2009 Nisan Anneleri

ya kızlar açar açmaz bebeğini kaybetmiş annenin yazısını okudum mahvoldum allahım sabırlar versin

betül dönnmüssün tekrarrr sahalaraaaa..nereleerdeydinnn??ayyy bu çocuk çok fena olduuu..kudurduuuuu..kıpır kıpır bi msjj 10 kere sildim yazdımmyaaaaaaaa.........

katılıyorum canım sana bizde deliler gibi aşererken ve hamilelğimizin her anını burda paylaştık sezeryandan çıktık hemen buraya koştuk bebeklerimiz hasta oldu sabahlara kadar uyumadık ama yine bilgisayar başına geçtik ve paylaştk

Mrbbbb
gecmise bakayim dedim AMA oooooooooo
canim cok tesekkur ederizzzz cok begendik cicisleri ama icinden size ait bi fito yada yazi cikcak diye cok baktikkkkk::)))) tekrar tesekkurrlerrr nice yillara
ben Saha idilin hediyesini alamadim malum bu hafta demir hasta evdeyiz
esat cennete annesine Allah sabir versin

yargılamıyorum ben asla yapamazdım ellerim titremekten klavyeye basamazdım..derdini burda paylaşmasını değil hala düzgün cümle kurup tuşlara doğru basabilmesine şaşırdım bu kadar erken..

betül dönnmüssün tekrarrr sahalaraaaa..nereleerdeydinnn??ayyy bu çocuk çok fena olduuu..kudurduuuuu..kıpır kıpır bi msjj 10 kere sildim yazdımmyaaaaaaaa.........
kız benden mı bahsedıyorsun betul deyınce sasırdım da

oyle tabı sımdı kadının gecmısını okudum 8sayfa gecmısınde tas catlasa 4 5 kere esınden bahsetmıs
yakınlarda bosnmıs annasıyle yasıyormus son 1yılını hep bebegının hastalıgıyla gecırmıs
ben haklı buldum kanaatım bu yonde
dunyada ne yalnızlar var arkadasım

güle güle kullansın demir beyy

yargılamıyorum ben asla yapamazdım ellerim titremekten klavyeye basamazdım..derdini burda paylaşmasını değil hala düzgün cümle kurup tuşlara doğru basabilmesine şaşırdım bu kadar erken..

kadının bı oglu daha varmıs kendını salamaz sanırım sende haklısın ya herkesın bunyesı farklı metanetlı demekkı bıde gecmısını okudumda kadın bırazda bekıyormus
devamlı olum lınklerınıde okuyup bol bol tazıye mesajı yazmıs belkıde kendını hazırladı bı nevı

eysan sen 87 li ve 2 cocuk annesiymiş tütütüüüt maşallahhh
digeri kaç yaşında kızzzzz

gülşencim ben sevgiyle salı günü konuştum ve aynı gün yolladım ben annemdeydim ve annemlere yakın kargo yok evlerinin karşısı postane ve ptt kargo diye birşey varmış onunla yolladım benim telefonumu ve adresimide yazdm gidip ulaşamasalar beni ararlar çok üzüldüm ben gitmiştir diye tahmin ettim sevginin telefonunuda yazmıştım yarın kontrol ederim .....
urla, croxilex, didem1981, roseberry

bugün akşam annemide alıp evime geldim biraz alışveriş merkezi gezdik yorulmuşum yusufta ocağıma incir ağacının babasını dikti ..............yarın arkadaşıma kahvaltıya gidecez......

bimde o aldığınız oyuncaklardan buldum 2 tane aldım süper.........yarında uzaktan kumandalısını alacam inşallah.........

kızlar buluşma yeri aynı sanırım değişiklik yok.....

selam kızlar kayınval,demler bendeydi yeni gittiler sayılır çok yoruldum vallahi keremde anca uyudu geçmişe bile bakamıcam

eysan sen 87 li ve 2 cocuk annesiymiş tütütüüüt maşallahhh
digeri kaç yaşında kızzzzz

sorma oda 3yasında aralarında 2yas 8ay var
sımdı kucugu uyuttum buyugun uyumasını beklıyorum yarında mısafırım var bakalım nasıl uyanacagım

ewet kendini hazırlamış biraz da bu kadar hastalıktan sonra allah korusun ben kendimi düşündüm şoktan yanımdakini görmezdim ama onun durumu farklı biraz hazırlıklı dediğin doğru ama herkes farklı tepki gösterir..bende okudum tüm geçmişini çook zor şeyler yaşamış ve diğer çocuğu için ayakta kalmak zorunda insanın delirmesi içten değil allah bol sabır versin..hele oğlunun fotosuu koymuş bakamadım mahvoldum..iyide ders oldu bana uykusuzum diye yakınır mısın ağzımı açmam bi daha

sorma oda 3yasında aralarında 2yas 8ay var
sımdı kucugu uyuttum buyugun uyumasını beklıyorum yarında mısafırım var bakalım nasıl uyanacagım

benımde yarım misafirlerimm varrrr

ben tatlımı bugunden yaptımmmm

bende yatıcammm

yusuf uyurken sürekli hareket halinde ayaklarını öyle sert sert vuruyor ki yatağa bu gece kendi yatağında yatacak inşallah rahat uyur toplam 5 saatlik delik deşik uykuyla duruyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…