2009 Nisan Anneleri

oyy benim canım kızım da elif teyzesinin doğum gününde 8 aylık olmuşş.kızım da çok çok mutlu seneler görsün inşallahh aminn :)

doğum gunun kutlu olsun elıfcım mıray ve esınle nıce mutlu huzurlu yıllar gecırmenı dılerım

olur mu tuğbacım yardımınızı beklediğim için yazıyorum ya buraya çok saolun ne kadar bişeyler bilsek de insanda kafa kalmıyo unutuyo siz hatırlatın yeter..hele küvetten enfeksiyon kaptı demişsin ela da 1 aydır küvette yıkanıyo olabilir mi ki..şimdi dr u aradım o da labaratuara götürün kakayı test ettirin dedi geçen ishalden beri gazı bitmedi onunla alakalı olabilir mi dedim olabilir dedi bakalım ne olacak eşimi bekliyorum öğlen gelecek kakanında yaptıktan sonra yarım saatte labaratuarda olması lazım..
ecrinin de 8. ayı kutlu olsun..

selam arkadaşlar bende kızımı 2 nisan 2009 da dünyaya getirdim, bu siteye yeni üye oldum, başka bir sitede bebeğimin doğumundan öncesinden beri paylaşımda bulunuyoruz, şu an hamileliğimizi beraber geçirdiğimiz arkadaşlarla beraber bebişlerimizi büyütüyoruz... görüşmek üzere.

inşallah bişi çıkmaz denızım bılıyosun bızım selende gece çok ağlıyodu ya sadece idrarda enfoksıyon çıkmıştı şükür itti şimdi
elacımda bişi çıkmaz ınşallah canım
ecrınınde 8 ayı kutlu olsun :)

şenayyyyyyyyyyy çok sevindim...
güzel bir haber verdim
güzel bir olcak bugün benim için bu haberle..

bilmiyorum valla cnm aslında bişey çıksın istiyorum ama kötü anlamda değil tabi..tamam bu çocuğun gazı ishali oluyo her yolu deniyorum ama tamamen bitmiyo ve nedenini bulamıyorum biri bişey bi neden söylesinde tedavi edebilelim inşallah..

valla yıkanmaların çoğunda salıyor bu sidikliler ya da ecrin dayanamıyo işiyor çok dikkat etmişimdir banyodan sonra protexle küvetini ovuyorum filesini önce elimde sonra makinede yıkıyorum.çok korkuyorum çünkü.ben filede yıkamaktan ancak ayakta durmaya başladığında vazgeçerim.küvet alacaklara da en büyüklerini tavsiye ederim.adapazarındaki küvet küçük ecrin sığmaz oldu filesine

teşekkür ederiz teyzoşları :)

delirmek üzereyim yine ishal yine yine daha 2 hafta oldu iyileşeli (( 3 kere yaptı şimdiye kadar hepside su ooof nerde yanlış yapıyorum yaa..
ayy canm çok geçmişolsnn muz falan yedirr belki ii gelirr

ELİFCİM DOGUMGÜNÜN KUTLU OLSNNN NİCE YILLARA KUZUNLAA MUTLU Bİ HAYAT GEÇİR İNŞŞ

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
ekim.29, anilya, aysunsudeNAZ, chveneburi, nesoc, poseidon80+, rosemaryy, ssengun+, yaSelin

kimse bişey yazmıyo yaa bari kalkıyım da ders çalışıyımm

bende seloş uyuttum evı topladım süpürdüm yemeği koydum ocağa geldım

hay maşallah hatın gızlar ben daha hiçbişey yapmadım yapamam da bugün sanırım.eşim dün geldi laptopun windowsu çökmüş 1 aydır geceli gündüzlü çalıştı yedek de almamış köpürüyodu sinirden.benim laptopdan kurtarma yazılımları indirdi durdu bu sabah 9 da yattı.uyuyor şimdi süpürge falan açamam.ecrin hanımı da bir türlü ısınmayan mutfağımıza götürmüyorum.yemek yapmam lazım aslında.ama ne yapalım çıt çıkarmamaya çalışıyoruz.ecrin yanımda oyuncaklarını sepete doldurup boşaltmaca oynuyoruz bi yandan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…