• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

merhaba bende 14 haftalık hamileyim 6 aylık olmadan almayın diyorlar ama ben çok almak istiyorum engelliyorum kendimi dayanmaya çalışıyorum.sizlere bir sey sorucam badileri uzun kollumu kısa kollumu alıcaksınız mart soğuk olur ama nisan ılınır hava nasıl almalıyım sizce???

canım uzun kolllu da kısa kollu da alacaz mecburen bebekler çok çabuk büyüyor mart ayı da soğuk geçiyor nisan da fena değil ama kanmamak lazım mayısın 19 una kadar sıcak olmaz ona göre almak lazım zaten yenidoğan bebekler çok üşür ilk etapta zatürre etmek istemiyosan uzun kollu giydirkaydirigubbakcemile3:emir_bebek:engelleme kendini al buarada ilk bebeğin mi?

canım ben martta doğum yaptım nisanda da havalar öyle ılımıyor (bebeğe göre) kısa kollu badi içe giydirmek için alabilirsin tabi ama üste giydirmek için uzun kollu al. penyeden yelek ve hırkalar var onlardan da al uyandıktan sonra giydirisin örgüleri ben giydiremedim yeni doğduklarında ciltleri hassas olduğundan sanırım benim kızda cildinde kızarıklık yaptı çok fazlada abartayın ihtiyaç oldukçada alırsınız doğduktan sonra almak daha zevkli oluyor

Ben daha hic birsey almadim sadece dügünde arkadaslar semsiye hazirlamislardi üstünde hep kiz bebislerin esyalari (biberon vs..) vardi ve gercektende kiz olucakmis :CüvCüv:
ama daha kendim hic birsey almadim erken oldugunu düsünüyorum suanda kendimize ev bakiyoruz tasinalim bi ondan sonra bebisimizin dogmasina 1ay kala herseyi aliriz ... Egerki bir aksilik cikip (Allah korusun) erken dogum felan olursa esim nasilsa ne isteyip istemedigimi biliyor ben hastanedeyken o alsin...şakkıdı

kızlar yalnız allah nasip ederse tam boyle ele avuca geldiklerinde artik haziran filan olacak.
ne guzel parklara yesil alanlara gotururuz hep
allahım mutlulukla saglikla goster o gunleri insallah :Saruboceq:

merhaba arkadalsar bende 14 haftalık hamileyim.bebeşime kıyafet almak istiyorum ama herkes 6 aydan sonra diyor ama insan o kıyafetleri görünce kendini tutamıyor.sizler bir sey sormak istiyorum bebeklerinize badileri uzun kollumu alıcaksınız kısa kollu mu mart soğuk olur ama nisan ılık olur nasıl badiler almalıyım ilk çocuğum olduğu için tecrübesizim oyuzden yardımca olursanız sevinirim.

slm arkadaslar ben de 14 haftalık hamileyim cinsiyeti belli değil o yüzden henüz hiçbirsey almadım.ben baska birsey sorucam benim evim biraz kücük bebeğimin ayrı bi odası olmayacak yatak odasında bizim yanımızda yatacak.sizce bebek karyolasımı yoksa oyun parkı mı daha iyi olur?

slm arkadaslar ben de 14 haftalık hamileyim cinsiyeti belli değil o yüzden henüz hiçbirsey almadım.ben baska birsey sorucam benim evim biraz kücük bebeğimin ayrı bi odası olmayacak yatak odasında bizim yanımızda yatacak.sizce bebek karyolasımı yoksa oyun parkı mı daha iyi olur?

mantikli olan park yatak aslinda ama ,ben normal yatak alicam.park yataklarin seklini sevmiyorum.şık olmuyor.(benimde yer sorunum var,odasi olacak ama kucuk bir oda,tasinmaya calisiyoruz bir yandan)

CANIM KESİNLİKLE YATAK ALMALISIN OYUN PARKURLARINI BENDE GÖRDÜM AMA BEBEĞİN ORADA PEK RAHAT OLACAĞINI ZANNETMİYORUM :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

KIZLAR BENİM BİR SORUNUM VAR DOĞUMDA 4 AY ÜCRETLİ 6 AY ÜCRETSİZ İZİN KULLANIYORUM FAKAT YAVRUMU NEREYE BIRAKIRIM BİLMİYORUM BENİM ANNEM RAHATSIZ KAYINVALİDEM BAŞKA ŞEHİRDE BAKICIYA VERMEYE ÇEKİNİYORUM O DAHA KÜÇÜCÜKKEN NE BİLEYİM ZOR GELİYOR İYİ BAKARLAR MI ONUDA BİLMİYORUM İŞİ BIRAKSM GEÇİM DERDİ ÇOK ZOR YAVRUMA ÇOK İYİ BİR GELECEK SUNMAK İSTİYORUM BENİM YAŞADIĞIM ZORLUKLARI YAŞAMAMALI KARARSIZIM VE KARAMSARIM FİKRİ OLAN YADA BENİM DURUMUMDA OLAN VARMI cvp yazın bekliyoruma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile

canım bakiciya birakacaksan mutlaka ama mutlaka basinda aileden biri olmali bence.
ben sahsen allah izin verirse ayrilicam krese baslayana kadar calismayacagim.
hicbir maddi olanak cocuguma benim bakmamla bakıcının eline vermem arasindaki farki kapatamaz.
ama tabi cok bildigin guvendigin biri olursa o ayri..

bence iyi bi bakıcı bulmaya calış cünkü gercekten hayat zor çalışmak gerek.zaten süt iznin olacak eve erken geleceksin cok ayrı kalmazsın yani

kızlar ben bu topiğide kaçırmışım.hazırlıklarınız mükemmel.bende bir tane var en küçük kız kardeşim almış.resmini çekip eklemeye çalışayım.hepsi birbirinden güzel.maşallah. :nazar:

Az önce aldım bunu kızlar. taze taze....

goruntu002dd3c8.jpg
[/url][/IMG]

Back