Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun dişiniz cnmne güzel bir duyguymuş dişinin çıkması yada ben çok uzun süre çıksın diye beklediğim için de olabilir. büyüyorlar yaa
biz gece 9 gibi muhallebi yiyoz gece 5-6 gibi 150lik içiyoz..içmezsekte olurda ekren uyanıyo o zamanaynen sehercim sürekli ayakta ev zaten evrim geçirmişti bu kalkmalardan sonra hepten elanın evine döndü bize ait bişii yok ortada ,çekebileceği kendine zarar verebileceği herşeyi kaldırdım,her yer yastık...
kızlar gece kaç kere ne kadar mama veriyosunuz ya da hiç vermeyen var mı artık??
evet cnm tam karşısı..tuğba al ecrini bin metroya inince 5 dklık mesafedekızlar forum istanbul ikeanın orda mı?
mail miiikaydirigubbakcemileeşim mail atmış akşam geç gelcem arkadaşlarla yemeğe gitcem haberin olsunn die.mahsus mu yapıo anlamıyorum kii
aaa piştii bende portakallı kereviz yaptım hemde blendırladım umutada yedirdim bayıla bayıla yedi ..neysem benim akşam menüm portakallı kereviz tarhana salata canım makarna da istiyo ama eriniyorum.resmen tembelim artık ya.
selam kıslar inş herkes iyidir.... anladığım kadarıyla şenay kızımızın kalp meselesi hallolmuş daha okumadım geçmişi ama.... çok sevindim canım.... Rabbim başka sıkıntı vermesin...
demirin de inş. lab. kapmıştır bişiy yoktur diyelim... biz pın pın ı aylık kontrolüne bile götürmüyoz 6. aydan beri
bu arada giremedim ne zamandır... mslum dönem sonu yaklaştı notlar sınavlar bilgiler derken bi de üstüne bozulan uykumuzun verdiği yorgunluk... ama aklım sizde.... şimdi de uyudu pın ben bi duş alıyım...iyi akşamlar................
şenaycım gerçekten çok sevindim gözünüzaydın..allah başka dert göstermesin..
mügecim umarım bi hata vardır cnm nasıldı ki bu ara demirin uykusu uyuyorsa bi sorun yoktur di mi???
şenaycım çok sevindim..Allah başka dert göstermesin inşallahhh
aaa piştii bende portakallı kereviz yaptım hemde blendırladım umutada yedirdim bayıla bayıla yedi ..
ceyo küvetimizin üstüne baktım marka farklı değilmiş.resimde mavi görünce farklı sanmışım.bende beyazı var.sırt kısmında ve ayaklarının değdiği yere kaymaz taban koymuşlar.kayıp düşmesin diye.3 aylıktan beri kullanıyorum.çok rahat ve gğvenli
şenay kızının iyi olmasına bende çok sevindim
şenaycım zeynepciğin iyileşmesıne sevındım canım
güle güle gıysın yelızcım
verdik cnm inş. dışaarıdan bulaşmıştırteşekkür ederim kızlar
idrara kültüründen ilk aylarda bizimde başımız ağrımıştı çok şükür ki bizimki dışarıdan bulaşmıştı kültür alınırken başka bir yerde tekrar yaptırdık temiz çıktı tavsiyem testi yenilemen olur antibiyotiğe başlamadan görümcemin oğlu oldu sünnet onda tıkanıklık vardı lokal oldu tam bayıltmadılar ayrıca erkek bebeklerde nadir görünen bir durum idrar yolu iltihabı bence yeniden kültür verin
yok cnm uykularında bişy yoktu biz daha önceden hastalık geçirdiğimiz için 6 ay boyunca temiz kültür almamız gerekti ama bu çıkınca cnm sıkıldışenaycım gerçekten çok sevindim gözünüzaydın..allah başka dert göstermesin..
mügecim umarım bi hata vardır cnm nasıldı ki bu ara demirin uykusu uyuyorsa bi sorun yoktur di mi???
bende lokal istiyorum tamamen bayıltılsın istemiyorum ama şimdi idrar kültürü verirken bile çığlık çığlığa korkuyodemirim bizde 4 aylık civarı sünnet ettirdik.tamamen benim tercihim zorunluluk değildi ve aldığım en iyi kararlardan biri bence.lokal oldu bende narkoz istemedim.herşey yolunda gitti.bi hafta köpük bardak kullandık bezinin altında .ilerde de inşallah düğününü yaparız.bence rahatsızlığı olsada olmasada yaptır kurtul
zeynebimin kalbindeki delik kapandı çok şükür onu haber vereyim diye girmiştim