• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

bende bir iç badisi, bir çorap ve bir eldiven aldım....annem don alsaydın diyor dol al donansın çocuk diyor ....... hiç aklıma gelmedi dedim...

cicileriniz çok güzeller canım. :nazar: İyi günlerde giysin inşallah. :nazar:

cok tesekkur ederim canım, amin cumlemize..

ama kaldirdim albumu, bugun o izmirdeki hastanede bebeklerini kaybedenlerle ilgili seyrettiklerim aklıma geldi..Allah kimseye vermesin, aldıkları kıyafetleri gosteriyordu annelerden biri:((

dedim daha erken biraz sakin olmak lazim.

Allah korusun bebeklerimizi ve bizi, onlar saglikli olsunlar da hersey alınır en guzelinden..

Hamişler ben bir markanın salıncağı var 6 modlu ışıklı müzikli ondan alacağım 250 ytl civarındaymış kullanan arkadaşlar çok memnun 16 kg ya kadar kullanıyormuş

Kizlar,ben gecen gn kucuk kazak ormeye basladim,ama dun annem gordu ve cok kizdi.Orme dedi.O yuzden dun ormedim.Ama bugun orerim:teytey:
Cok sirin ya,kucuk-kucuk,tatli seykaydirigubbakcemile3

my.php

kızlar bir sürü var ama çoğu kayınvalidemde.
doğumda sepet yapıp getirecekmiş.
ben bir şey almıyorum.yeminliyim.zaten kardeşimin aldıkları hariç diğeri ötwki bebeğimindi.ona kısmet olmamıştı.
nolur bakanlar maşallah desin:nazar:

gulsahcim canim ya yerim ben fistiginin cicilerini spor ayakkabilarinada bayildim gule gule giysin prensesin

maşallah maşallah sarıböcük....benim evde yok şuan birşey...hepsi annemde...alma diyorum ama alıyor...ben 7.ayda almak istiyorum açıkçası...
bide bebek odası işini ne yapacaksınız kızlar...biz sadece yatak alacağız..seneye tayin çıkma olasılığından dolayı..gittimizyerde yaparız diyoruz..zaten şuan çocuk odası çalışma odası olarak kullanılıyor...öyle dekore ettik.kitabımız çok diye..bide ben pembe yada mavi alınması taraftarı değilim...hem bebekler çok çabuk büyüyor,hem geriden gelenin ne olacağı belli değil...en güzel mobilya rengi beyaz...uzun yıl gidecek türde olsun diyorum ben....çok çiçekli böcekli olmasın..tamam çooook hoş ve güzel oluyorlar insanın içi gidiyor fakat geleceği ve bütçeyide düşünmek lazım diyorum.

maşallah maşallah sarıböcük....benim evde yok şuan birşey...hepsi annemde...alma diyorum ama alıyor...ben 7.ayda almak istiyorum açıkçası...
bide bebek odası işini ne yapacaksınız kızlar...biz sadece yatak alacağız..seneye tayin çıkma olasılığından dolayı..gittimizyerde yaparız diyoruz..zaten şuan çocuk odası çalışma odası olarak kullanılıyor...öyle dekore ettik.kitabımız çok diye..bide ben pembe yada mavi alınması taraftarı değilim...hem bebekler çok çabuk büyüyor,hem geriden gelenin ne olacağı belli değil...en güzel mobilya rengi beyaz...uzun yıl gidecek türde olsun diyorum ben....çok çiçekli böcekli olmasın..tamam çooook hoş ve güzel oluyorlar insanın içi gidiyor fakat geleceği ve bütçeyide düşünmek lazım diyorum.

iyi düşünmüşsünüz cnm bizimde bi ihtimal tayin işimiz var ben çocuk odası hiç düşünmedim çünkü çok yüksek fiyatlı oluyolar dedğin gibi çok cicili boculu oluyo zaten uzun süre kullanılmaz die düşünüorum ilk önce park yatak düşünüorum 3 kapılı krem yada beyaz ayrıca tek dolap istiorum şiödilik allah o günleri nasipo eder inşallah bebişlerimze kavuşuruz bnde hiç bişey almadım ilk bebeğim için aldıklarım var birde arkadaşlarım hediye falan alıolar onlar var saru böcük bebişnede kıyafetlerinede kırkbirkere maşallah:nazar:

masallah
ne kadar hos seyler canim onlar öyle..
hele o nike in takimi :nazar:
icinde görmeyide nasip etsin allahim

Back