2009 Nisan Anneleri

keremde öyle canım.herşeyi yiyo ama az.tadımlık yani.ama son 10 gündür yoğurdunu ve meyvesini güzel yiyo.çorbasında 3 kaşıktan fazla yemiyo.bi de ekmegi çok seviyo.ağzında çiğneyip duruyo.
egede kuru ekmegi cok sevıyorrrrrrrrrr

urla eğer izmir buluşması yaparsak orta bir yerler düşünülür ben senin yolunun çok uzak olduğunu bildiğim için anlıyorum seni:)

canım teşekkürlerrr

orta yer konak sanırımmm ehehehe

ama nerde otururıuzki ordaaddaa,

balcovada agora yada palmiye kipada olabılır ama orasıda sizlere uzak sana degılde esen'e sen tek vesaitle gelebılırsın

siz yeri söyleyinnn bakarızz canım

Bloglar
Canım Bloğum
Yeni Paylaşımlar
En ıyi Paylaşımlar
En ıyi Bloglar
Blog List
Search Blogs

Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU > Kadın & Çocuk Sağlığı > Aylara Göre Genel Paylaşım > Nisan Anneleri
2009 Nisan Anneleri buraya
Hoş Geldiniz, urla.
Son Ziyaretiniz: Bugün Saat 19:33
Özel Mesaj: 0 Okunmamış, Toplam 1.

Ana Sayfa Kullanıcı Paneli Sosyal Gruplar KK ındirim Seri ılanlar Resimler & Albümler KK Blog Reklam/ıletişim

Arama Yararlı Linkler Kullanıcı Listesi Oyun Kulübü OFT Yardım Masası Forum Yöneticileri Çıkış

Forumları ara

Konu gösterimi Mesaj gösterimi
Etiket Ara
Gelişmiş Arama Yap
Search Blogs

Etiket Ara
Gelişmiş Arama Yap

Yararlı Linkler
Bugünkü Mesajlar
Konuları Okundu ışaretle
ırtibatlar penceresini aç
Forum Yöneticileri
Ağ Ortamım
ırtibatlar ve Arkadaşlar
Sosyal Gruplar
Resimler & Albümler
Bütün Albümler
Kullanıcı Kontrol Paneli
Profili Düzenle
Seçenekleri Düzenle
Diğerleri
Özel Mesajlar
Aboneliklerimi Göster
Profilim
Kimler Çevrimiçi
ıletişim Formları

Seçilene git...

Toplam Sayfa: 237 Sayfa no: 237 &#171; ılk Sayfa < 137 187 227 235 236 237

Birinci okunmamış Mesajı göster Referans Seçenekler Arama Değerlendirme

Konu Sahibi :Elif #2361 Bugün, 20:29
rosemaryy
Gülşen & Utku & Umut

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Ekonomist
Yaşadığınız Yer: Kayseri Giriş tarihi: Dec 2008

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

kullanıcı seçenekleri değil cnm
yukarda en üstte kullanıcı paneli var

--------------------------------------------------------------------------------

rosemaryy
Kullanıcının Profilini Göster
rosemaryy kullanıcısına özel mesaj gönder
rosemaryy kullanıcısına ait bütün mesajları ara
ırtibat listesine rosemaryy üyesini ekle

Konu Sahibi :Elif #2362 Bugün, 21:24
urla
Ege 'nin annesi.......

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: ---Çalışmıyorum
Yaşadığınız Yer: ızmir Giriş tarihi: Jul 2008

Mesaj Linki

Alıntı:
zeyno5 kullanıcısından alıntı
keremde öyle canım.herşeyi yiyo ama az.tadımlık yani.ama son 10 gündür yoğurdunu ve meyvesini güzel yiyo.çorbasında 3 kaşıktan fazla yemiyo.bi de ekmegi çok seviyo.ağzında çiğneyip duruyo.

egede kuru ekmegi cok sevıyorrrrrrrrrr

Alıntı:
anilya kullanıcısından alıntı
urla eğer izmir buluşması yaparsak orta bir yerler düşünülür ben senin yolunun çok uzak olduğunu bildiğim için anlıyorum seni:)

canım teşekkürlerrr

orta yer konak sanırımmm ehehehe

ama nerde otururıuzki ordaaddaa,

balcovada agora yada palmiye kipada olabılır ama orasıda sizlere uzak sana degılde esen'e sen tek vesaitle gelebılırsın

siz yeri söyleyinnn bakarızz canım

urla
Kullanıcının Profilini Göster
urla kullanıcısına özel mesaj gönder
urla kullanıcısına ait bütün mesajları ara
ırtibat listesine urla üyesini ekle

Toplam Sayfa: 237 Sayfa no: 237 &#171; ılk Sayfa < 137 187 227 235 236 237

ışaretlemeler
Digg del.icio.us StumbleUpon Google

Etiketleri Düzenle Etiketler
2009, 2009 nisan anneleri, anneleri, bebek, buraya, nisan
Site Yönetiminden Mesaj Var !

