2009 Nisan Anneleri

kızlar yaklaşık 2 aydır annemdeyim annem bahçeşehirde ben beylikdüzünde oturuyorum geçen ay menisküs ameliyatı olduğum için uzun kaldım ama ara ara eve gidiyorum çocuğum burda kilo almaya başladı.........çünkü;

annem senin yaptığın yemekleri çocuk sevmez diyordu ben anne sen karışma diyordum baktım çocuğum annemin yaptığı o leziz yemeklerden yiyince maşallah kilo almaya başladı ve yusufun damak zevki çocuğum gurme olacak mesela 6 saat aç benim özenerek yaptığım klasik sebze çorbasını öldür içmiyor ama annemin yaptığı çorbalara hasta annemde yusuf yiyecek diye tuzunu ve yağını iyi ayarlıyor ..

hoşgeldin aliyecim......ha bu arada dün ben selenin resimlerine baktı bayıldı tutturdu bende bir kız çocuğu isterim diye yılbaşında yaparız dedim ......

annem çok güzel yeşil mercimek ve el yapımı erişteli yoğurtlu çorba yaptı bende zeytin yağlı limonlu kereviz yusufa yedircem şimdi........

kızlar yaklaşık 2 aydır annemdeyim annem bahçeşehirde ben beylikdüzünde oturuyorum geçen ay menisküs ameliyatı olduğum için uzun kaldım ama ara ara eve gidiyorum çocuğum burda kilo almaya başladı.........çünkü;

annem senin yaptığın yemekleri çocuk sevmez diyordu ben anne sen karışma diyordum baktım çocuğum annemin yaptığı o leziz yemeklerden yiyince maşallah kilo almaya başladı ve yusufun damak zevki çocuğum gurme olacak mesela 6 saat aç benim özenerek yaptığım klasik sebze çorbasını öldür içmiyor ama annemin yaptığı çorbalara hasta annemde yusuf yiyecek diye tuzunu ve yağını iyi ayarlıyor ..

canım geçmiş olsun...

a.s.

keki kim sevmez..
off benimde canım istedii yaa....

sultan bi parça da bana gönderir misin?
gönderirim buyur gel çayda yaparız :)

hoşgeldin aliyecim......ha bu arada dün ben selenin resimlerine baktı bayıldı tutturdu bende bir kız çocuğu isterim diye yılbaşında yaparız dedim ......

annem çok güzel yeşil mercimek ve el yapımı erişteli yoğurtlu çorba yaptı bende zeytin yağlı limonlu kereviz yusufa yedircem şimdi........

afiyet olsun löp löp et olsun yusufa

aysun geçmiş olsun bende görmemiştim yazını

eşin mi ?

2.yi düsünmeye basladin emin misin....
benim gözüm korktu bide getri götürü çok zor oluyorr...kafamçokkarıştı

ya bu arada doktor emekliyomu diye sordu yok dedim malesef emeklemiyor üzülerek böyle kilolu bebeklerin emeklemesi geç olabilir dedi 9.ayı bitieince başlar dedi umarım dedim içimden :))
ela geldi hemen aklıma kiloyla olsaydı bu iş dedim :)

selen uyandı ağlıyo yatağında beni al şeklinde ama bu alıntıları cevaplamam lazm:) napçaz:)
bizdende günaydın....bugün yoğunum aslında bundan sonra 5 ay yoğunum malum yılsonu işlemleri ama mola için buraya geleceğim tabi:))...yaşasın kızım bugün evde kuzenim bakıyor babaannemiz doktora gidecekmiş,idilin burnu akmaya başladı gece inşallah sadece burun akıntısı ile kalırız...
canım ya belki yanlış am ben ilk defa dr.a sormada bişey yapıyorum.
selen hapşırıp burnu akınca günde 2-3 kere 1 çay kaşığı peditus veriyorum. geçiyo.2 defaoldu böyle yaptım. hasta olunca çok kötü oluyo çünkü. belki mikrobik bişey olursa geçirmez ama. soğuk algınlığını geçiriyo. ben de 2 defa hasta oldum maske takıyorum şimdi de . ondan da geçirmemiş olabilirim. bi de sabahları kahvaltısına kuşburnu marmelatı ekliyorum. o da iyi geliyo olabilir. çünkü bu ara pek meyve yediremiyorum.
kısaca sen de bi dene istersen.
bazı eski arkadaşlar da yoklar hiç mesela rüveyda, bazı arkd.face geliyorlar ama buraya uğramıyorlar sanırım bizlerde yakında tarihteki yerlerimizi alıcaz yavaş yavaş :-((
evet ben de çok giremiyorum artık. ama burası hiç bitsin istemiyorum hatta geçen. genç kızlıklarına delikanlılıklarına kadar birlikte olsak görüşsek diye düşündüm.
ben ancak selen uyursa bakabiliyorum. onda da bazen iş yapmam bazen de ders çalışmam gerekebiliyo. ama hep kalım burda oluyo.

Allah korumuş.çok dikkat etmek lazım artık.

yok canım ben ada merkez değilim.

maşallah çok tatlı.ben de yaşını bekliyorum.ama şimdi iyce heveslendim:))

çok şanslısın.benim eşim 9 buçukta evde oluyo sabah 8 de çıkıyo.ve ben kafayı yiyorum.delikafadulden

senin bu kaynana çok olmaya başladı he.:eek:klava:

canım kime kırıldığını biliyorum.ben de şimdi sana kırıldım yoksa beni sevmiyor musun?:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım ben de yaşında çektircektim. birden gittik çektirdik. iyi de oldu.
ewtcanm ya bi yönden ii bi yönden kötü iştee ama allahtan yanında makinayı falan çalştrrm aglamz güler öylee
selen 1 aylıkken fala saç kurutma makinesiyle uyuyodu.şimdi çalışınca bi korkup bana sarılması var çok komik. elektrik süp. nden de korkuyo ama ona bakarak gülerek süpürüyorum ozamna korkmuyo.
portakalagaci.com
ben hergün buradan yapıyorum.beğenirsiniz eminim
ben de bakarım arada oraya
selam kızlar bizzde doktordan geldik aşı olduk
keremciğimin kilosu 9.470 boy 76cm olmuş:nazar:

doktor çok iyi dedi çok sevindim
maşallah kereme. boyu da kilosu da çok iyi maşallah.
slmmmmm..

sabah saat 4 te yattık..kağan paşa çok huysuzzzzzzzzz..hiç uyumuyo sıpaaaaaaa..2 ssaat sonra bizde dra gidecez..bakalım şikayeti neymiş paşanınn..artık pess ettim götürcemm..eşim gelirken maske alıcak..allahım korusun inşallahhh...
inşallah canım. bişey olmadan gider gelirsiniz
Günaydın arkadaşlar,
biz yine gece uyuyamadık Kayra nın uykusu halan düzene girmedi gece 12. 30 da yatıyor 3.5 da kalktı 5 e kadar uyumadı sorun ne anlamadım sizin kuzuların uyku düzeni nasıl ,

sultann pişti olduk bende kuru fasulye yapacağım

maşallah Kayra ' ya :nazar:
selen gece uyanıyo bikaçkere ama mama yiyip uyuyo. bi geçen sabah 4 6 arası oturduk bizde. ama arkadaşımın kızı var 1 ay büyük. o 1.30 gibi uyanıp sabah 8e kadar falan oturuyomuş. o da dr.a götürcek.

maşallah adam olmuşta atlet giymiş yerim ben onun tatlı dilini

afiyet olsun menü güzel.......

maşallah kereme.......yusufuda geçen hafta götürmüştüm 9815 kg boyda 78 di maşallah büyüdü kuzularımız birde hasta olmadan yaz gelse

tuğba allah yardım etsin 3g li bölüme çok güldüm çok yaşa sen emi......

