- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
teşekkürlerönemli degil canmm
maşşallh kuzunaa nerde yaptın bunu
hehh kalp kalbe karşıymşş
geçmişolsnn canm yaaa bende çookk korkarımm elektrk işinden
paşayada maşşallhh
kalk topla kızzz ben hiç rahat edemm nedensee
hehheh bende arkanızdan takip ediyorummm
teşekkürlerrrIi gecelerr
tugba kicini kasi nazar degmesin
melek gecmis olsun Allah korumys ay bende cok korkarim elektrikten
ayunuttum vak daha yazacaktimmmmmm:(((
sagol cnmkeremcikler aynı saatte uyudu demek
aynı beni anlatmışsın banyo yapmaya bile üşeniyorum yaa 1 hafta önce antrenin halıları geldi 1 tanesini hala sermedim duruyo sözde silcemde sercem
bu halimden hiç memnun değilim ama içimden gelmiyo ya zorlamı :))
geçmiş olsun cnm
evde elekt.işlerini ben yaparım eşim genelde bana yaptırır uhehehheh:roflol:
evet ya elektiikler yok dün geceden beri şimşekler felaketttttttttttttttttttttttt yıkılıyoo ortalık yagmur dün geceden beri durmaksızın yagıyor hava karanlık ve elektııkler yeni geldim can sıkıntısıizmir de hava o kadar kötü ki anlatamam.. deniz çok dalgalıydı vapur bi o yana bi bu yana... sağ salim geldim ama...
hava kapkara ve çok yağıyor...
hayırlı yağmurlar olur inşallah
bende calpol verdım dün gece dişden uyumadııııdün annemdeydik saat 11 de çıktık 11,30 gibi gece evimize gittik eşim bugün izinli evde ..
kavyınvalidem ile birlikte meriç e bakacaklar... meric yolda bi uyandii... gece 2,30 da uyudu
önce oynuyordu sonra ağlamaya başladı nasıl ağlıyoo anlatamam ben de ağlıyacaktım...
uykusu var ağlıyo meme istiyo bi emiyo ağlıyo ,
1 kaşık calpol verdim saat 1,30 gibi... 2,30 da uyudu amaa onun ağlamasına çokk üzüldüm..
uykusuzluğu geçtim. zaten...
6,30 da kalktim..
maşallah meriç'Ekızım bugün tam 8 aylık oldu maşallah
sagolllyapmişsiniz sanirim..
masallah
olmuşşş
hoşgeldin..
amaninn....
masallahhh
geçmiş olsun...canım.. ege'ye de masallahh
canım diş sancısı dün gece egede aynı 4. diş patlıcak sanırımmmmnagihancım yok gece de çook uykusu var gözü kapalı bağırıyo uyanmak istemiyo ama can acısından kalkıyoo,neyse dün gece daha iyiydi bizim kaloriferleri de arttırdılar üşüyodu sanırım yaa..
zeyno çok sevindim cnm kendi kendilerine yarım saat oyalandıklarında dünyamın işini yapıyorum bende süper oluyoo..inşallah sizinde hep böyle devam eder nazar değmesin..
canm valla annen ii yapıyo ben ne zamndr zeynebe hep içtigimz çorbalardan yedigimz yemeklerden yediriyorummkızlar yaklaşık 2 aydır annemdeyim annem bahçeşehirde ben beylikdüzünde oturuyorum geçen ay menisküs ameliyatı olduğum için uzun kaldım ama ara ara eve gidiyorum çocuğum burda kilo almaya başladı.........çünkü;
annem senin yaptığın yemekleri çocuk sevmez diyordu ben anne sen karışma diyordum baktım çocuğum annemin yaptığı o leziz yemeklerden yiyince maşallah kilo almaya başladı ve yusufun damak zevki çocuğum gurme olacak mesela 6 saat aç benim özenerek yaptığım klasik sebze çorbasını öldür içmiyor ama annemin yaptığı çorbalara hasta annemde yusuf yiyecek diye tuzunu ve yağını iyi ayarlıyor ..
afiyet olsnhoşgeldin aliyecim......ha bu arada dün ben selenin resimlerine baktı bayıldı tutturdu bende bir kız çocuğu isterim diye yılbaşında yaparız dedim ......
annem çok güzel yeşil mercimek ve el yapımı erişteli yoğurtlu çorba yaptı bende zeytin yağlı limonlu kereviz yusufa yedircem şimdi........
