ii yapıyo ben ne zamndr zeynebe hep içtigimz çorbalardan yedigimz yemeklerden yediriyorumm
digerlerini yemiyoo özellkle sebze çorbasınıı

afiyet olsn

ayy canm anneler hep böylee kaynanalr nedense hep uzaktan seyretmeyi tercih ediyolarrr

kızlar devam sütü günde ne sıklıkla ve kaç ölçek veriyorsunuz?

canm ben artık azaltım günde 2 veya 3 kere veriyorum
öglen veriyorum yatmadan önce birde geceuyannca
7 kaşık 200cc yapıyorum hepisini içiyoo

ibufenin adını duydum calpoldan biraz daha etlikiymiş diye calpolle dönşmlü kulanılıyomuş eğer calpol ateş ve ya ağrı kesmediğinde

canm kaç aylık oldu bizimki 6.aydan beri desteksz oturuyoo

bugün bi bebek sitesinde gene okudum 8 aylıktan itibaren makarna erişte pilav verilir yazıyodu veren varmı?
varsa nasıl yapıyosunuz ?

biraz önce geldim eve zeynebi aldım babamızın dükknına gittik evde çatlıcaz valla kaç zamndrr
görümcem gelcekmiş yaffff bende yemek yapmıcaktım dünden 1 tabak patates yemegim vardı birde rus salatası yapcaktmm neyse artıkk

bugün bi bebek sitesinde gene okudum 8 aylıktan itibaren makarna erişte pilav verilir yazıyodu veren varmı?

ben veriyorum canm valla ben nasıl yiyosam zeynebede öyle yediriyorumm biraz az salçalı yapıyorum bazen domatesli kıymalı
pilavda öleee

ben devam sütünü gece uyurken veriyorum sadece gün içinde daha çorba pişmemiş yoğurdu da dolaptan çıkarmayı falan unutmuşsam yani çok sıkışmışsam veriyorum,sabaha karşı da 5 gibi verirsem daha uzun uyuyoo yoksa 6-6.30 arası kalkıyo,yani çok uykum varsa sabaha karşı veriyorum.ölçekleri de 150-180 arası ama tercihim sadece uyumadan önce vermek bunun için çabalıyorum şu an..

herkes yasiyo demekki bizim daha diş çıkarmadi ondan mi ki..

masallah iyi içiyor...

susmak en iyisi...:)

gülfem uyudu uyanmadan ben bi mutfağa gireyim.menülerimiz yazalım mı fikirolsun.
mesela ben karnıbahar mercimek çorbası yapcam.
ben yaptım
tarhana corbası -- taze fasulye-lahana sarması-

bende seni seviyorummmmm

evet hissedıyorlar tanıyolar artık
ben babamla ege cok mutlu he annemle o kadar degıl ama benım babamla mutlu aynen babamda omuzlarına alıyorrr

kayınpederimde sever ama babam gibi ilgili degılll

evet yarın gelıyorlar hacılar gözünaydınnn
selam kızlar bizzde doktordan geldik aşı olduk
keremciğimin kilosu 9.470 boy 76cm olmuş

doktor çok iyi dedi çok sevindim
maşallahhh kerem'E

kızlar alıntı nasıl yapılıyor çoklu alıntııı
no no varya mesajların altında ona tıklıon en onki mesajda alıntı yapıonnn

bende sabah kahvaltısına 1 kaşık akşam muhallebi veriyorum gece de 2 adet 180 cc içiyor vermezsem uyumuyor, ama bu ay az kilo aldı diye artık yemeklerin ardında gene vereyiç içtiği kadarını içsin ...

afiyet olsun canım. bazı insanlara iyilik yaramıyo işte.
sanki görüştüğümüzde öyle demiştin canım. ben yanlış hatırladım yada. özür dilerim.
kızlar devam sütü günde ne sıklıkla ve kaç ölçek veriyorsunuz?
ben gece yatmadan ve gece bouyunca kalktığında 2 yada 3 defa (sabah 8 deki de dahyil) 120 cc veriyorum. gün içinde neredeyse hiç vemiyorum. denizin dediği gibi çok sıkışırsam.

ben vermedim daha hiç kuru kuru nasıl yicekler ki ya.

selen oturuyo ama arada nadiren yana devrilebiliyo. çoğunlukla bişeye uzanırken.ama artık yatarken kendi kendine oturma pozisyonuna geçiyo.

esracım sana yazdığımı gördünmü. gidiyomusun madran palace a.git bence. düşünmemeye çalış yusufu.bi de dizlerin tam iyileşmedi mi.

ben de 5.30 gibi kursa gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…