ben eşim ve kızkardeşim girdi.küçük bi odada oldu herşey.çocuk cerrahı olmasına dikkat et.pratisyen filan olmasın.bi de hemşiremiz vardı.önceden gidip tanıştık hekimle.önhazırlıkları sorduk.krem verdi.hastaneye gelmeden yarım saat önce bölgeye ince bi tabaka halinde sürün dedi.bizde sürüp gittik.sonra içeri aldı hepimizi ve uyuşturucu iğneyle başladı sünnete.ben yanıma birsürü oyuncak almıştım.başının yanındaydım sürekli oyuncak sallandırdım tepesinden.bakamadım hiçbişeye.eşim tekbir getirince anladım başladığını:)kızkardeşim seyretmiş ve küt diye bayıldı kan görünce .onuda ayılttık o hengamede.sen de bakma sakın ama bence yanında ol elini tut deirm.annesiini isteyebilir.olduda bitti maşallah ya.fitil kulandık uyuşturucunun etkisi geçince.o dönem ek gıda filanda yokçkorka korka kucağıma alıp emziriyordum.stres olan ebeveynler
maşşallh nazar degmesinnnagihancım benim kızzz desteksiz duruyor kendi başına 6 adım atıyor herkes yürür bu bir aya diyor ama bakalımmmm
şirvaaannn BİMe gliyo yine oyuncaakkk
cuma günü koş sıraya girrrr hihihihihihihi
geçmiş olsun tuğbacımselam kızlar.bir ara açtım buluşma muhabbeti vardı o ara eşim ve kardeşim geldi yemek bulalık derken sayfada açık kalmış ne çok yazmışsınız hay maşallaahhh...kalabalığı kaçırdım ne yazıkki...bulaşık yıkarken de bardak elimde kırıldı bayaa derin kesildi zonkluyo valla
aliyecim ben gelemem sanırım ya hava çok soğudu geçen çıktık bizim burdak deposite avm ye gittik ecrinin kulakları elleri yanakları ısınmak bilmedi suçlu hissettim kendimi valla.hiç evden çıkmayınca çocuk alışmadı ki
amin ehehe:)sızden ıyı dünürler olur valla hadi allah tamamına erdirsin:)))Şeniz
yok kız :)Tuğba ,düğüne bekleriz sizi de)Gerçi biz kız tarafı olarak hazırız da erkek tarafından pek ses çıkmadı hahahhaaa
Bu arada bence de Ecem sana benziyor,gözleri özellikle.
süper
ay Allah korusun vallahikız şirvan bizimki geçen açık bulaşık makinasından bıçak çalmış yürüteçle kaçıyodu elinden zor aldım yalnız bırakmamak lazım ya
iyi olmuş böleoley kullanıcı adımı değiştirdim
s_ebru yaSelin oldu
adım ebru değil yani çok karışıyordu. ilk girerken ölesine vermiştim bu kullanıcı adını üstüme yapışıp kalmıştı.
biraz alışmak zor olacak ama idare edin
bu çok dolu bir hafta yaavalla gerçeği söylemek gerekirse bizde artık eskisi gibi değiliz....
eskiden yanlız vakit geçireceğimiz zaman oluyordu..
şimdi çoçuktan sonra bu imkansiz.. oo kendi kendine takılıyor... eve geldiğinde eskisi gibi muhabbet olmuyor... tv. yada laptop karşısındayız...
dün bana söz verdi bakalım bu hafta başbaşa yemeğe çıkacaktık.. baranıda anneme bırakacaktık...
ama eminin unutmuştur..
tamam dün dışarda yedik ama kaynım ve eltimde vardı yanımızda...
pazar akşamına kadar bekliyeceğim.. bişey demeden hatırlamayacağı için de lafı yapıştıracğım...
pazargünü :arkadaşlar bizdeydi..
pazartesi :kayınvalidemlerdeydik.. 12 gibi geldik.
salı :eltimlerle sonra eve bıraktık. kayınvalimlerde oturduk..