Değişiklikleri göz ardı et

Hızlı Cevap
Aşağıda hatalar işlem sırasında meydana geldi

Evet
Mesaj (Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !):

Seçenekler
Son Mesajdan alıntı yapmak istiyor musunuz?

Lütfen bekleyiniz. Yazmış olduğunuz Cevap kayıt ediliyor.

&#171; önceki Konu | sonraki Konu &#187;

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, anilya, chveneburi, EDAAAA, megul

ayy maşallahhh ne gevezelik yapmışsınız bugün...

selincim hediyenizi bugün kargoya verdim..

büyük ihtimalle yarın elinizde olur.....

inşallah yasemin beğenir....

merhabalar. Farkettim ki sevdaazra adını bilmiyorum. Sevda olduğunu düşündüm umarım doğrudur. Hediyenizi ancak yarın kargoya verebileceğim. Malum gündüz mesai var. Yarın ad soyad bilgisi için rahatsız ederim seni.

onuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla

denizcim bana özelden tel bilgini verir misin sevgi hediye yollamak için irtibata geçecek....esra hediyeyi gönderdin mi sevgiye inş.adreste bir yanlışlık yoktur dedi.....sevginin anne ve babasına çok gelen giden oluyormuş onun için mahsur kaldım burda diyor....buluşmayı söyledim ama gelemez sanırım misafir ağırlıyoruz sabahtan akşama kadar dedi....böyle yani deniz telini istiyorum canım

ya kıslar size bir soru aslında ödevde yegenımın

radyo-televizyon ve gazetelerde matemematigin kullanımı????????????

ögretmenler arkadaşlar bi el atın nette araştırıyoruzzz yokkk

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, asyacenk, croxilex, dozkan+, ebalperen, ekim.29, huzur84
geldiniz aşkı memnu bittiii

slm kıslarrr..

ya ben bu koca ile napıcammmmmm..bu öğle gittik bana kaban alddıkk..beraber begendik..akşam kabanımı giydim çarşıya çıktıkk..çokk yakışmışş..pişman oldumm dediiiiii...gülüyüm mü aglayımıı..aslında hoşuma gidio biraz kıskanması ama bazen abartıyooo yaaaaaa..

bu arada hftada bi gün kmaraşa staja gidicemm..bu pazartesi başlıoo....sabah 5te arabaya biniip akşam 9 da evde olabilceğim o da ayrı bi dertttt...nasıl olcak yaa..bu kadar saat oğlumdan nasıl ayrı kalıcamm..yolda çok yorucuuuu..

allah kimseye evlat acsı vermesin 1-2 kişi benim gibi düşünüp yazmış 1 gün önce bebeğini kaybeden bi anne ertesi gün toprağa verir vermez nasıl bilg. başına geçer..??

allah kimseye evlat acsı vermesin 1-2 kişi benim gibi düşünüp yazmış 1 gün önce bebeğini kaybeden bi anne ertesi gün toprağa verir vermez nasıl bilg. Başına geçer..??

bence yargılamak yalnıs kadın cocugunu acıle yalnız goturmus anladıgım kadarıyla eger ole ıse belkı de yakınlar bakımından bızım kadar sanslı degıldır ve bazı ınsanlar o kadar yalnızkı kalabalıklar ıcındeyken bıle belkı paylasmak ıcın bız yabancıları daha yakın gordu kendıne

yargısız ınfaz etmeyelım bılemeyız sosyal durumunu

bende baktım az önceee..düşünemiyorum bile..oğluma canıma bişey olduğunu..allahım sabır versin..

şu anda yanımda kuzucukkk..bacağımı tırnaklarıyla çiziooo..daha uyumadıı..yine 2 ye kadar nöbetçiyizzzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…