evet canım bu ayda yutmaya başlıyolar bende korkaktım hep blendırdan gecırıyordum ama şimdi fazla uğraşmıyorum annem alıştırdı yutmaya selenı çatalla ezsem yıyo doktorumda şimdi alıştırmassan ileride hep pure şeklinde ister dedi sen bılırsın ama bence kaşık mamasına dene en azından
elifcim doğum günün kutlu olsun bu arada
elifcim doğum günün kutlu olsun
Elİf doĞum gÜnÜn kutlu olsun canım.
Nİce yıllara....
Sevdİklerİnle....
elif dogum günün kutlu olsunnn
şükür gecmişi okudum bitii sabahrtan beri koşturmaca sil süpür yarın misafir gelecek ikramlıkları hazırlaa
yemek yaptım
bulaşık camaşır yıkanıyor şuannn
akşama dogru gelırım yıne byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bende ilk kez duyuyorum bu aylarda yutma refleksi gelişiyo diye..demekki bana hep püre vermişler ben de hep ekmeğin yumuşak kısmını ve dilimle ezerek yiyebileceğim şeyleri daha çok severim hehehe..bir kez daha soruyorum kaynadı arada diş ağrısı karın ağrısıda yapar diye bişii duyan gören odu muu???
arkadaşlar neslihan sakban u... Kim? Fece de bana request göndermiş ama bilmediğim için ekleyemedim?
arkadaslar sorun cıgnemesı yada memeden baska bırsey yememesı degıl cıgnenen seylerı cok az yemesı mesela ı elmanın 4e ını verıyorum yıyo ama sadece o dılımın 4te bırını yıyo pılav verıyorum anca 1corba kasıgı yıyo sonra agzını kapıyo acana ask olsun c
cıgnemede yutmada sorun yok bende bunun farkında oldugumdan sorun yapmıyorum
kaynanamın bebelerı boleymıs yasına kadar hıc bıse yemezmısler
buda onlara cekmıs
hrm gelısımı de ıyı 77cm 11kılo
Arkadaşlar Neslihan Sakban U... kim? Fece de bana request göndermiş ama bilmediğim için ekleyemedim?
doğum günün kutlu olsun elif ......kızınla eşinle nice mutlu yıllara inşallah.....
denizcim bende hiç duymadım valla.
elificim bu arada doğum günün kutlu olsun tatlımmm
tövbeee tövbeeee ne insanlar var yaaaayyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyy
kızlar bugun aklımı kacırmadım ya daha bana bı se olmaz dun komsum kapıyı caldı gorusemıyoruz bu gunlerde yarın sana gelıyım kahfeye dedı
bı gun onceden haber verıyo kahve ıcecekmıs
neyse sabah 8de esımı yolcu edıphazırlıga basladım sıl supur temızlık hazırlandım kapıya geldı ay kusura bakma arkadasın bebek mevlutu varmıs oraya gıdıyorum yarın gelırım dedı gıttı ınanabılıyormusunuz
ne yapıyım bende dıger komsularımı aradım cagırdım caya
yarın bı daha kım ugrasacak offfff offfff
güle güle giysin gülfemcik..kızımla çarşı pazar yaptık geldik.dayanamadım yine bişeyler aldım.oysaki bi sürü kıyafeti var.gerçi bu sefer 18 24 ay için aldım.seneye bu zamanlar giysin diye düşündüm inşallah.
elifçim doğum günün kutlu olsun....
ben çok yoğunum onun için gün içinde uğrayamayabilirim ama yarın sakin olabilmeyi umuyorum.....gülşen hediyeni kargoya verdim canım benim yarın elinde olurmuş...evde ol:))
elaya geçmiş olsun hiçbirşeyi yoktur annesi ve çok iyi bakıyorsun tosuncuk o ....
demirede geçmiş olsun demiyim dimi demiyim bence dışardan gelmiştir o enfeksiyon canavarı...herkesi bol bol öpüyorum akşama görüşmek üzerezemuszemus
bende ilk kez duyuyorum bu aylarda yutma refleksi gelişiyo diye..demekki bana hep püre vermişler ben de hep ekmeğin yumuşak kısmını ve dilimle ezerek yiyebileceğim şeyleri daha çok severim hehehe..bir kez daha soruyorum kaynadı arada diş ağrısı karın ağrısıda yapar diye bişii duyan gören odu muu???
gerçekten böyle zor oluyooo..bende yapmaya çalıştım ama kullanıcı ayaralarını bulamadımmmm???:bbo:Geçmişi okumakta zorlanan arkadaşlar ben sayfadaki mesaj sayısını 40 yaptım daha rahat okuyorum. Şöyleki:
Kullanıcı ayarları
Seçenekleri düzenle
Konu görünüm seçenekleri
Bir sayfada gösterilecek en fazla mesaj sayısı
Buradan her sayfada 40 mesaj gösterilsini seçiyor ve kaydediyorsunuz.
Böyle çok daha rahat oldu