Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bİzde ŞÖle derler gÜndÜz Çok uyyan annesİnİ severmİŞ gece Çok uyyan babasını
kızlar bizimki önceleri yalancıktan azarlayınca dudağını bükerdi ağlamaya çalışırdı zorla şimdi hiç sallamıyo o kadar şımarık olduki anlatamam ya.
hiç laf diinlemiyor.
renklenecek muhakkak da dikkat etde o renk kirmizi olmasin benimkiler kan revan oldu alt disleri cikincaselam kızlar bugün muhabeti olmuş bizimde 6 ayken altlar çıktı 2 tane üstler kabarık bekliyo kaçzamandır bugn üst sol dişi patladı oh be dedim şimdi mayın tarlası diyo annem patlar artık arka arkaya
hadi bakalım emmeler daha renklenecek benim için
ne guzel valla ben en son ne zaman gittigimi bile hatirlamiyorum ne karsta duzgun sinema var nede bizim gidecek vaktimiz cocuklara bakan olmayincaKızlar ben hazırlanıyorum Çıkıcam ama fİlm saat 20.15 teymİŞ ondan Öncekİ seans 17.15 eŞİm 17.00 Çıkıyor yetİŞemez ben avatarı İstİyordum ama fİlm 3 saatmİŞ Çok geÇ olur bakalım daha erken bİr fİlme gİderİz.....
eşim mail atmış akşam geç gelcem arkadaşlarla yemeğe gitcem haberin olsunn die.mahsus mu yapıo anlamıyorum kii
Bıde nıye maıl telefon yokmu
kavgalıyız ondan ben aramam onada arama beni sakın dedim o da mail yazmış.
Ya varya arabasızlık çok kötü biz ben hamileyken sattık arsa vardı onu almak için.olsaydı şimdi beni kim evde tutabilirdi acaba??