bence yargılamak yalnıs kadın cocugunu acıle yalnız goturmus anladıgım kadarıyla eger ole ıse belkı de yakınlar bakımından bızım kadar sanslı degıldır ve bazı ınsanlar o kadar yalnızkı kalabalıklar ıcındeyken bıle belkı paylasmak ıcın bız yabancıları daha yakın gordu kendıne
yargısız ınfaz etmeyelım bılemeyız sosyal durumunu
kız benden mı bahsedıyorsun betul deyınce sasırdım dabetül dönnmüssün tekrarrr sahalaraaaa..nereleerdeydinnn??ayyy bu çocuk çok fena olduuu..kudurduuuuu..kıpır kıpır bi msjj 10 kere sildim yazdımmyaaaaaaaa.........
katılıyorum canım sana bizde deliler gibi aşererken ve hamilelğimizin her anını burda paylaştık sezeryandan çıktık hemen buraya koştuk bebeklerimiz hasta oldu sabahlara kadar uyumadık ama yine bilgisayar başına geçtik ve paylaştk
Mrbbbb
gecmise bakayim dedim AMA oooooooooo
canim cok tesekkur ederizzzz cok begendik cicisleri ama icinden size ait bi fito yada yazi cikcak diye cok baktikkkkk::)))) tekrar tesekkurrlerrr nice yillara
ben Saha idilin hediyesini alamadim malum bu hafta demir hasta evdeyiz
esat cennete annesine Allah sabir versin
yargılamıyorum ben asla yapamazdım ellerim titremekten klavyeye basamazdım..derdini burda paylaşmasını değil hala düzgün cümle kurup tuşlara doğru basabilmesine şaşırdım bu kadar erken..
denizcim bana özelden tel bilgini verir misin sevgi hediye yollamak için irtibata geçecek....esra hediyeyi gönderdin mi sevgiye inş.adreste bir yanlışlık yoktur dedi.....sevginin anne ve babasına çok gelen giden oluyormuş onun için mahsur kaldım burda diyor....buluşmayı söyledim ama gelemez sanırım misafir ağırlıyoruz sabahtan akşama kadar dedi....böyle yani deniz telini istiyorum canım
urla, croxilex, didem1981, roseberry
yargılamıyorum ben asla yapamazdım ellerim titremekten klavyeye basamazdım..derdini burda paylaşmasını değil hala düzgün cümle kurup tuşlara doğru basabilmesine şaşırdım bu kadar erken..
eysan sen 87 li ve 2 cocuk annesiymiş tütütüüüt maşallahhh
digeri kaç yaşında kızzzzz
sorma oda 3yasında aralarında 2yas 8ay var
sımdı kucugu uyuttum buyugun uyumasını beklıyorum yarında mısafırım var bakalım nasıl uyanacagım