2009 Nisan Anneleri

YALNIZ YIKAMAK ZOR BENCE AL AMA sanki datmi biraz
ben ikisinide hep yalniz yikarim zaten evim cok soguk sularimizda cok kotu o yuzden anca hftada 1yikiyorum ben yoksa cok hastalanoyolar

valla elıfcım daha mırayı bunda tek yıkayamassın gıbı geldı bana canım

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar ne gerek var bu küvet içi mi ne bence hiç gerek huziri masraf otuttrun legenn içine yıkayın bence ben kendim 4.aydan beri yıkıyorum oturamdıgı aylarda başınn altına kirli çamaşırlardan yastık yapıyodm şimdide kendi oturuyo
eger durmuyosa suyun içinde baba tutcak anne yıkıcak

Edaaaa senin kullandığının markası ne söyleyebilir misin ?

Ben de şimdiye kadar kendim yıkayabiliyordum da,artık başını geri atıyor,sabunluyken elimden kayıyor,zor oluyor yani.Banyonun çocuk için işkenceye dönmesini istemiyorum,ondan yani.Eşim de dediğim gibi geç gelebiliyor hafta içi.

Eysan adın Betül sanrım,merak ettim canım Nisan Anneleri Kim Kimdir e bakmıştım da.

canm bizimde kuvet var ama ben cesaret edip yıkamadım elimin altından kayar diye ama gerçekten leğen en iisi yanlardan da tutuyo zeynep bende güselce yıkıyorum
yine sana kalmş bşey tabii

evet leğen annem de diyor Nagihan. O zaman bir tane leğen almam lazım,evde hiç yok da)

ben bol su dolduruyorum kuvete otutturuyom len son basini yikiyorum esleri gec canim adam aksam 7de isten geliyo onu bekleyeneeeeeeeeeeeeeeeeeeee o hooooooooooooo

Eysan adın Betül sanrım,merak ettim canım Nisan Anneleri Kim Kimdir e bakmıştım da.
evet betul ama ben kimsenin adini bilmiyorum bildiklerim vardi ya giremeyince onlar kaybolmus bende unutmusum

evet leğen annem de diyor Nagihan. O zaman bir tane leğen almam lazım,evde hiç yok da)
hadi al bariii kaydirigubbakcemile3

noluyo yaaaaaaaaaaaaaaa bütün gebeliğimiz hatıralarımız herşeyimiz gittimiiiiiii yaaaaaaaaa

senay hosgeldin bacim bende acinca sasirdi sordum kimsede bise demedi ama galiba ole olmus azici degil tam 3000kusur saife gitmis
seninkiler ne tatli olmuslar ay ay ay

sağol canım bende iyi haberlerle gelmiştim ama hatıralarımız gitmiş üzüldüm yaa ilk gebelik haberlerimiz ilk kıpırdanışlar yalancısıyla sahicisiyle sancılarımız doğumlarımız heyecanlarımız hepsi gitmiş

sormaaaa yaaaa cogu arkadasta yeni eskilerden pek kimse yok
iyi haberlerin neydi

Bİzde ŞÖle derler gÜndÜz Çok uyyan annesİnİ severmİŞ gece Çok uyyan babasını

o zaman bizimki ne beni ne babayı ikimzide sevmiyor mu şimdi yani(

avatarı ben de istiyorum.annem gelecek galiba o zaman gideriz belki.

canım ya çok pahalı geldi bana fiyatlar.15 20 ye satılıoy banyo küvetleri.sen bilirsin yine de .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…