2009 Nisan Anneleri

gülşen şu an beylikdüzünde değilim benim oğlan gece saat 4,30 kadar uyumuyor 5 gibi uyuyor saat 11 gibi kalkıyor yoksa benim için problem değil yusufun kahvaltısını yapar çıkarım 25 dakika sonra ordayım

eysan dişiniz hayırlı olsun maşallah bugün diş günü nagihan darısı sana bana........

aynen sehercim sürekli ayakta ev zaten evrim geçirmişti bu kalkmalardan sonra hepten elanın evine döndü bize ait bişii yok ortada ,çekebileceği kendine zarar verebileceği herşeyi kaldırdım,her yer yastık...
kızlar gece kaç kere ne kadar mama veriyosunuz ya da hiç vermeyen var mı artık??

gece derken uykusundan uyanıp diyorsan ecrin 11 de 150 cc içip uyuyor sabah saat 7 8 de kalkıyor denizcim.gece beslenmeye kalkmıyor artık

Valla gece selen en fazla 150 cc ıÇıyo ama gece 11 gıbı yedıyse muhallebısını hıÇ yemıyo sabaha kadar

iyi o zaman esracım uzakta değilsen sorun yok kaç olursa olsun:))
tuğbacım evet ikea nın komşusuymuş canım forum istanbul...
deniz ben süt ve mamayı dönüşümlü veriyordum cumartesinden beri yalnızca süt veriyorum idile reddetmeden içiyor maşallah...1/2 litrelik paketi bitiriyor bazen başka bir kutuyada geçebiliyoruz...:kedi:

ben 20.30 da veriyorum akşam uyumadan önce ,sabaha karşı da 4 ten sonra 5 te olabilir 150 lik içiyo normal yani acıkıyodur di mi uyanıyo çünkü tamamen içince uyuyo geri..
maşallah idile ne kadar süt içiyo gece kalkıp..

çok yakıçmış yusufa güzel günlerde giysinnn

çok sağol yelizcim hediyeni çok beğendik..

kızlar forum istanbul ikeanın orda mı?

evet canım ikeanın orda .......

aynen sehercim sürekli ayakta ev zaten evrim geçirmişti bu kalkmalardan sonra hepten elanın evine döndü bize ait bişii yok ortada ,çekebileceği kendine zarar verebileceği herşeyi kaldırdım,her yer yastık...
kızlar gece kaç kere ne kadar mama veriyosunuz ya da hiç vermeyen var mı artık??

ben saat 12 de 150 cc içiriyorum diyemiycem nubynin silikon biberonuyla ağzına sıkıyorum yoksa benimkinin emme refleksi yok birde sabah saat 7 de 150 cc

iyi o zaman esracım uzakta değilsen sorun yok kaç olursa olsun:))
tuğbacım evet ikea nın komşusuymuş canım forum istanbul...
deniz ben süt ve mamayı dönüşümlü veriyordum cumartesinden beri yalnızca süt veriyorum idile reddetmeden içiyor maşallah...1/2 litrelik paketi bitiriyor bazen başka bir kutuyada geçebiliyoruz...:kedi:

maşallah idile süt kuzusuna ........

bizim süt harici yiceklerimiz 5 te bitiyor idil muhallebiz yemez 7 gibi 150 cc 22.00 de 150 cc uyumadan 01.00 gibi 150 cc ve sabah 5.50 ta 120 cc içiyor....uyumadığı için bu kadar sık besleniyor..yoksa uyusa bende vermem

slmmmmmmmm..

geçmişi okuycam bi slm verimmm..30 sayfa var yaaaaaaaaa:;((((

peki gündüz kaç kere ortalama kaç saat uyuyo sizinkiler??
anket gibi sordum valla :))
bu ara bu çocuğa yanlış bişiiler mi yapıyorum modundayımda o yüzden kızlar sizler söyleyince içim rahat ediyo..

Valla gece selen en fazla 150 cc İÇİyo ama gece 11 gıbı yedıyse muhallebİsİnİ hİÇ yemıyo sabaha kadar
gerçekten mi yaa muhallebiyi sademi yapıyosnn

ben 20.30 da veriyorum akşam uyumadan önce ,sabaha karşı da 4 ten sonra 5 te olabilir 150 lik içiyo normal yani acıkıyodur di mi uyanıyo çünkü tamamen içince uyuyo geri..
maşallah idile ne kadar süt içiyo gece kalkıp..
canım biziki en son sütünü 23 de içiyoo birde sabaha dogru 45 gibii 150cc içiyo

peki gündüz kaç kere ortalama kaç saat uyuyo sizinkiler??
anket gibi sordum valla :))
bu ara bu çocuğa yanlış bişiiler mi yapıyorum modundayımda o yüzden kızlar sizler söyleyince içim rahat ediyo..

bizimki gündz 2 kere yatıyoo ortalama 4 saat uyyo geri 23 de yatıyoo

denizcim benim kız sabah 10.30 da 2 yaa 1.30 saat uyuyor öğleden sonra 15.30 da yine aynı sonra gece uykusuu

kızlar zeynebin şu 3 gündr salyası akmaya başladı bu zamna kadar hiç akmamıştı diş geliyo olabilir mi

birde bizim kız çok sıpa ben ona kızdıgım zamn o da bana kızıyo eger kucagımdaysa hemen suratımı yoluyoo

deniz gülfem 3 tane 40 dk lık uyku uyuyor.şu anda son 40 dk yattı.ben de buraya geldim.akşam da 8 - 9 gibi uyuyo.veeeeeeee her yarım saatte bir kalkıyo.saaa 10 buçuktan sonra 1 e doğru emmek için kalkıyo.sonra 2 saatte bir kalkıyo.sabah 6 buçukta uyanıyo.bu iyi halmiz.kötü günlerimizde her saat başı kalkıyo.2 günde bir kötü gün yaşıyoruz.kafamçokkarıştı

yok nagıhancım sutle yapyorum muhallebısını ben
denızcım selen sabah 8 de kalkar 11 gıbı yatar en fazla yarım gıbı uyanır yada 1 akşam 4 gıbı yatar en gec 6 gıbı kalkar gecede 10 gıbı 10.30 gıbı yatırırırm ama gece yarım saatte bır mıkırdanır orası ayrı bı durum tabı

X