ayy canm anneler hep böylee kaynanalr nedense hep uzaktan seyretmeyi tercih ediyolarrryusuf çorbasını yedi ....bende yaptığım yemekten yedim çoook güzel olmuş ben z.yağlı yemeklere bayılırım etli yemek sevmem
kaynanam aradı yusufu soruyor kadın yusufu daha hiç görmedi ankaraya gittiler oğlu evleniyor ev onlara kalsın diye ve doğumda gelmedi ohhhhhhhh iyi oldu böyle suya sabuna dokunmasın merak ediyormuş merak ediyorsan gelirsin,eşim gidiyor resim falan götürüyor ilk gittiğinde hediye olarak çıtçıtlı badi almış birde pembe paspas ipinden süeter ......
benim annemler yusufun oda takımını aldılar ve bir dünya eşya sağolsunlar çok şükür eşim annemlerin kıymetini biliyor aman maşallah diyeyim kıçımı kaşıyayım..........
bizimde gelinimiz var babam doğumlarında kalın bilezik ve yeğenlerimin bütün ihtiyaçlarını aldılar ama gelinimiz sağolsun annemle babamın ağzına ...tı ne ters dünyada yaşıyoruz ........
oysa kaynanam hergün arayıp çocuk yok mu diye arardı ve artık eğer çocuğun olmuyorsa tedavi ol diyecek kadar cüretkar olmuştu .......
kızlar devam sütü günde ne sıklıkla ve kaç ölçek veriyorsunuz?
selam herkese hava kapalı olunca insanın içide sıkılıyo
cenkin iştahı bugün yerinde maşallah diyim oğluşum ishal oldu zayıfladı zaten
cenk desteksiz oturmuyo hala bizim gibi oturmayan varmı yoksa tek tembel bizmiyiz
bugün bi bebek sitesinde gene okudum 8 aylıktan itibaren makarna erişte pilav verilir yazıyodu veren varmı?
varsa nasıl yapıyosunuz ?
canm kaç aylık oldu bizimki 6.aydan beri desteksz oturuyoo
herkes yasiyo demekki bizim daha diş çıkarmadi ondan mi ki..teşekkürler
teşekkürlerrr
sagol cnm
tüh seni cagırsaydım keşekkeke eheheee
evet ya elektiikler yok dün geceden beri şimşekler felaketttttttttttttttttttttttt yıkılıyoo ortalık yagmur dün geceden beri durmaksızın yagıyor hava karanlık ve elektııkler yeni geldim can sıkıntısı
bende calpol verdım dün gece dişden uyumadıııı
maşallah meriç'E
sagolll
canım diş sancısı dün gece egede aynı 4. diş patlıcak sanırımmmm
o aglıyoo ben aglıom gece 4de calpol verdimmm
calpolümüz bittiii ibufen vermişti doktorumuz İBUFEN AGRI KEİSCİ ŞURUP KULLANAN VARMI?
canm valla annen ii yapıyo ben ne zamndr zeynebe hep içtigimz çorbalardan yedigimz yemeklerden yediriyorumm
digerlerini yemiyoo özellkle sebze çorbasınıı
afiyet olsn
ayy canm anneler hep böylee kaynanalr nedense hep uzaktan seyretmeyi tercih ediyolarrr
canm ben artık azaltım günde 2 veya 3 kere veriyorum
öglen veriyorum yatmadan önce birde geceuyannca
7 kaşık 200cc yapıyorum hepisini içiyoo
susmak en iyisi...:)slm kızlar bu ada uff ne biçim bi gün yaa.
sabah 7 de uyandık canım kızım mışıl mışıl uyuyodu uyandırmak zorunda kaldık yoksa işe geç kalcakdık.yavrum benim gözlerini açar açmaz gülücükler saçıyoo.hemen giydirdik falan babaannesi bırakdı eşim ama çok moralim bozuldu belkide bıraksam kızım 8 e kadar uyurdu.
bu arada dün kaynanam kızımı doktora götürdü ya doktor demişki vayy ne güsel gelişimi kim bakıo kaynanada demiş benn ya süper bakmışsın sen afferim.belki 5 kere dedi böle dedi die.yahu 1 aydır o bakıo ayrıca doktoru resmi dir bu şekilde konuşcak bi adam değil.
eşimde 50 kere dedii ne kadın yaa :)))
sırf çocuğa bakıo die sesim çıkmıo yoksa çok şey yaşattı bana çokkk
ben yaptımgülfem uyudu uyanmadan ben bi mutfağa gireyim.menülerimiz yazalım mı fikirolsun.
mesela ben karnıbahar mercimek çorbası yapcam.
bende seni seviyorummmmmgülercim tabiki çok seviyorum aşkolsunn ben acaba kime kırıldı diye soran arkadaşların adını tabi ki siz değilsiniz babında yazdım yoksa sen,tuğba(lar) :) sevgi,müge,çiçek,melek,nagihan...hepinizi çok çok seviyorum.
