Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OĞLUŞUMA ANNESİNİN ÖRDÜĞÜ İLK KAZAK BECEREBİLMİŞMİYİM SİZCE
BUDA PATİĞİ TAKM OLSUN İSTEDİM
Hem alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum kendimi zor tutuyorum,hemde nerden başlıycamı bilmiyorum. Aslında çok şey var almamız gereken şimdiden başlasak anca tamamlanır gibi hemde amaan birkaç günde biter diyorum
Off ne kadar kararsızım yawff.
7 aylık olunca başlarım diyodum ama dayanabilirmiyim bilmem.
Hani sizlerde yokmu daha alışveriş yapan kızlar. Bari sizinkilere bakayım.
Hem alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum kendimi zor tutuyorum,hemde nerden başlıycamı bilmiyorum. Aslında çok şey var almamız gereken şimdiden başlasak anca tamamlanır gibi hemde amaan birkaç günde biter diyorum
Off ne kadar kararsızım yawff.
7 aylık olunca başlarım diyodum ama dayanabilirmiyim bilmem.
Hani sizlerde yokmu daha alışveriş yapan kızlar. Bari sizinkilere bakayım.
ya Buketcim banada doğum yapan bir iki arkadaşım fazla ağırlaşmadan karnın çok büyümeden yavaş yavaş almaya bak diyor..sonra hem gezmek zorlaşıyor diyor hemde hareket etmek diyorlar...ama bende 7. aydan önce almak istemiyom hele bi izine çıkayım öyle alırım diyom kısmet bakalım...Annem gelde yün beğenelim diyor yavaş yavaş yeleklere filan başlıyım diyor...ee yapınca iki tane yapacak kadıncağız benden iki aysonrada ablam doğum yapacak kısmetse çifter çifter maşallah...
merhaba arkadaşlar ben de küçük prensesime bişeyler aliyim diyorum yavaş yavaş. lazanyacım netten hangi sitelerden alışveriş yapıyosun?
canım e-bebek.com ,bebeklerken.com,hepsiburada.com,civcivbebe.com sıklıkla alışveriş yaptığım siteler istersen önce bir üye ol gün gün özel fırsatları oluyor onlar çok ekononmik pembiş pembiş alırsın prensesinekaydirigubbakcemile2