- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
ayy sinir olurum böylee durumlardasen zahmet et bişeyler yap gelmsnler
artık bi dahaki gelmesine bi kahve yap yetrr
bu gunkılerden koyarım bananeboşver yarın hiçbişey yapma.lmaz:
aynen ole delırecektım nerdeyse neyse hazırlıgım bosa gıtmedı de ona sukurayyyy nefret ederim böyle şeylerden ne gıcıııkkkççaaa
çiçek canın iştahında bir problem yok dimi?
milumil kullanıyosun bide seven seas veriyosan bu çocuğa canavar deme sakın hepsi senin suçun:))
cok cok az ogun olarak degılde tadımlıkeyşancım nie ek gıda vermiyosun
yada yemiyomu
dıyecem malesef bende ıstıyorum ama yemıyo zorlamakta ıstemıyorumeyşancım memeden başka bişey yamiyo deme sakın
bılmem canım benımbuyukte oleydı sımdı ıyı aama onu cok zorladım cocuk gerıledı bunu sıkmıyorum doktorumuzda benımle hem fıkır ısterse ver ama zorlama dıyoreysannnnnnnnnnnn ek gıda neden yemıyormu?
arkadasım ıstemezmıyım ama olmuyo bebekte olsalar onlarında secımlerı vaaaar bazen ıstesende sen sekıllendıremıyorsun bebegını bıleşirvanda bir türlü geçememişti ek gıdalara..
artık geçin bence büyüdüler daha fazla besine ihtiyaçları var.
doktor 9 aylık çocuğa ek gıda verme mi diyor?
yok arkadasım yutmayı cıgnemeyı bılıyor tat konusunda ısteksız canı ıstedımı bınde bır yıyo ıkı dısıyle bı cıgnemesı var gormen lazımhayatım çocuklardaki yutma refleksi bu aylara kadar gelişme gösterir sen bundan sonra uğraşsanda çok zor alıştırırsın çünkü beyni yutmayı bilmiyor ve büyüdükçe de imkansız hale gelecek. Bence zorlamak istemiyorum desen de bizim de bebeklerimiz de kaşık gıdalarını çok severek yemiyor hem bize zor geliyor hem onlara sıkıcı ve zor geliyor ama uğraşıyoruz işte görüyosun. Ne yapıp et hem kendini hem çocuğunu zorla yavaş yavaş bu gıdalara geç yoksa ayvayı yersin hiç alıştıramazsın
doktor 9 aylık çocuğa ek gıda verme mi diyor?
çiçek canın iştahında bir problem yok dimi?
milumil kullanıyosun bide seven seas veriyosan bu çocuğa canavar deme sakın hepsi senin suçun:))
yok arkadasım yutmayı cıgnemeyı bılıyor tat konusunda ısteksız canı ıstedımı bınde bır yıyo ıkı dısıyle bı cıgnemesı var gormen lazım
hayır canım ogunlerı ek gıdaya cevırcem dıye zorlama ısterse yedır yoksa zorlama dıyor
merak etmeyın ben ılkınden dolayı tecrubelıyım o yuzden telas etmıyorum ama ılkımde
9 aylıkken yemıyo dıye doktoru arayıp nerdeyse aglıyodum nasıl yedırecem dıyeeeeeeeeeee