• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

becerikli hatunlar ellerinize saglik, umudum bebisinin patigine bayildim keske bende becerebilsem ya cok guzel

OĞLUŞUMA ANNESİNİN ÖRDÜĞÜ İLK KAZAK BECEREBİLMİŞMİYİM SİZCE
picture.php

BUDA PATİĞİ TAKM OLSUN İSTEDİM
picture.php

Maşallah,:nazar:a.s.

valla kızlar harikasınız ben daha hiçbir şey almadım zaten örgü örmeyi bilmiyorum. ellerinize sağlık bebekleriniz sağlıkla giysin inşallah bunları:)

Hem alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum kendimi zor tutuyorum,hemde nerden başlıycamı bilmiyorum. Aslında çok şey var almamız gereken şimdiden başlasak anca tamamlanır gibi hemde amaan birkaç günde biter diyorum
Off ne kadar kararsızım yawff.
7 aylık olunca başlarım diyodum ama dayanabilirmiyim bilmem.

Hani sizlerde yokmu daha alışveriş yapan kızlar. Bari sizinkilere bakayım.

Hem alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum kendimi zor tutuyorum,hemde nerden başlıycamı bilmiyorum. Aslında çok şey var almamız gereken şimdiden başlasak anca tamamlanır gibi hemde amaan birkaç günde biter diyorum

ya Buketcim banada doğum yapan bir iki arkadaşım fazla ağırlaşmadan karnın çok büyümeden yavaş yavaş almaya bak diyor..sonra hem gezmek zorlaşıyor diyor hemde hareket etmek diyorlar...ama bende 7. aydan önce almak istemiyom hele bi izine çıkayım öyle alırım diyom kısmet bakalım...Annem gelde yün beğenelim diyor yavaş yavaş yeleklere filan başlıyım diyor...ee yapınca iki tane yapacak kadıncağız benden iki aysonrada ablam doğum yapacak kısmetse çifter çifter maşallah...

canım ben de hiçbişey almadım henüz 4lü testin sonucunu alıyım hayırlısıyla iyiyse canıma bebek arabasını ve oto koltuğunu beğendim takım onu alıcam :)

ya Buketcim banada doğum yapan bir iki arkadaşım fazla ağırlaşmadan karnın çok büyümeden yavaş yavaş almaya bak diyor..sonra hem gezmek zorlaşıyor diyor hemde hareket etmek diyorlar...ama bende 7. aydan önce almak istemiyom hele bi izine çıkayım öyle alırım diyom kısmet bakalım...Annem gelde yün beğenelim diyor yavaş yavaş yeleklere filan başlıyım diyor...ee yapınca iki tane yapacak kadıncağız benden iki aysonrada ablam doğum yapacak kısmetse çifter çifter maşallah...

evet canım bende onun için diyorum şimdiden çabuk yoruluyorum. O zaman zor olur gezmek sanki.:CüvCüv:
Anneninde şimdiden ellerine sağlık,kolaylıklar diliyorum. Şeniz
Ablanda sende sağlıkla kavuşun bebişlerinize anane çifte bayram yapsın. yerimseniben

kızlar ben de aldım dayanamadım alma taraftarı değildim ama napayım çok hoşuma gittiler... bu bebeişimin önlüğü :)

bir tane de emzik aldım:ecrin_bebek: bir de bunlardan 3 tane desenleri değişik 1-2-3 aylarda giyebileceği gibi 3ü birarada :nazar:

gerçekten de 7. aydan sonra gezmek zor olur bir de para işleri var tabi ben elime para geçtikçe almaya başladım benden başka alan da olmayacağına göre başlamam mantıklı daha ziyade internetten alıyorum gezmeden yorulmadan kargoyla ayağıma geliyor

merhaba arkadaşlar ben de küçük prensesime bişeyler aliyim diyorum yavaş yavaş. lazanyacım netten hangi sitelerden alışveriş yapıyosun?

merhaba arkadaşlar ben de küçük prensesime bişeyler aliyim diyorum yavaş yavaş. lazanyacım netten hangi sitelerden alışveriş yapıyosun?

canım e-bebek.com ,bebeklerken.com,hepsiburada.com,civcivbebe.com sıklıkla alışveriş yaptığım siteler istersen önce bir üye ol gün gün özel fırsatları oluyor onlar çok ekononmik pembiş pembiş alırsın prensesinekaydirigubbakcemile2

canım e-bebek.com ,bebeklerken.com,hepsiburada.com,civcivbebe.com sıklıkla alışveriş yaptığım siteler istersen önce bir üye ol gün gün özel fırsatları oluyor onlar çok ekononmik pembiş pembiş alırsın prensesinekaydirigubbakcemile2

kazanyacım çok teşekkürler canım bende nette gezinirken bebeshop diye bir site keşfettim orada da çok çeşit var gibi geldi. civciv bebeyi daha önce doğum yapmış arkadaşımdan duymuşturm. burada çok fazla bebek mağazası olmadığı için genelde netten bişeyler alıcaz artık tabii gidersek te izmirden falan. izmirde de kemeraltındaki salepçioğlu hanında bir sürü bebek mağazaları varmış. gidersen aklında bulunsun.

bende bugun ilk cicilerini almaya basladim bugun , birtane banyo kuveti aldim birde hamak aldim kuzuma boxun icine kuruluyor daha boxunu almadan hamagini aldim :roflol:

Back