2009 Nisan Anneleri

yaaaaaaaaaa..ben hala uyanıkımmmmmmm...(

kağan ayaklarımdaaaaaa..salla sallaaaaaaa..yoruldummmmm...

bugün ilk günaydın benden olsun...

GÜNAYDIN CANIM DOSTLARIM....

bugün annemlerde olacağım.... akşama görüşürüz artık.....

Son düzenleme:
günaydınn..
huzur maşallah kıznına ne güzel bizimkilerde ööle hızlı çıkar umarım :)
keremitoya maşallah dişleri hayırlı olsun eda cnm sizinde sünnetiniz olmuş sanırım hayırlı olsun ..
bizim gibi resmen sarı su şeklinde kaka yapan var mıı,kaka sayımız normal ama 2 nadiren 3 bazen normal bazen sırf su yapıyo..

canım inşallah dışardan bulaşmıştır.idrar yollarından çok çektim ben.bi daha verin kültür.başka bi hastane olsun ama.

yükledimmmmm
işte kızım ce cicileriii

oy maşallah çok yakışmış.kendi kendine ayakta da dururmuş.

şenaycım çok sevindim..Allah başka dert göstermesin inşallahhh

aaa piştii bende portakallı kereviz yaptım hemde blendırladım umutada yedirdim bayıla bayıla yedi ..

bende yedirdim.gülfem de yedi.resmen ver diye elime baktı.

arada sarı ama genelde koyu renk ve katı.kaka sayımız hemen hemen günde 1.bazen 2 günde 1 de oluyo.

allahım evde olan bayanlar biz çalışıyoz ama siz bizden fala aktifsiniz ya
bigün orda bigün burda..
ohh gezin bakalım sabah kahvaltısı öğlen kahvesi..

sultancım keremin dişi hayırlı olsun bizimkide bi çıksa..

edacım sünnetiniz hayırlı olsun bu aylarda tehlikeli dediler bizde yaptırmadık keşke doğar doğmaz yaptırsaydık çok geç kaldık.

huzurcum valla kocaman olmuş bebişko..maşallah pek tatlı.

günaydın herkeze.bi yanlışlığı düzeltmek isterim.biz temmuz 20 de sünnet ettirdik epey oldu yani:)müge sünnet için bilgi isteyince tecrübelerimden bahsedim istedim.yine de teşekkürler hayırlı olsun dilekleriniz için

zeynebimin kalbindeki delik kapandı çok şükür onu haber vereyim diye girmiştim

çok sevindim canım.
inşallah bundan sonra seni hiç üzmezler sağlık problemleriyle. sağlıklı mutlu bir şekilde kocaman olsunlaropuyorumnanaktan

delirmek üzereyim yine ishal yine yine daha 2 hafta oldu iyileşeli (( 3 kere yaptı şimdiye kadar hepside su ooof nerde yanlış yapıyorum yaa..

gecmiş olsun denızcım acaba dişmi gelıcekte öyle ıshal oluyo
bu arada gunaydın kızlar

sehercim ya daha önceki dişlerde kaka sayısı artmıştı ama böyle su gibi olmuyordu ,oof sanırım şu an 4. yü yapıyo yk ben bakamıyorum bu çocuğa 1 aydır hiç bi şeyi düzelmedi tam tersine kötü gidiyo herşey ,check-up a mı soksam bi ne ben anlamıyorum derdinden..

iyiki doğdun elifcim bu arada doğum günün kutlu olsun cnm..ailenle nice mutlu yıllara..

günaydınnn.
şenaycım çok güzel bir haber vermişsin.yılbaşı hediyesi gibi oldu teyzelerine :) Allah başka sıkıntı göstermesin güzellere.

denizcim çok geçmiş olsun ben geçen gün ecrine muz yedirdim 3 gündür kabız pirinç lapası da ishali durdurur diye bilirim.sıvı alımını arttır su kaybediyor çünkü.gerçi biliyorsundur bunları da işte kendi çapımızda öneriler..

elifcim küvet bakıyorsun miraya sanırım.ben halen filesini kullanıyorum çünkü kız çocukları banyo yaptırılan suya oturmamalıymış.enfeksyon kapıyorlarmış yeğenim o sebepten çok çekmişti doktor öyle söylemiş.ben filesine önce yatırıyorum ecrini vücudunu yıkıyorum sonra yüz üstü yatırıyorum dirseklerinin üstünde duruyor kendisi zaten sırtını falan yıkıyorum.sonra oturuyor filede kafasını yıkıyorum.kafasını yıkarken de eline bi oyuncak verdimmi hep onunla igileniyor.su dökmek için çaydanlık altını kullanıyorum özel kap almıştım satılıyor ya bebişler için ama ikide bir su almak zor oldu kocaman bi kaba su dolduruyorum çaydanlıktaki su bittikçe ordan takviye..ooh mis gibi oluyor :)

facebook dan duvarına yazacaktım doğumgünü mesajı ama yazılmıyor..

doğum günün kutlu olsun elifcim.eşin ve güzeller güzeli mirayınızla nice mutlu seneler geçir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…