Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güya hiçbişey almıycaktım dimi?
Hepsi çok tatlılar inşallah giydirincede çeker koyarsın oğlunun fotoğrafını canım. Allah üzerinde görmeyide nasip etsin inşallah.
Ben ne kadar sabrederim almamaya bilmiyorum.
amin canım inş koyarız batuhanımın fotolarınıda ben cinsiyetini öğrendikden sonra dayaamadım zaten o zamana kadar zor dayandım ilk resimdeki mavi çıtpıtlıları babası almış oğluma benim doğum günümde ne alacağını bilmemiş sormuş çalışanlara kaç aylık demişler doğmadı deyince bunlardan vermişler
Aferin babasına takdir ettim bak. Bizim babamızda bebek-çocuk tekstili toptan dağıtım yapıyor.Oğlumuz giysi konusunda pek zorlanmayacak sanırım. Hergün elinin altında birsürü bebe gurubu tezgahları,dükkanları müşterileri var. Ama daha hiçbişey almadı. Nasıl olsa elimin altında diyo...klava:
o zaman yaşadınız siz buket bizim babamızda oğlum doğsun hergün eve gelirken ciciler alacam ona diyo bakalım gerçekden alacakmıııkaydirigubbakcemile3
Alır canım almazmı hiç. Hevesli bak şimdiden alıyo ya.
bunlarda buketciğim ama örgüleri felan kaldırdım uzakdalar yoksa onlarıda koymak isterdim ama diyorum beşik gelince seril burda hepsini çeker koyarım inş allah kısmet ederse
teşekkür ederim ayşem tabiki herşey feda olsun yeterki sağlıkla dünyaya gelsin oğluşumyakaladım seniiiii canım hamişim yeğenime ne güzel ciciler almışsın öyle Allah giydirmeyi de nasip etsin üzerinde eskisin yeni giysiler almaktan gına gelsin inşallahhhh:CüvCüv:
batuşuma herşey feda olsun annesiiiiiiiiiia.s.
canım eminim bebeşin iyidir ama perşembede gelmek bilmez artık demiboddim bayıldım
ay bende öğreneyim cinsiyetini bende yapacam ya
naısl bişey dayanamıyorum
hemen battaniye yapacam
ay kızlar perşembeye gidiyorum umarım bebişim iyidir
boddim bunlar ne kızım böyle yaaaa çok ciciler allahım yaaa bende istiyorum bunlardan yawwwww
allahım üzerinde görmeyi nasip etsin inşallah canım bnim