benimki kakasını yaparken kıpkırmızı oluyor ve gözünden boncuk boncuk yaşlar akıyor.....

evet ya yalnız büyüyen bebekler biraz ürkek oluyor allahtan yusuf fdoğdu doğalı annemlere sık gidiyoruz ve kalıyoruz sosyal bir çocuk ve maşallah insanları hiç yabancılamıyor aksine kuzum gülücükler atıyor
selen de 1 aylıktan beri hep dışarıda annem de yazlıkta falan büyüdü. belki ondan o da hiç yabancılamaz.

hala annedemisin canım. tam iyileşemedin mi yoksa? yusuf ağzının tadını biliyo desene.
aysun geçmişe bakamamıştım aliye alıntı yapınca fark ettim geçmiş olsun canım
benim alıntı da destan gibi olmuş:)

hoşbulduk şekerim. yapın canım yapın yakışır:)

oh yarasın yusufa.

seleni aldım yataktan:)

ya bu arada doktor emekliyomu diye sordu yok dedim malesef emeklemiyor üzülerek böyle kilolu bebeklerin emeklemesi geç olabilir dedi 9.ayı bitieince başlar dedi umarım dedim içimden :))
ela geldi hemen aklıma kiloyla olsaydı bu iş dedim :)

emeklemeden yürüyon bir sürü bebek var..

bizim kız da emeklemiyor ama koltuğa tutunup bir bastan diğer basa gidiyor hatta ben ynindaysam elini birakıp gözlerini kapatıyor bana doğru atiyor kendini...
tutmasam düsecek hehe...

yani emeklemeden yürüyebilir...

bugün poseidon deniz yok geçmişe bakamadım sabah girdimi acep??

sabah merhaba dediii canım

yusuf çorbasını yedi ....bende yaptığım yemekten yedim çoook güzel olmuş ben z.yağlı yemeklere bayılırım etli yemek sevmem

kaynanam aradı yusufu soruyor kadın yusufu daha hiç görmedi ankaraya gittiler oğlu evleniyor ev onlara kalsın diye ve doğumda gelmedi ohhhhhhhh iyi oldu böyle suya sabuna dokunmasın merak ediyormuş merak ediyorsan gelirsin,eşim gidiyor resim falan götürüyor ilk gittiğinde hediye olarak çıtçıtlı badi almış birde pembe paspas ipinden süeter ......

benim annemler yusufun oda takımını aldılar ve bir dünya eşya sağolsunlar çok şükür eşim annemlerin kıymetini biliyor aman maşallah diyeyim kıçımı kaşıyayım..........

bizimde gelinimiz var babam doğumlarında kalın bilezik ve yeğenlerimin bütün ihtiyaçlarını aldılar ama gelinimiz sağolsun annemle babamın ağzına ...tı ne ters dünyada yaşıyoruz ........

oysa kaynanam hergün arayıp çocuk yok mu diye arardı ve artık eğer çocuğun olmuyorsa tedavi ol diyecek kadar cüretkar olmuştu .......

sultan canımın içi merak etmiş beni..
sabah merhaba dedim sonra giremedim burda fırtına koptu internet gitti sonra işe daldım giremedim.

sultancım maşallah keremitoya.
ama bence tembel seninki..üzülme rahatına düşkün bi patron olcak herhalde.

esen sağol canım.......valla ben yusufun şu iştahsızlığından dolayı ikinciyi düşünmüyordum çünkü çok ağladığım günleri bilirim.......

demekki insan unutuyor evet 2.çocuk istiyorum çünkü ben 32 yaşındayım sıcağı sıcağına olsa çok iyi olur allahım yusuf gibi sağlıklı ve hayırlı bir evlat daha verir tüm isteyenlerede ...........

