2009 Nisan Anneleri

benmı safım bılmemkı hıc kus duramam o suclu olsa bıle yıne arayan ben olurum offf offf
gel bacım benımkını verem ot/vıtes gac gıt ıstedıgın yere esım dıyo ıyıkı araba kullanamıyon yoksa eve sokamazdım senı dıye

kuzum yolla valla hiç otomatik kullanmadım ama araba nihayetinde seni de alayım gezek gezek durak.
yok ya araba şart 6-7 milyarlık da olsa bişiy almam lazımm beni götürsünde

kuzum yolla valla hiç otomatik kullanmadım ama araba nihayetinde seni de alayım gezek gezek durak.
yok ya araba şart 6-7 milyarlık da olsa bişiy almam lazımm beni götürsünde

ah ah yakin olsa
iyi gezerdik ama hayal hulyaaaaaaaaaaa
al bacim 3gunluk dunya sikilmaya gelmez

gülfem rahat vermiyo.uyudu dedim ya yarım saat sonra kalktı.şimdide mızırdanıp duruyo.tabi alamadı uykusunu

çıkıyorum mesai uzadı bile benim ama söylemeden edemem şenayım çok sevindim canım benim....Allah hep iyilikler göstersin

neysem benim akşam menüm portakallı kereviz tarhana salata canım makarna da istiyo ama eriniyorum.resmen tembelim artık ya.

çok sevindim.Allah başka sıkıntı göstermesin.

çıkıyorum mesai uzadı bile benim ama söylemeden edemem şenayım çok sevindim canım benim....Allah hep iyilikler göstersin

ay ay ay cok sevindim vallaha bu gunde hayirli gunmus demek ki gecmis olsun cok sevindim

sağolun canlarımmmmmmmmmmmm
esks, kadar giremiyorum artık ama bu haberide size vermeden duramazdım

Şenay Çok sevndm canm ya allah baŞka hastalık vermsnn

eysan ayı Şeydn bahsedıyrzsanırınmm
neyse ben kaÇarr

merhaba kızlar moralim bozuk
aslında sevinsemmi üzülsemmi bilemedim yaa
demirin idrar kültüründe enfeksiyon çıktı
ama öyle korkulacak boyutta değilmiş
yani bu dışarıdan bulaşan bişeymiş
ve belkide labaratuardan da bulaşmış olabilirmiş
inş. öyledir demirin sürekli antibiyotik kullanmasını istemiyorum
ve eğer enfeksiyon varsa kesinlikle sünnet oluyomuş

size sorum şu sünnet olurken
tamamen mi bayıltıyolar ben ondan çok korkuyorum
Allah korusun geçenlerde haberlerde izledim
6 aylık bebeğe fazla narkoz vermişler bebek ölmüşş
ay Allah korusun aklıma bilee getirmek istemiyorum

şenay çok sevindim zeynep e Allah 2sininde yüzünü güldürsün hayatları boyunca

Şenay Çok sevndm canm ya allah baŞka hastalık vermsnn

eysan ayı Şeydn bahsedİyrzsanırınmm
neyse ben kaÇarr

şenay çok sevindim zeynep e Allah 2sininde yüzünü güldürsün hayatları boyunca

teşekkür ederim kızlar

idrara kültüründen ilk aylarda bizimde başımız ağrımıştı çok şükür ki bizimki dışarıdan bulaşmıştı kültür alınırken başka bir yerde tekrar yaptırdık temiz çıktı tavsiyem testi yenilemen olur antibiyotiğe başlamadan görümcemin oğlu oldu sünnet onda tıkanıklık vardı lokal oldu tam bayıltmadılar ayrıca erkek bebeklerde nadir görünen bir durum idrar yolu iltihabı bence yeniden kültür verin

selam kıslar inş herkes iyidir.... anladığım kadarıyla şenay kızımızın kalp meselesi hallolmuş daha okumadım geçmişi ama.... çok sevindim canım.... Rabbim başka sıkıntı vermesin...
demirin de inş. lab. kapmıştır bişiy yoktur diyelim... biz pın pın ı aylık kontrolüne bile götürmüyoz 6. aydan beri:KK43::KK43:

bu arada giremedim ne zamandır... mslum dönem sonu yaklaştı notlar sınavlar bilgiler derken bi de üstüne bozulan uykumuzun verdiği yorgunluk... ama aklım sizde.... şimdi de uyudu pın ben bi duş alıyım...iyi akşamlar................

şenaycım gerçekten çok sevindim gözünüzaydın..allah başka dert göstermesin..
mügecim umarım bi hata vardır cnm nasıldı ki bu ara demirin uykusu uyuyorsa bi sorun yoktur di mi???

bizimde hediyemiz geldi çok beğendik hemen giyinip resimlerimizi çekildik çok tşk ederiz seher teyzemize.ben sadece kullanıcıların gördüğü fotoğraf olarak koymak istiyorum nasıl yapabilirmmmm

[a href=http://urlal.com/dqqf]
a]

X