çarşamba : kesin eve geç gelir.. .. (işim var bahanesi) daha belli değil..
perşembe :annemlere gidecez..
cuma : ????
c.tesi :kardeşimlerde yiyenin doğum günü var..
pazar : arkadaşlara takılırız ....
bu haftaki gidişatımız..
ben mi abartıyorum acaba.. bizde öyle sizlerde nasıl ;
lafın kısası.. eskisi gibi olmuyor..... en azından bizde böyle....
ay bende izledim felaket ya hele sinemada kesinlikle seyredemembiz bu akşam sinemaya gidiciz avatara geçen hafta testere6 ya gittik orda fragmanı hoşumuza gitti..........
ceyo küvetimizin üstüne baktım marka farklı değilmiş.resimde mavi görünce farklı sanmışım.bende beyazı var.sırt kısmında ve ayaklarının değdiği yere kaymaz taban koymuşlar.kayıp düşmesin diye.3 aylıktan beri kullanıyorum.çok rahat ve gğvenli
şenay kızının iyi olmasına bende çok sevindim
ha unutmuşum ceyo ondan ziyade şu daha mantıklı geldi bana
Ok Baby No Slip Küvet Aparatı, Bebek ürünleri,Bebek arabaları,Bebek malzemeleri,Bebek kıyafetleri,Bebek bakımı,Bebek eşyaları,Bebek giysileri,Bebek arabası,Bebek için alışveriş,bebek beşikleri, | Bebek ürünleri | Bebek arabaları | Bebek kıyafetleri |
nagihancım benim kızzz desteksiz duruyor kendi başına 6 adım atıyor herkes yürür bu bir aya diyor ama bakalımmmm
maşşallh nazar degmesinn
kız nerden takip ediyosnzzzz
çok güzeller ii günnlerde kullanınhttp://img35.imageshack.us/img35/8894/dscn0016iq.jpg
işte bızım hedıyemız
çok yakışıklı olmuş ya maşallah yusufaEki Görüntüle 31689
Eki Görüntüle 31690
yeliz teyzesinin hediyeleri biz çok beğendik oğlumada çok yakıştı........
bende aldım e bebektenyaw ben o toplardan almak istiyorum.
irfanında var öel şişme havuzu.
severmi acaba:uhm:
bizimki babasını seviyo demkki:)Bİzde ŞÖle derler gÜndÜz Çok uyyan annesİnİ severmİŞ gece Çok uyyan babasını
bence boşuna para verme elifçim zaten yakında kendi kendine oturacaklar sağlam.Slmmmmmmmmmm
maşallah iyi muhabbet varmış yine,destan gibi,oku oku bitmedi))))
Gülşen tşk ederim canım.Birisi demiş,6-12 olanları almayın diye,kafam karıştı,zaten kilosu şimdiden 12 aylık kilosu gibi,alıp da kullanamazsak diye düğşündüm.
Bir de şunu gördüm,daha pahalı,ama kullanım süresi uzun,sizce değer mi,işe yarar mı?
Banyo Küvetleri | Bebek ürünleri | Bebek arabaları | Bebek kıyafetleri | Bebek bakımı | Bebek eşyaları,Bebek ürünleri,Bebek arabaları,Bebek malzemeleri,Bebek kıyafetleri,Bebek bakımı,Bebek eşyaları,Bebek giysileri,Bebek arabası,Bebek için alışveriş,b
Altta yeşil olanı diyorum Opla küvet.
Yaaa,niye bunun üstüne bu kadar düğşüyorum,çünkü tek başıma yıkayamıyorum artık,kafasını ger atıyor,çarpacak ndiye korkuyorum.Eşim de akşam geç geldiğinde çocuk yıkanmadan kalıyor .
Heeeellllllppppppppppppp!
Eysan adın Betül sanrım,merak ettim canım Nisan Anneleri Kim Kimdir e bakmıştım da.
çok geçmiş olsun Allah korusun yaamerhaba kızlar moralim bozuk
aslında sevinsemmi üzülsemmi bilemedim yaa
demirin idrar kültüründe enfeksiyon çıktı
ama öyle korkulacak boyutta değilmiş
yani bu dışarıdan bulaşan bişeymiş
ve belkide labaratuardan da bulaşmış olabilirmiş
inş. öyledir demirin sürekli antibiyotik kullanmasını istemiyorum
ve eğer enfeksiyon varsa kesinlikle sünnet oluyomuş
size sorum şu sünnet olurken
tamamen mi bayıltıyolar ben ondan çok korkuyorum
Allah korusun geçenlerde haberlerde izledim
6 aylık bebeğe fazla narkoz vermişler bebek ölmüşş
ay Allah korusun aklıma bilee getirmek istemiyorum
abla olmuş maşallah elif e
saolasın dünür hihiih:)Diş demeyin ya,bizim 1 tane bile yok,özencik mi yapıyorsunuz))))))
Maşallah Keremito ya!
kızlar zeynebin şu 3 gündr salyası akmaya başladı bu zamna kadar hiç akmamıştı diş geliyo olabilir mi
birde bizim kız çok sıpa ben ona kızdıgım zamn o da bana kızıyo eger kucagımdaysa hemen suratımı yoluyoo
bizimde dn akşam salyası akmıştı bugün dişimiz geldi sizinde kapıdadır