2009 Nisan Anneleri

bende ilk kez duyuyorum bu aylarda yutma refleksi gelişiyo diye..demekki bana hep püre vermişler ben de hep ekmeğin yumuşak kısmını ve dilimle ezerek yiyebileceğim şeyleri daha çok severim hehehe..bir kez daha soruyorum kaynadı arada diş ağrısı karın ağrısıda yapar diye bişii duyan gören odu muu???

valla duymadımda görmedımde canım ama öle bişi varsa benım başımdada o dert var demektrı

arkadaslar sorun cıgnemesı yada memeden baska bırsey yememesı degıl cıgnenen seylerı cok az yemesı mesela ı elmanın 4e ını verıyorum yıyo ama sadece o dılımın 4te bırını yıyo pılav verıyorum anca 1corba kasıgı yıyo sonra agzını kapıyo acana ask olsun c
cıgnemede yutmada sorun yok bende bunun farkında oldugumdan sorun yapmıyorum
kaynanamın bebelerı boleymıs yasına kadar hıc bıse yemezmısler
buda onlara cekmıs
hrm gelısımı de ıyı 77cm 11kılo

maşallah o zaman canım benımkınde sorun var yemesı ıyı herşeyı ıyı amme kılosu hep ortalamada sıpanın doktora göre hareketlı olduğu için kılo almıyo

eysan canım bizde aynı durumdayızzz benim kızda anca yüzde 10 ek gıda alıyor ve zorlasanda bişey değişmiyor bu sefer kaşığı görünce kusan bir çocuk çıkıyor karşımızaa benim doktorumda zorlama gelişimi iyi olduğu yere kadar sadece anne sütüyle gidebilir diyor illa yediricem diye kasma diyor ne yapalım bizdekiler böle bide benim kız premeture doğdu

elifcim doğum günün kutlu olsun bu arada

elifcim doğum günün kutlu olsun

Elİf doĞum gÜnÜn kutlu olsun canım.
Nİce yıllara....
Sevdİklerİnle....

Çok teşekkür ederim arkadaşlar!

Hiç duymadım Denizcim.

Arkadaşlar Neslihan Sakban U... kim? Fece de bana request göndermiş ama bilmediğim için ekleyemedim?

doğum günün kutlu olsun elif ......kızınla eşinle nice mutlu yıllara inşallah.....

denizcim bende hiç duymadım valla.

keremde öyle canım.herşeyi yiyo ama az.tadımlık yani.ama son 10 gündür yoğurdunu ve meyvesini güzel yiyo.çorbasında 3 kaşıktan fazla yemiyo.bi de ekmegi çok seviyo.ağzında çiğneyip duruyo.

urla eğer izmir buluşması yaparsak orta bir yerler düşünülür ben senin yolunun çok uzak olduğunu bildiğim için anlıyorum seni:)

tövbeee tövbeeee ne insanlar var yaaa
kızımla çarşı pazar yaptık geldik.dayanamadım yine bişeyler aldım.oysaki bi sürü kıyafeti var.gerçi bu sefer 18 24 ay için aldım.seneye bu zamanlar giysin diye düşündüm inşallah.
güle güle giysin gülfemcik..

tskler cnmm

evet kesınlıkle var ole bıse
avuc ıcı yanar anlı
karnı agırır bıde vara yoga aglar anlamsız bıse yemek ıstemez memeye duser ıshal olabılır
yalnız ates bazen 38e cıkabılır ortada neden yokken dıs yuzunden yanı ben o zaman ates dusurucu vermıyorum sadece soyuyorum cok uzun sure dusmezse verıyorum

gerçekten böyle zor oluyooo..bende yapmaya çalıştım ama kullanıcı ayaralarını bulamadımmmm???:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…