2009 Nisan Anneleri

çiçek canın iştahında bir problem yok dimi?
milumil kullanıyosun bide seven seas veriyosan bu çocuğa canavar deme sakın hepsi senin suçun:))

pediasure var bide iştah açmak için ama ablama bir sorayım bu konuda uzman biliyosunuz!

şirvanda bir türlü geçememişti ek gıdalara..
artık geçin bence büyüdüler daha fazla besine ihtiyaçları var.

ben çıkıyorum spora gideceğim.
şimdi işin yoksa park yeri ara.valla stres oluyorum sırf bu yüzden.

öptüm şekerpareler..

bizim dr aydındaydı şimdi burda bi tane buldum yarın gidicez bakalım neler dicek.bizimki tahlile götüreceğimizi duydu bi daha kaka yapmadı 6 saatte 4 kere yapan çocuk ,diş kakasıymış demekki yine mikrop kaptı diye korkmuştum..

saol mügecim dediğim gibi diştenmiş sanırım ishal olsa duramaz akşama kadar yapar bu kadar saatte di mi aman olmasın bi daha ishal falan gece 4 kere yapıyodu valla sabaha kadar,korkuttu beni,yarın dr da dişten mi kalkıyo gazdan mı kalkıyo söyleyebilir umarım..
bir de arkadaşımla konuştum bebeği bi aydır gece uyumuyomuş karnı ağrır gibi kıvranıyo gazdan sanıyodum dedi dr u diş ağrısı karın ağrısıda yapar olabilir demiş duydunuz mu bööle bişii hiç,ela da karnı ağrır gibi kıvranıyo da..

Son düzenleme:
eyşancım nie ek gıda vermiyosun
yada yemiyomu
cok cok az ogun olarak degılde tadımlık
eyşancım memeden başka bişey yamiyo deme sakın
dıyecem malesef bende ıstıyorum ama yemıyo zorlamakta ıstemıyorum

eysannnnnnnnnnnn ek gıda neden yemıyormu?
bılmem canım benımbuyukte oleydı sımdı ıyı aama onu cok zorladım cocuk gerıledı bunu sıkmıyorum doktorumuzda benımle hem fıkır ısterse ver ama zorlama dıyor
şirvanda bir türlü geçememişti ek gıdalara..
artık geçin bence büyüdüler daha fazla besine ihtiyaçları var.
arkadasım ıstemezmıyım ama olmuyo bebekte olsalar onlarında secımlerı vaaaar bazen ıstesende sen sekıllendıremıyorsun bebegını bıle

hayatım çocuklardaki yutma refleksi bu aylara kadar gelişme gösterir sen bundan sonra uğraşsanda çok zor alıştırırsın çünkü beyni yutmayı bilmiyor ve büyüdükçe de imkansız hale gelecek. bence zorlamak istemiyorum desen de bizim de bebeklerimiz de kaşık gıdalarını çok severek yemiyor hem bize zor geliyor hem onlara sıkıcı ve zor geliyor ama uğraşıyoruz işte görüyosun. ne yapıp et hem kendini hem çocuğunu zorla yavaş yavaş bu gıdalara geç yoksa ayvayı yersin hiç alıştıramazsın

hayatım çocuklardaki yutma refleksi bu aylara kadar gelişme gösterir sen bundan sonra uğraşsanda çok zor alıştırırsın çünkü beyni yutmayı bilmiyor ve büyüdükçe de imkansız hale gelecek. Bence zorlamak istemiyorum desen de bizim de bebeklerimiz de kaşık gıdalarını çok severek yemiyor hem bize zor geliyor hem onlara sıkıcı ve zor geliyor ama uğraşıyoruz işte görüyosun. Ne yapıp et hem kendini hem çocuğunu zorla yavaş yavaş bu gıdalara geç yoksa ayvayı yersin hiç alıştıramazsın
yok arkadasım yutmayı cıgnemeyı bılıyor tat konusunda ısteksız canı ıstedımı bınde bır yıyo ıkı dısıyle bı cıgnemesı var gormen lazım
doktor 9 aylık çocuğa ek gıda verme mi diyor?

hayır canım ogunlerı ek gıdaya cevırcem dıye zorlama ısterse yedır yoksa zorlama dıyor
merak etmeyın ben ılkınden dolayı tecrubelıyım o yuzden telas etmıyorum ama ılkımde
9 aylıkken yemıyo dıye doktoru arayıp nerdeyse aglıyodum nasıl yedırecem dıyeeeeeeeeeee

evet canım bu ayda yutmaya başlıyolar bende korkaktım hep blendırdan gecırıyordum ama şimdi fazla uğraşmıyorum annem alıştırdı yutmaya selenı çatalla ezsem yıyo doktorumda şimdi alıştırmassan ileride hep pure şeklinde ister dedi sen bılırsın ama bence kaşık mamasına dene en azından

kız çiçek şu senın dediğin surup balık yağı olan mı
normal vıtamın olan mı anam 2 çesit bunlar gercı benımkı yıyoda herşeyı belkım kılo alır daha fazla

çiçek canın iştahında bir problem yok dimi?
milumil kullanıyosun bide seven seas veriyosan bu çocuğa canavar deme sakın hepsi senin suçun:))

yok arkadasım yutmayı cıgnemeyı bılıyor tat konusunda ısteksız canı ıstedımı bınde bır yıyo ıkı dısıyle bı cıgnemesı var gormen lazım

hayır canım ogunlerı ek gıdaya cevırcem dıye zorlama ısterse yedır yoksa zorlama dıyor
merak etmeyın ben ılkınden dolayı tecrubelıyım o yuzden telas etmıyorum ama ılkımde
9 aylıkken yemıyo dıye doktoru arayıp nerdeyse aglıyodum nasıl yedırecem dıyeeeeeeeeeee

hayırlısı diyelim o zaman bende bu konu hakkında okuduğum onca kitaplara istinaden yorum yaptım zaten kilosu da yerinde oğluşunun gerisi beyefendinin damak zevkine kalmış:)

X