Slmmmmmmmmmm
maşallah iyi muhabbet varmış yine,destan gibi,oku oku bitmedi))))
Gülşen tşk ederim canım.Birisi demiş,6-12 olanları almayın diye,kafam karıştı,zaten kilosu şimdiden 12 aylık kilosu gibi,alıp da kullanamazsak diye düğşündüm.
Bir de şunu gördüm,daha pahalı,ama kullanım süresi uzun,sizce değer mi,işe yarar mı?
Banyo Küvetleri | Bebek ürünleri | Bebek arabaları | Bebek kıyafetleri | Bebek bakımı | Bebek eşyaları,Bebek ürünleri,Bebek arabaları,Bebek malzemeleri,Bebek kıyafetleri,Bebek bakımı,Bebek eşyaları,Bebek giysileri,Bebek arabası,Bebek için alışveriş,b
Altta yeşil olanı diyorum Opla küvet.
Yaaa,niye bunun üstüne bu kadar düğşüyorum,çünkü tek başıma yıkayamıyorum artık,kafasını ger atıyor,çarpacak ndiye korkuyorum.Eşim de akşam geç geldiğinde çocuk yıkanmadan kalıyor .
Heeeellllllppppppppppppp!
Eysan senin 2si de erkek miydi?
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3valla sana gaz vermek yada moralini bozmak icin solemiyorum ama yerin de olsam birakmam yani esinin kisiligini bilmiyorum ama ya nabza gore serbet olayiyla ben eve getirmenin bi yolunu bulurdum bunlari bos birakmaya gelmez iyilikle gelmezse piskopata baglarim ben
AMAN ESIM DUYMASIN
Edaaaa senin kullandığının markası ne söyleyebilir misin ?
Ben de şimdiye kadar kendim yıkayabiliyordum da,artık başını geri atıyor,sabunluyken elimden kayıyor,zor oluyor yani.Banyonun çocuk için işkenceye dönmesini istemiyorum,ondan yani.Eşim de dediğim gibi geç gelebiliyor hafta içi.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar ne gerek var bu küvet içi mi ne bence hiç gerek huziri masraf otuttrun legenn içine yıkayın bence ben kendim 4.aydan beri yıkıyorum oturamdıgı aylarda başınn altına kirli çamaşırlardan yastık yapıyodm şimdide kendi oturuyo
eger durmuyosa suyun içinde baba tutcak anne yıkıcak
evet betul ama ben kimsenin adini bilmiyorum bildiklerim vardi ya giremeyince onlar kaybolmus bende unutmusumEysan adın Betül sanrım,merak ettim canım Nisan Anneleri Kim Kimdir e bakmıştım da.
hadi al bariii kaydirigubbakcemile3evet leğen annem de diyor Nagihan. O zaman bir tane leğen almam lazım,evde hiç yok da)
ben bol su dolduruyorum kuvete otutturuyom len son basini yikiyorum esleri gec canim adam aksam 7de isten geliyo onu bekleyeneeeeeeeeeeeeeeeeeeee o hooooooooooooo
ben yinede yıkıyamm kuvette benm eşimde 9 da geliyoo ilk zamnlar mecbur bekliyordm ben zeynebi hep 22 deyıkarım 1 saat sonrada geceuykusuna yatar
hadi al bariii kaydirigubbakcemile3
ben bol su dolduruyorum kuvete otutturuyom len son basini yikiyorum esleri gec canim adam aksam 7de isten geliyo onu bekleyeneeeeeeeeeeeeeeeeeeee o hooooooooooooo
ben yinede yıkıyamm kuvette benm eşimde 9 da geliyoo ilk zamnlar mecbur bekliyordm ben zeynebi hep 22 deyıkarım 1 saat sonrada geceuykusuna yatar
benimki leen degil kuvet varya dar yanlarinda tutuyo kendisi pek dusmedi daha sen cok sik yikiyon anlasilan bende isterdim ama sartlar olmuyo isteeee sen al bence onu guzel biseye benziyo bence
noluyo yaaaaaaaaaaaaaaa bütün gebeliğimiz hatıralarımız herşeyimiz gittimiiiiiii yaaaaaaaaa
TAMM YANLŞ ANLAŞILDI SNN DEDİGİNDE İLK BAŞTA KÜVETİN ÜST KISMI BEZ ONA YATIRIP YIKIYORZ O MU EGER OYSA ABLAMDA VARDI AMA BEN ALMADIM LEGEN HEP GENİ İ OLUYOhadi al bariii kaydirigubbakcemile3
benimki leen degil kuvet varya dar yanlarinda tutuyo kendisi pek dusmedi daha sen cok sik yikiyon anlasilan bende isterdim ama sartlar olmuyo isteeee sen al bence onu guzel biseye benziyo bence
BEN 2 GÜNE Bİ YIKIYORUM
sağol canım bende iyi haberlerle gelmiştim ama hatıralarımız gitmiş üzüldüm yaa ilk gebelik haberlerimiz ilk kıpırdanışlar yalancısıyla sahicisiyle sancılarımız doğumlarımız heyecanlarımız hepsi gitmiş
Bİzde ŞÖle derler gÜndÜz Çok uyyan annesİnİ severmİŞ gece Çok uyyan babasını
Kızlar ben hazırlanıyorum Çıkıcam ama fİlm saat 20.15 teymİŞ ondan Öncekİ seans 17.15 eŞİm 17.00 Çıkıyor yetİŞemez ben avatarı İstİyordum ama fİlm 3 saatmİŞ Çok geÇ olur bakalım daha erken bİr fİlme gİderİz.....
canım ya çok pahalı geldi bana fiyatlar.15 20 ye satılıoy banyo küvetleri.sen bilirsin yine de .Slmmmmmmmmmm
maşallah iyi muhabbet varmış yine,destan gibi,oku oku bitmedi))))
Gülşen tşk ederim canım.Birisi demiş,6-12 olanları almayın diye,kafam karıştı,zaten kilosu şimdiden 12 aylık kilosu gibi,alıp da kullanamazsak diye düğşündüm.
Bir de şunu gördüm,daha pahalı,ama kullanım süresi uzun,sizce değer mi,işe yarar mı?
Banyo Küvetleri | Bebek ürünleri | Bebek arabaları | Bebek kıyafetleri | Bebek bakımı | Bebek eşyaları,Bebek ürünleri,Bebek arabaları,Bebek malzemeleri,Bebek kıyafetleri,Bebek bakımı,Bebek eşyaları,Bebek giysileri,Bebek arabası,Bebek için alışveriş,b
Altta yeşil olanı diyorum Opla küvet.
Yaaa,niye bunun üstüne bu kadar düğşüyorum,çünkü tek başıma yıkayamıyorum artık,kafasını ger atıyor,çarpacak ndiye korkuyorum.Eşim de akşam geç geldiğinde çocuk yıkanmadan kalıyor .
Heeeellllllppppppppppppp!
TAMM YANLŞ ANLAŞILDI SNN DEDİGİNDE İLK BAŞTA KÜVETİN ÜST KISMI BEZ ONA YATIRIP YIKIYORZ O MU EGER OYSA ABLAMDA VARDI AMA BEN ALMADIM LEGEN HEP GENİ İ OLUYO
BEN 2 GÜNE Bİ YIKIYORUM
kiz yokmu su plastik renkli bebe kuvetleri dar uzun onu diyom kimi onu agi ile kullaniyo ama o bana sacma geliyo ben almadim kullanmadim agi baslarda kafasinin altina kirli camasir koyuyodum oturunca kndisi tutmaya basladi zaten oturuyo pasam anasida yikiyo