2009 Nisan Anneleri

oy maşallah ne kalabalığız.

roseberry,+aysun41414,+burcu_arda+,ceyo16,+cheveneburi,+demirim,huzur84,+sev_rey,+ssengun,+tuğbiş123,+urla

eskiden sürekli burda olan kızlar yok face takılıyorlar sıkıldılar galiba CADIARZU CADIARZU

facedede olanlar genelde burdada oluyorr:)

tabi artık facede var ehehehee

egeye tarhana corbası içircem

sonra gelırım bi araaa

yatırın siz çocuğu 12ye kaadar uyur heralde
süper bir fikrim var ecrin uyuyunca tam 12ye yakın tvnin karşısına geçin dansöz seyredin karşılıklı göbek atın uhehehe:)

ya bende kayınvalıdeme bırakmayı dusunuyorum ama durabılırmıyım acaba onsuz gece yatabılırmıyım
ay ben onsuz yatamam gece geç saatte olsa almak isterim zaten ben anneme bırakırım bırakırsam kaynanamlar muhfazakar onların dilincen kurtulamam sonra

eskiden sürekli burda olan kızlar yok face takılıyorlar sıkıldılar galiba CADIARZU CADIARZU
aynen canım

ecrin de devam sütüne bayılıyor diş çıkaracağı zaman birtek süte açıyordu ağzını.onuda sevmese ne yapardımm

aliyecim çok teşekkür ederim.görüşmeye ancak eşimin o gün işi yoğun değilse gelebilirim o bırakır ben istanbulda araba kullanmaya korkuyorum ee alışmışız sakin küçük adapazarına..inşallah uygun olursa görüşürüz.

bende dün eşime gösterdim resimleri çok beğendi o da benzetti ecrine.rabbim ikisinede kendileri gibi güzel yazılar yazsın.

kız 30 aralık evlilik yıldönümümüz 1 gün geç mi kuutlayalım :)) dansöz izlemez benim kociş neuzubillaaah eheheheheh

ya facedeki betül biilur kimkine yaaaaaaaaaa

bende onu saracaktım sana face den kim ki çok merak ediyorum :)

ya yusuf meyve sevmiyor bazen kendim hazırlıyorum genelde hipp in kavanozdaki meyvelerinden veriyorum ama yoğurt gibi istekli yemiyor.......

Merhaba,kaç saattir oku oku bitiremedim yahu,ne çok yazmışsınız,yakında yine yeni topiğe geçirecekler bizi bu gidişle))
Canım valla benim kendi annem de aynısını yapıyor,gerçi o da yarım gün bakıyor da,ama olsun varsın öyle sansınlar nolacak ki?
Hattta annem haftasonu eve giderken diyor ( 2 gün o yok ya) Çocuğuma ii bakın,pzt de gelince diyor,ooo zayıflatmışsınız kızımı:-(((

selam kızlar bizzde doktordan geldik aşı olduk
keremciğimin kilosu 9.470 boy 76cm olmuş

doktor çok iyi dedi çok sevindim
Maşallah Kerem'e,yaptığın yemekler çorbalar yaradı demek ki,yola devam)

oy maşallah çok yakışıklı
atletmi giydiriyosun ben de aldım kereme yün atlet ama altına kilot giydirmeden olmaz dimi yukarı çıkar kilotta giydiriyoomusun
Annem Miray ilk doğduğunda almıştı atlet kilot takımlar,şimdi yeni oluyor,yumuşacık kumaşları,fitilli penyelerden,ben de onları giydiriyorum.
yarında kağanı bırakıp kmaraşa gidecezz..kaydımı yeniletmem lazımm..çok yoracak bu sıpa anneaneyi çokk..
Siz K.maraş ta değil misiniz ki zaten.

sultancım maşallah keremitoya.
ama bence tembel seninki..üzülme rahatına düşkün bi patron olcak herhalde.
Bizim kız da patron olacak o zaman.Sultan beraber işletirler artık)

ama biberonla içmiyor çok denedim günde ne kadar veriyorsunuz ki

Bizim de çok nadir içiyor suyu,ne biberon ne sulukla..

ya şu etlerle benim başım dertte kuru pişti
etler hala pişmedi ne yapçam ben yaa

Etleri Önce düdüklüde haşla,o zamn pişer bence.

Tuğba,siz de mi yeni evlisiniz?

Çiçek topiğin sayfa sayısı dolmuş herhalde,o yüzden yeni topiğe taşıdılar,ama hiçbir açıklama yapmadan.
Bebek öpme karşılığı,ne anladıysan artık)

benim aşkitomu biraz yürütüyoruz bayılıyorrrrr bırakınca kıyamet kopuyor ne yapcaz böyle babasıda onu yürütmeye bayılıyor ben birde daha yürümeden yürütmeye hiç uğraşamam zaten 1-2 ay sonra popolarımızı yere koyamayacağız

evet elifcim 2. yılımız olacak.30 aralık 2007 de evlendik 1 gün sonra 1 yıllık evli olduk 2008e girdik

eneee o betül bizi nerden bulmuş ki facede adımızı nerden bilioki

kızlar bu ara bayağı kalabalığız doğuma yakında böyleydik lale devri gibi doğum sonrası bomboştu ortalık o geldi şimdi aklıma ..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…