titreme konusunda tuvaletlerini yaparken oluyor geçen gün banyo yaptırırken bizzat şahit oldum :)
nagihan haklısın ecrinde yalnız büyüyor ve çok ürkek oldu büyüdükçe.bi ortama girince yada birini görünce çok ağlıyor.özellikle kayınvalidem hiç susmaksızın yüksek perdeden konusunca devamlı ağlıyor.hiç huzurum yok oraya gidince.dün cepten aradı amcası 3g ile kadın ordan ecriiiiiiin diye bağırınca yerinden sıçradı çocuk :))
evet hissedıyorlar tanıyolar artıkAYNEN DENİZ HİSSEDİYOLAR bencede.bayramda babam ecrini omuzlarına alıp gezdirdi bizimki nasıl mutlu ama kahkaha atıyor.resim çektik facebooka koyduk.kayınpederim gördü hemen kendiside koydu omuzlarına resim çekilecekmiş ama yok ecrinde surat 5 karış eşim karşısında neler yapıyo gülsün diye gülmedi.zaten orda çekilen resimlerde bile çocuğun mutsuzluğı aşikâr.dedesi çok seviyo allah için ama ecrinde tık yook.
evet yarın gelıyorlar hacılar gözünaydınnnay bende öyle valla bu hft böyle oldu dün köfte yapmıştım çorba ve pilav vardı bugünde tavuk kızartıcam eşim makarna yemiyo bende çook seviyorum yarın da annemlere gidicem diye birşey yapmıycam kalıpta kötü olmasın annemle babam hacdan gelecek bende onlar gelmeden evi camı silip süpürücem işte inş.alp demir uslu dururda...
maşallahhh kerem'Eselam kızlar bizzde doktordan geldik aşı olduk
keremciğimin kilosu 9.470 boy 76cm olmuş
doktor çok iyi dedi çok sevindim
no no varya mesajların altında ona tıklıon en onki mesajda alıntı yapıonnnkızlar alıntı nasıl yapılıyor çoklu alıntııı
afiyet olsun canım. bazı insanlara iyilik yaramıyo işte.yusuf çorbasını yedi ....bende yaptığım yemekten yedim çoook güzel olmuş ben z.yağlı yemeklere bayılırım etli yemek sevmem
kaynanam aradı yusufu soruyor kadın yusufu daha hiç görmedi ankaraya gittiler oğlu evleniyor ev onlara kalsın diye ve doğumda gelmedi ohhhhhhhh iyi oldu böyle suya sabuna dokunmasın merak ediyormuş merak ediyorsan gelirsin,eşim gidiyor resim falan götürüyor ilk gittiğinde hediye olarak çıtçıtlı badi almış birde pembe paspas ipinden süeter ......
benim annemler yusufun oda takımını aldılar ve bir dünya eşya sağolsunlar çok şükür eşim annemlerin kıymetini biliyor aman maşallah diyeyim kıçımı kaşıyayım..........
bizimde gelinimiz var babam doğumlarında kalın bilezik ve yeğenlerimin bütün ihtiyaçlarını aldılar ama gelinimiz sağolsun annemle babamın ağzına ...tı ne ters dünyada yaşıyoruz ........
oysa kaynanam hergün arayıp çocuk yok mu diye arardı ve artık eğer çocuğun olmuyorsa tedavi ol diyecek kadar cüretkar olmuştu .......
sanki görüştüğümüzde öyle demiştin canım. ben yanlış hatırladım yada. özür dilerim.esen sağol canım.......valla ben yusufun şu iştahsızlığından dolayı ikinciyi düşünmüyordum çünkü çok ağladığım günleri bilirim.......
demekki insan unutuyor evet 2.çocuk istiyorum çünkü ben 32 yaşındayım sıcağı sıcağına olsa çok iyi olur allahım yusuf gibi sağlıklı ve hayırlı bir evlat daha verir tüm isteyenlerede ...........
yani benim aman bir tane yeter gibi bi niyetim yok güzel olan herşeyden çok sahip olmak isterim :CüvCüv: delikafadulden
ben gece yatmadan ve gece bouyunca kalktığında 2 yada 3 defa (sabah 8 deki de dahyil) 120 cc veriyorum. gün içinde neredeyse hiç vemiyorum. denizin dediği gibi çok sıkışırsam.kızlar devam sütü günde ne sıklıkla ve kaç ölçek veriyorsunuz?
bugün bi bebek sitesinde gene okudum 8 aylıktan itibaren makarna erişte pilav verilir yazıyodu veren varmı?
varsa nasıl yapıyosunuz ?