• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

esmaibo0062uc7.jpg
[/IMG]
esmaibo0063xi2.jpg
[/IMG]
esmaibo0064go0.jpg
[/IMG]

Son düzenleme:
kızlar daha var ama uğraşmak yoracak beni cici cici örgüleri var söz birgün bunlarla uğraşacağım bugünlük bu kadar olsun

Kız bunlar neeee
Çok tatlılar ya. Güle güle giysin inşallah guzucuğun tatlım.
Yerim ben onu annesi.

bunlarda buketciğim ama örgüleri felan kaldırdım uzakdalar yoksa onlarıda koymak isterdim ama diyorum beşik gelince seril burda hepsini çeker koyarım inş allah kısmet ederse

Hepsi çok tatlılar inşallah giydirincede çeker koyarsın oğlunun fotoğrafını canım. Allah üzerinde görmeyide nasip etsin inşallah.
Ben ne kadar sabrederim almamaya bilmiyorum.

Hepsi çok tatlılar inşallah giydirincede çeker koyarsın oğlunun fotoğrafını canım. Allah üzerinde görmeyide nasip etsin inşallah.
Ben ne kadar sabrederim almamaya bilmiyorum.

amin canım inş koyarız batuhanımın fotolarınıda ben cinsiyetini öğrendikden sonra dayaamadım zaten o zamana kadar zor dayandım ilk resimdeki mavi çıtpıtlıları babası almış oğluma benim doğum günümde ne alacağını bilmemiş sormuş çalışanlara kaç aylık demişler doğmadı deyince bunlardan vermişler

amin canım inş koyarız batuhanımın fotolarınıda ben cinsiyetini öğrendikden sonra dayaamadım zaten o zamana kadar zor dayandım ilk resimdeki mavi çıtpıtlıları babası almış oğluma benim doğum günümde ne alacağını bilmemiş sormuş çalışanlara kaç aylık demişler doğmadı deyince bunlardan vermişler

Aferin babasına takdir ettim bak. Bizim babamızda bebek-çocuk tekstili toptan dağıtım yapıyor.Oğlumuz giysi konusunda pek zorlanmayacak sanırım. Hergün elinin altında birsürü bebe gurubu tezgahları,dükkanları müşterileri var. Ama daha hiçbişey almadı. Nasıl olsa elimin altında diyo...:oklava:

Aferin babasına takdir ettim bak. Bizim babamızda bebek-çocuk tekstili toptan dağıtım yapıyor.Oğlumuz giysi konusunda pek zorlanmayacak sanırım. Hergün elinin altında birsürü bebe gurubu tezgahları,dükkanları müşterileri var. Ama daha hiçbişey almadı. Nasıl olsa elimin altında diyo...:oklava:

o zaman yaşadınız siz buket bizim babamızda oğlum doğsun hergün eve gelirken ciciler alacam ona diyo bakalım gerçekden alacakmıııkaydirigubbakcemile3

Alır canım almazmı hiç. Hevesli bak şimdiden alıyo ya.

öyle valla canım ben de geçmiş sayfalara baktım senin ciciler çok güzel ama oğluşunun tulumu daha güzel allah sağlıkla giymeyi nasip etsin gerçi anneannenin ayakkabılar pembve kaçmış biraz ama olsun:))

bunlarda buketciğim ama örgüleri felan kaldırdım uzakdalar yoksa onlarıda koymak isterdim ama diyorum beşik gelince seril burda hepsini çeker koyarım inş allah kısmet ederse

yakaladım seniiiii canım hamişim yeğenime ne güzel ciciler almışsın öyle Allah giydirmeyi de nasip etsin üzerinde eskisin yeni giysiler almaktan gına gelsin inşallahhhh:nazar::CüvCüv::nazar: :nazar::emir_bebek::nazar:
batuşuma herşey feda olsun annesiiiiiiiiiia.s.

ne güzel şeyler almışsınız kızlar ya bayıldım valla güle güle giysinler inşallah. üzerlerinde eskisin allah nazarlardan korusun tüm evlatlarımızı

boddim bayıldım
ay bende öğreneyim cinsiyetini bende yapacam ya
naısl bişey dayanamıyorum
hemen battaniye yapacam
ay kızlar perşembeye gidiyorum umarım bebişim iyidir

boddim bunlar ne kızım böyle yaaaa çok ciciler allahım yaaa bende istiyorum bunlardan yawwwww
allahım üzerinde görmeyi nasip etsin inşallah canım bnim

yakaladım seniiiii canım hamişim yeğenime ne güzel ciciler almışsın öyle Allah giydirmeyi de nasip etsin üzerinde eskisin yeni giysiler almaktan gına gelsin inşallahhhh:nazar::CüvCüv::nazar: :nazar::emir_bebek::nazar:
batuşuma herşey feda olsun annesiiiiiiiiiia.s.
teşekkür ederim ayşem tabiki herşey feda olsun yeterki sağlıkla dünyaya gelsin oğluşum
boddim bayıldım
ay bende öğreneyim cinsiyetini bende yapacam ya
naısl bişey dayanamıyorum
hemen battaniye yapacam
ay kızlar perşembeye gidiyorum umarım bebişim iyidir
canım eminim bebeşin iyidir ama perşembede gelmek bilmez artık demi
boddim bunlar ne kızım böyle yaaaa çok ciciler allahım yaaa bende istiyorum bunlardan yawwwww
allahım üzerinde görmeyi nasip etsin inşallah canım bnim

inş canım allahdan evimle işim yakın çarşıya çıkmıyorum yoksa hergün birşey alırdım galiba daha asıl cicileri ananesinde dedim ya beşikde gelecek bide neler neler ördü kızlar çok güzeller

ne güzel seyler almışsınız hepsi çok çok güzeller çok beğendim güle güle giysinler inşallah :ecrin_bebek: ben daha hiç bir şey almadım 6. aydan sonra almayı düşünüyorum inşallah ozman paylaşırım sizlerle :icecream::1hug:

kizlar ben de mirzamın ilk cicilerini aldim,albumlerimden bakabilirsiniz Allah saglıkla sıhhatle giydirmeyi nasip eder insallahhh.

Back