- 7 Eylül 2008
- 5.172
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pınar ve ojelifıstık canım teş.ederim.inş.hepimiz hayırlısıyla giydiririz.kızlar beyendiyseniz sizede alırım nolcakki:):)
ya bunlar çok güzel maşallah güle güle giysinüstünde paralansın mı denir
ellerinize sağlık biz daha tam bişe alamadık aldıklarımı da çekicem inşallah fenerli hastane çıkışı hehehe
odasını aldık kuşumun ama 1 ay sonra gelecek inşallah
Bebekleriniz icin aldiklariniza, ördüklerinize üsenmeden bakmaya calistim kizlar. Hepsi birbirinden güzel, icim gitti. Güle güle giyinirler insallah minik bebeklerimiz. Ben daha cok hazirlik yapmamis miyim ne? Hafta sonu bir alis-verise daha cikmaya karar verdim sayenizde. Ne kadar acele etmeyeyim desemde, her gittigim yerden birseyler aliyorum:)
Bu arada henüz resim yüklemeyi bilmiyorum. Burada yazdiklariniza göre, en kisa sürede bende aldiklarimi yüklemeye calisacagim.
Ya kızlar hepsi çok güzel cicilerinizin bayıldım hepsineşu bebek fuarına kadar bi iyileşirsem fuarı birbirine katıcam.Orada deli gibi dağıtan birini görürseniz kesin benim yada benim gibi eve tıkılmış bir anne adayıdır.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:
Kızlar aldıklarınız çok güzel güle güle giyer inşallah bebişlerimizhihoyyyt
canım bu fuar nerde ve nezman olucak canım
Ya kızlar hepsi çok güzel cicilerinizin bayıldım hepsineşu bebek fuarına kadar bi iyileşirsem fuarı birbirine katıcam.Orada deli gibi dağıtan birini görürseniz kesin benim yada benim gibi eve tıkılmış bir anne adayıdır.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol: