2009 Nisan Anneleri

ne güzel bir duyguymuş dişinin çıkması yada ben çok uzun süre çıksın diye beklediğim için de olabilir. büyüyorlar yaa
hayırlı olsun dişiniz cnm

biz gece 9 gibi muhallebi yiyoz gece 5-6 gibi 150lik içiyoz..içmezsekte olurda ekren uyanıyo o zaman
uykusuda sabah 10 gibi bide akşam üstü 5 gibi 1.5-2 saat uyuyo
kızlar forum istanbul ikeanın orda mı?
evet cnm tam karşısı..tuğba al ecrini bin metroya inince 5 dklık mesafede
ben taa kayseriden gelmeye hevesleniyorum sen istanbuldasın gitmiycennmii
eşim mail atmış akşam geç gelcem arkadaşlarla yemeğe gitcem haberin olsunn die.mahsus mu yapıo anlamıyorum kii
mail miiikaydirigubbakcemile

ceyo o küvet aparatı düz zeminler için galiba resimlerinden öyle anlaşılıyo..küvete sığmaz bence çok büyük ..
ben karşıma oturtuyorum birlikte yıkanıyoz oynaya oynaya..

şenaycım çok sevindim..Allah başka dert göstermesin inşallahhh
neysem benim akşam menüm portakallı kereviz tarhana salata canım makarna da istiyo ama eriniyorum.resmen tembelim artık ya.
aaa piştii bende portakallı kereviz yaptım hemde blendırladım umutada yedirdim bayıla bayıla yedi ..

ceyo küvetimizin üstüne baktım marka farklı değilmiş.resimde mavi görünce farklı sanmışım.bende beyazı var.sırt kısmında ve ayaklarının değdiği yere kaymaz taban koymuşlar.kayıp düşmesin diye.3 aylıktan beri kullanıyorum.çok rahat ve gğvenli
şenay kızının iyi olmasına bende çok sevindim

demirim bizde 4 aylık civarı sünnet ettirdik.tamamen benim tercihim zorunluluk değildi ve aldığım en iyi kararlardan biri bence.lokal oldu bende narkoz istemedim.herşey yolunda gitti.bi hafta köpük bardak kullandık bezinin altında .ilerde de inşallah düğününü yaparız.bence rahatsızlığı olsada olmasada yaptır kurtul

şenaycım zeynepciğin iyileşmesıne sevındım canım
güle güle gıysın yelızcım

şenaycım gerçekten çok sevindim gözünüzaydın..allah başka dert göstermesin..
mügecim umarım bi hata vardır cnm nasıldı ki bu ara demirin uykusu uyuyorsa bi sorun yoktur di mi???

şenaycım çok sevindim..Allah başka dert göstermesin inşallahhh

aaa piştii bende portakallı kereviz yaptım hemde blendırladım umutada yedirdim bayıla bayıla yedi ..

şenaycım zeynepciğin iyileşmesıne sevındım canım
güle güle gıysın yelızcım

sağolun kızlar Allah hiç birimizin yavrusuna dert vermesin hep gülsün sıpalar

bu arada yinemi çekiliş oldu bana kimse haber vermedi lmaz:

verdik cnm inş. dışaarıdan bulaşmıştır
şenaycım gerçekten çok sevindim gözünüzaydın..allah başka dert göstermesin..
mügecim umarım bi hata vardır cnm nasıldı ki bu ara demirin uykusu uyuyorsa bi sorun yoktur di mi???
yok cnm uykularında bişy yoktu biz daha önceden hastalık geçirdiğimiz için 6 ay boyunca temiz kültür almamız gerekti ama bu çıkınca cnm sıkıldı
bende lokal istiyorum tamamen bayıltılsın istemiyorum ama şimdi idrar kültürü verirken bile çığlık çığlığa korkuyo
bişy daha sorucam ne kdr zmnda yapılıyo yani ne kdr sürüyo ve yanına alıyolarmı

ben eşim ve kızkardeşim girdi.küçük bi odada oldu herşey.çocuk cerrahı olmasına dikkat et.pratisyen filan olmasın.bi de hemşiremiz vardı.önceden gidip tanıştık hekimle.önhazırlıkları sorduk.krem verdi.hastaneye gelmeden yarım saat önce bölgeye ince bi tabaka halinde sürün dedi.bizde sürüp gittik.sonra içeri aldı hepimizi ve uyuşturucu iğneyle başladı sünnete.ben yanıma birsürü oyuncak almıştım.başının yanındaydım sürekli oyuncak sallandırdım tepesinden.bakamadım hiçbişeye.eşim tekbir getirince anladım başladığını:)kızkardeşim seyretmiş ve küt diye bayıldı kan görünce .onuda ayılttık o hengamede.sen de bakma sakın ama bence yanında ol elini tut deirm.annesiini isteyebilir.olduda bitti maşallah ya.fitil kulandık uyuşturucunun etkisi geçince.o dönem ek gıda filanda yokçkorka korka kucağıma alıp emziriyordum.stres olan ebeveynler

sünnet süğre oalak toplam yarım saat filan sürdü.hiçbi aksilik yaşanmadı.

kimsecikler yok....amma çok konuşmuşsunuz kızlar yaa....okuyamadım hepsini.

şenay gözünüzaydın canım.allah göstermesin bi daha.

demirede geçmiş olsun.önemli bişey degildir umarım.

slm kızlar

ne çokkonuşmuşsunuz tam 30sayfa okuyacam
şenay ım çok güzel bir haber bu çok sevindim

kaynanam var bidede il konuşadım oda seslenmedi eşim geldi sonra annesine dedi bi daha tartışmanızı istemiyorum duymucm dedi oglum bişey yok ki biz tartışmadıkta dedi sonra cebrail oda geçti sen mi söledn dedi bende ben söledm moralimi çok bozdn dedim o da dedi bende çok kırıldım falan neyse araya mesafe koyarak konuşuyorum yinee

nagihancım benim kızzz desteksiz duruyor kendi başına 6 adım atıyor herkes yürür bu bir aya diyor ama bakalımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…