2009 Nisan Anneleri

benim akşam diyet listeme göre 6 köfte ve yağsız salata var:))

bizimkiside gündüzleri fazla uyumuyormuş ama gece iyi uyuyor maşallah..

sabah 7:30-8:00 kalkış
10:30-11:00 yatış
1 yada 1,5 saat uyku
sonra 15:30 yatış gene 1-1,5 saat uyku
spnra akşam biz kaçta uyursak (son zamanlarda biz uyumadan uyumuyor)

Bızde ŞÖle derler gÜndÜz Çok uyyan annesını severmıŞ gece Çok uyyan babasını

kızlar bizimki önceleri yalancıktan azarlayınca dudağını bükerdi ağlamaya çalışırdı zorla şimdi hiç sallamıyo o kadar şımarık olduki anlatamam ya.
hiç laf diinlemiyor.

selam kızlar bugün muhabeti olmuş bizimde 6 ayken altlar çıktı 2 tane üstler kabarık bekliyo kaçzamandır bugn üst sol dişi patladı oh be dedim şimdi mayın tarlası diyo annem patlar artık arka arkaya
hadi bakalım emmeler daha renklenecek benim için

Kızlar ben hazırlanıyorum Çıkıcam ama fılm saat 20.15 teymıŞ ondan Öncekı seans 17.15 eŞım 17.00 Çıkıyor yetıŞemez ben avatarı ıstıyordum ama fılm 3 saatmıŞ Çok geÇ olur bakalım daha erken bır fılme gıderız.....

okudugum kadariyla uykusuzluktan ceken yok fazla
benimki gunduz 3saatte 11saat uyuyo gecede ortalama 4kez uyaniyo meme yiyip uyuyo ama ben farkinda olmuyorum pek cunku bizimle uyuyo bizimkiler ve uykuda veriyom agzina bende uyuyom hic anlamiyorum cogu zamna

Bİzde ŞÖle derler gÜndÜz Çok uyyan annesİnİ severmİŞ gece Çok uyyan babasını

bizdede ole derler benimkilerin 2side babaya duskun gercektende

kızlar bizimki önceleri yalancıktan azarlayınca dudağını bükerdi ağlamaya çalışırdı zorla şimdi hiç sallamıyo o kadar şımarık olduki anlatamam ya.
hiç laf diinlemiyor.

bacim benimkide ayni onceden hiiiiiiii diye kizinca dudak bukerdi bende sevdigimden sik sik yapar severdim esim kiziyodu cocugumun dunyasini yikiyosun saskina donuyo desede dinlemiyordum hehe

renklenecek muhakkak da dikkat etde o renk kirmizi olmasin benimkiler kan revan oldu alt disleri cikinca

ne guzel valla ben en son ne zaman gittigimi bile hatirlamiyorum ne karsta duzgun sinema var nede bizim gidecek vaktimiz cocuklara bakan olmayinca

eşim mail atmış akşam geç gelcem arkadaşlarla yemeğe gitcem haberin olsunn die.mahsus mu yapıo anlamıyorum kii

eşim mail atmış akşam geç gelcem arkadaşlarla yemeğe gitcem haberin olsunn die.mahsus mu yapıo anlamıyorum kii

valla sana gaz vermek yada moralini bozmak icin solemiyorum ama yerin de olsam birakmam yani esinin kisiligini bilmiyorum ama ya nabza gore serbet olayiyla ben eve getirmenin bi yolunu bulurdum bunlari bos birakmaya gelmez iyilikle gelmezse piskopata baglarim ben
AMAN ESIM DUYMASIN

Slmmmmmmmmmm
maşallah iyi muhabbet varmış yine,destan gibi,oku oku bitmedi))))
Gülşen tşk ederim canım.Birisi demiş,6-12 olanları almayın diye,kafam karıştı,zaten kilosu şimdiden 12 aylık kilosu gibi,alıp da kullanamazsak diye düğşündüm.
Bir de şunu gördüm,daha pahalı,ama kullanım süresi uzun,sizce değer mi,işe yarar mı?
Banyo Küvetleri | Bebek ürünleri | Bebek arabaları | Bebek kıyafetleri | Bebek bakımı | Bebek eşyaları,Bebek ürünleri,Bebek arabaları,Bebek malzemeleri,Bebek kıyafetleri,Bebek bakımı,Bebek eşyaları,Bebek giysileri,Bebek arabası,Bebek için alışveriş,b

Altta yeşil olanı diyorum Opla küvet.

Yaaa,niye bunun üstüne bu kadar düğşüyorum,çünkü tek başıma yıkayamıyorum artık,kafasını ger atıyor,çarpacak ndiye korkuyorum.Eşim de akşam geç geldiğinde çocuk yıkanmadan kalıyor .
Heeeellllllppppppppppppp!

Son düzenleme:
Bıde nıye maıl telefon yokmu

kavgalıyız ondan ben aramam onada arama beni sakın dedim o da mail yazmış.
ya varya arabasızlık çok kötü biz ben hamileyken sattık arsa vardı onu almak için.olsaydı şimdi beni kim evde tutabilirdi acaba??

Bu arada hediyeler süper,Yusufa da pek yakışmış kıyafetleri.
Baran a da maşallah,kardan adam gibi olmuş)

kavgalıyız ondan ben aramam onada arama beni sakın dedim o da mail yazmış.
Ya varya arabasızlık çok kötü biz ben hamileyken sattık arsa vardı onu almak için.olsaydı şimdi beni kim evde tutabilirdi acaba??

benmı safım bılmemkı hıc kus duramam o suclu olsa bıle yıne arayan ben olurum offf offf
gel bacım benımkını verem ot/vıtes gac gıt ıstedıgın yere esım dıyo ıyıkı araba kullanamıyon yoksa eve sokamazdım senı dıye

ok baby nin küvetinin farklı amrkasını kulanıyorum.yayla gibi içi.tek başına banyosunu rahat yaptırırsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…