2009 Nisan Anneleri

gülercim tabiki çok seviyorum aşkolsunn ben acaba kime kırıldı diye soran arkadaşların adını tabi ki siz değilsiniz babında yazdım yoksa sen,tuğba(lar) :) sevgi,müge,çiçek,melek,nagihan...hepinizi çok çok seviyorum.

titreme konusunda tuvaletlerini yaparken oluyor geçen gün banyo yaptırırken bizzat şahit oldum :)
nagihan haklısın ecrinde yalnız büyüyor ve çok ürkek oldu büyüdükçe.bi ortama girince yada birini görünce çok ağlıyor.özellikle kayınvalidem hiç susmaksızın yüksek perdeden konusunca devamlı ağlıyor.hiç huzurum yok oraya gidince.dün cepten aradı amcası 3g ile kadın ordan ecriiiiiiin diye bağırınca yerinden sıçradı çocuk :))

ewtcanm ya bi yönden ii bi yönden kötü iştee ama allahtan yanında makinayı falan çalştrrm aglamz güler öylee

ay bende öyle valla bu hft böyle oldu dün köfte yapmıştım çorba ve pilav vardı bugünde tavuk kızartıcam eşim makarna yemiyo bende çook seviyorum yarın da annemlere gidicem diye birşey yapmıycam kalıpta kötü olmasın annemle babam hacdan gelecek bende onlar gelmeden evi camı silip süpürücem işte inş.alp demir uslu dururda...

kızlar hatırlarsanz ben demiştm bebekler 40lı iken biz badem yagı ve tiryak içiriyorz hiç gazı olmuyo çok ükür bizde gaz falan yok aklınzda bulunsn 2. de

AYNEN DENıZ HıSSEDıYOLAR bencede.bayramda babam ecrini omuzlarına alıp gezdirdi bizimki nasıl mutlu ama kahkaha atıyor.resim çektik facebooka koyduk.kayınpederim gördü hemen kendiside koydu omuzlarına resim çekilecekmiş ama yok ecrinde surat 5 karış eşim karşısında neler yapıyo gülsün diye gülmedi.zaten orda çekilen resimlerde bile çocuğun mutsuzluğı aşikâr.dedesi çok seviyo allah için ama ecrinde tık yook.

ay bende öyle valla bu hft böyle oldu dün köfte yapmıştım çorba ve pilav vardı bugünde tavuk kızartıcam eşim makarna yemiyo bende çook seviyorum yarın da annemlere gidicem diye birşey yapmıycam kalıpta kötü olmasın annemle babam hacdan gelecek bende onlar gelmeden evi camı silip süpürücem işte inş.alp demir uslu dururda...

hadi gözünzaydın canmmm

ayyy çok güldüm tugba.olayı gözümde canlandırdımda hala gülüyorum.uzaklardan bile yetişiyo yani kadın.

AYNEN DENİZ HİSSEDİYOLAR bencede.bayramda babam ecrini omuzlarına alıp gezdirdi bizimki nasıl mutlu ama kahkaha atıyor.resim çektik facebooka koyduk.kayınpederim gördü hemen kendiside koydu omuzlarına resim çekilecekmiş ama yok ecrinde surat 5 karış eşim karşısında neler yapıyo gülsün diye gülmedi.zaten orda çekilen resimlerde bile çocuğun mutsuzluğı aşikâr.dedesi çok seviyo allah için ama ecrinde tık yook.

evetttt kesinlikle hissediyorlar.

yetişmesi gereken şeylere yetişse keşke zeynepcim aah ah düşük tehlikesi ve hep kanamalı bir hamilelik geçirdim.bir kere kapımı açmadı.annem ist adapazarı arasında helak oldu.dedem de çok ağırlaşmıştı rahmetli bi babasına bi bana koştururdu.dedemin ne hastalığına ne cenazesine gittiler kayınpedermle ikisi...bi sorun varmı desen yok annemleri arar sorarlar gider geliriz ama bende sevgi saygı kalmadı.

hatırlıyorum bikaçkere anlatmıştın yaptıklarını.ama hamileliğinde olanları bilmiyodum.insan yeri geliyo kırk kat yabancısına yardımcı oluyo.bugunlerde yanında olmayacaklarda nezamn olacaklarmıs.valla haklısın bendede kalmazdı ne sevgi ne de saygı böle bu durumda

geçen gidişimizde ecrin yine feray ablanın (kayınvalidesine abla diyen kaç kişi vardır :)) heyecanlı tavırları ve yüksek sesinden ecrin ürküp devamlı ağlıyordu.feray abla mutfağa gittiği bir ara amcası neden ağlıyor hastamı diye sordu eşimde feray abladan korkuyo demesiyle feray abla arkasında belirdi hihihihi eşim de simsiyah giyinmişin feray abla ondan korkuyo dedi kadıncağızda hemen koştu kırmızı giyindi :))) halbuki bende simsiyah giyinmiştim hiiiiiihihihihih eşimin yüz şekli aklıma geldikçe gülüyorum

gülercim tabiki çok seviyorum aşkolsunn ben acaba kime kırıldı diye soran arkadaşların adını tabi ki siz değilsiniz babında yazdım yoksa sen,tuğba(lar) :) sevgi,müge,çiçek,melek,nagihan...hepinizi çok çok seviyorum.

titreme konusunda tuvaletlerini yaparken oluyor geçen gün banyo yaptırırken bizzat şahit oldum :)
nagihan haklısın ecrinde yalnız büyüyor ve çok ürkek oldu büyüdükçe.bi ortama girince yada birini görünce çok ağlıyor.özellikle kayınvalidem hiç susmaksızın yüksek perdeden konusunca devamlı ağlıyor.hiç huzurum yok oraya gidince.dün cepten aradı amcası 3g ile kadın ordan ecriiiiiiin diye bağırınca yerinden sıçradı çocuk :))

a.s.a.s.a.s.

benim eşim de makarna sevmiyo ama ben çok seviyorum.hatta akşama bi de makarna yapim.canım çekti.

yetişmesi gereken şeylere yetişse keşke zeynepcim aah ah düşük tehlikesi ve hep kanamalı bir hamilelik geçirdim.bir kere kapımı açmadı.annem ist adapazarı arasında helak oldu.dedem de çok ağırlaşmıştı rahmetli bi babasına bi bana koştururdu.dedemin ne hastalığına ne cenazesine gittiler kayınpedermle ikisi...bi sorun varmı desen yok annemleri arar sorarlar gider geliriz ama bende sevgi saygı kalmadı.
anaların hakkı ödenmez yaaaaaa

a.s.a.s.a.s.

benim eşim de makarna sevmiyo ama ben çok seviyorum.hatta akşama bi de makarna yapim.canım çekti.

aynen benmde eşimde sever yanınada bi ayrann

size iyisohbetler.ben mutfağa geçim.benin kız birazdan uyanır ben hala oturuyorum..

benim menüde bugun şehriyeli tavuk çorba bulgur pilavı ıspanak ve havuçlu kuru meyveli kek ve köfte varrr cokacimcoook

selam kızlar bizzde doktordan geldik aşı olduk
keremciğimin kilosu 9.470 boy 76cm olmuş:nazar:

doktor çok iyi dedi çok sevindim

:nazar: masallah kereme

ben cıktım kızlar.esim bekliyo yemege.keremi hazırlamam uzun sürer şimdi.

maşalllaaahhh keremitoo boyu da kilosu da süper.ne aşısı sultancım grip mi

X