yani benim aman bir tane yeter gibi bi niyetim yok güzel olan herşeyden çok sahip olmak isterim :CüvCüv: delikafadulden

selen uyandı ağlıyo yatağında beni al şeklinde ama bu alıntıları cevaplamam lazm:) napçaz:)

canım ya belki yanlış am ben ilk defa dr.a sormada bişey yapıyorum.
selen hapşırıp burnu akınca günde 2-3 kere 1 çay kaşığı peditus veriyorum. geçiyo.2 defaoldu böyle yaptım. hasta olunca çok kötü oluyo çünkü. belki mikrobik bişey olursa geçirmez ama. soğuk algınlığını geçiriyo. ben de 2 defa hasta oldum maske takıyorum şimdi de . ondan da geçirmemiş olabilirim. bi de sabahları kahvaltısına kuşburnu marmelatı ekliyorum. o da iyi geliyo olabilir. çünkü bu ara pek meyve yediremiyorum.
kısaca sen de bi dene istersen.

evet ben de çok giremiyorum artık. ama burası hiç bitsin istemiyorum hatta geçen. genç kızlıklarına delikanlılıklarına kadar birlikte olsak görüşsek diye düşündüm.
ben ancak selen uyursa bakabiliyorum. onda da bazen iş yapmam bazen de ders çalışmam gerekebiliyo. ama hep kalım burda oluyo.

canım ben de yaşında çektircektim. birden gittik çektirdik. iyi de oldu.

selen 1 aylıkken fala saç kurutma makinesiyle uyuyodu.şimdi çalışınca bi korkup bana sarılması var çok komik. elektrik süp. nden de korkuyo ama ona bakarak gülerek süpürüyorum ozamna korkmuyo.

ben de bakarım arada oraya

maşallah kereme. boyu da kilosu da çok iyi maşallah.

inşallah canım. bişey olmadan gider gelirsiniz

selen gece uyanıyo bikaçkere ama mama yiyip uyuyo. bi geçen sabah 4 6 arası oturduk bizde. ama arkadaşımın kızı var 1 ay büyük. o 1.30 gibi uyanıp sabah 8e kadar falan oturuyomuş. o da dr.a götürcek.

selen de 1 aylıktan beri hep dışarıda annem de yazlıkta falan büyüdü. belki ondan o da hiç yabancılamaz.

hala annedemisin canım. tam iyileşemedin mi yoksa? yusuf ağzının tadını biliyo desene.

benim alıntı da destan gibi olmuş:)

hoşbulduk şekerim. yapın canım yapın yakışır:)

oh yarasın yusufa.

seleni aldım yataktan:)
bende bazen hapşuruyor ya da öksürüyor sabah 1 aksam 1 kask peditus veriyorum hasta olmadan atlatıyoruz iyi geliyor...

sağol canım. ben de kayranın resmi açılmadı nedense.

esra da düşünmüyodu bildiğim kadarıyla ama niyeti bozmuşlar galiba.:)

evet:)

esen sağol canım.......valla ben yusufun şu iştahsızlığından dolayı ikinciyi düşünmüyordum çünkü çok ağladığım günleri bilirim.......

demekki insan unutuyor evet 2.çocuk istiyorum çünkü ben 32 yaşındayım sıcağı sıcağına olsa çok iyi olur allahım yusuf gibi sağlıklı ve hayırlı bir evlat daha verir tüm isteyenlerede ...........

yani benim aman bir tane yeter gibi bi niyetim yok güzel olan herşeyden çok sahip olmak isterim :CüvCüv: delikafadulden

ben de 30..
nehgüsell sen 2 den fazla da olabilir diyosun sanirim.

ben de 3 tane olsa diyordum çocuklari seviyorum ama gelip gitme çok zor oluypr bizde..
annem tek basina bakamiyo rahatsiz kız kardesim bekar beraber bakiyorlar..

bu yaz evlenecek kardesim...
annem 2yi düsünüyorsan bakamayabilirm dedi
kayinvalidem de bakamazz..

gene 2. çocuk konusu..
daha erken bayanlar hele bir büyüsün 2009 modeller sonra düşünürüz:))

X