• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

çok şirin yaaaa, o ne şapkası mı?annem de bir sürü şey almış şimdiden, çantasına kadar. ben de hiç istemem böyle şeyler son aylara kadar korkarım ama işte ilk torunu dayanamamış... bu arada örgü örerken seçeceğiniz iplik cinslerine dikkat edin. mutlaka tüylenme yapmayan, bebeklere uygun ipler seçin. her ne örerseniz örün::)

Son düzenleme:
çok şirin yaaaa, o ne şapkası mı?annem de bir sürü şey almış şimdiden, çantasına kadar. ben de hiç istemem böyle şeyler son aylara kadar korkarım ama işte ilk torunu dayanamamış... bu arada örgü örerken seçeceğiniz iplik cinslerine dikkat edin. mutlaka tüylenme yapmayan, bebeklere uygun ipler seçin. her ne örerseniz örün::)

Evet canım şapkası. Bayıldım valla görünce. Bebişim hele bi sağsalim doğsun bide giydirip veririz pozları inşallah.

ay maşallah pek tatlı kıyafetleriniz buketcim nerden aldın şekerim adres ver önümüzdeki ay ordayım alışverişe gelcemhihoyyyt

ay maşallah pek tatlı kıyafetleriniz buketcim nerden aldın şekerim adres ver önümüzdeki ay ordayım alışverişe gelcemhihoyyyt

Sağol canım. Söke mağazalarından aldım. İlk ikisi LCW den.üçüncüsü Colins ten. Sezon sonu indirimler başladı mağazalardaa.

Sağol canım. Söke mağazalarından aldım. İlk ikisi LCW den.üçüncüsü Colins ten. Sezon sonu indirimler başladı mağazalardaa.

hadi ya başladı demek iyi madem bi gideyim bu hafta bebek mağazalarında indirim var mı?ben temmuzda gittim en son gittiğimde ceylan da falan deli indirim vardı.

hadi ya başladı demek iyi madem bi gideyim bu hafta bebek mağazalarında indirim var mı?ben temmuzda gittim en son gittiğimde ceylan da falan deli indirim vardı.

Ceylana bakmadım canım. Şimdilik kendimi giydiriyorum. Daha bebişime bişeyler almaya başlamadım.

Ben de bunlardan istiyoruuumm!!!! Çok güxeeell

Hamile bayanlar için nükteli baskıları olan tişörtler yapılmış. Birinin üzerinde, içinde kek olan bir fırın resmedilmiş. Bebek kastedilerek; "hazır olunca çıkacak" gibi bir anlam yüklenmiş. Bir diğer tişörtte dünya haritası var, kastedilen "dünya ana". Bir başkasında "boom" yazıyor, "patlamaya hazır bir kuvvet var sanki içimde" dermiş gibi. Bir diğerinde yumurta civciv resmedilmiş, "tavuk mu yumurtadan, yumurta mı tavuktan çıkar?" sorusu sorulmak istenmiş sanırım.

Ben de bunlardan istiyoruuumm!!!! Çok güxeeell

Hamile bayanlar için nükteli baskıları olan tişörtler yapılmış. Birinin üzerinde, içinde kek olan bir fırın resmedilmiş. Bebek kastedilerek; "hazır olunca çıkacak" gibi bir anlam yüklenmiş. Bir diğer tişörtte dünya haritası var, kastedilen "dünya ana". Bir başkasında "boom" yazıyor, "patlamaya hazır bir kuvvet var sanki içimde" dermiş gibi. Bir diğerinde yumurta civciv resmedilmiş, "tavuk mu yumurtadan, yumurta mı tavuktan çıkar?" sorusu sorulmak istenmiş sanırım.
kekli ve yumurtaliya bayildim bayildimmmm
nereden bulacagiz bunlari yaa,sen nerede gordun canım?

intte gezinirken gördüm lovebabu.com/t-shirt adresinde var Acaba biz baskılı tişört yaptıramazmıyız böyle mesela ben "dikkat bebek var!" yazılı ve bebek resmi olan yaptırmayı düşünüyorum ama nasıl yaptırabilirim henüz bilmiyorum

bakayim bi o zaman belki turkiyeye de gonderiyorlardir.cok sagol canım paylasim icin.
bende carrefor da bi kadinda bi tisort gormustum,bir ayliktan dokuz aya kadar buyuyen karinlari gosteriyordu cok sirindi ya.:CüvCüv:

buketçim bebişinin tulumu harika, Allah üstünde görmeyide nasip etsin inşallah.
senin cicişlerde çok güsel, güle güle giy canım.

Buketcim gule gule giy canım,
bu aslinda mart bebislerininin cicileri degil mart annelerin cicileri olmus kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
indirimlere bakmak lazim aslinda,benim parmagimi kaldiracak halim yok :1closedeyes:

buketçim bebişinin tulumu harika, Allah üstünde görmeyide nasip etsin inşallah.
senin cicişlerde çok güsel, güle güle giy canım.

Amin canım çok sağolasın. İnşallah bebişimide sağsalim alayımda kucağıma daha neler neler giyer.....

Pek bişey almayı düşünmüyorum diyorum ama dayanabilirsem tabi.
Çünkü hediye giysi çok geliyorya e bebişlerde çabuk büyüyolar canları sağolsun inşallah.

Buketcim gule gule giy canım,
bu aslinda mart bebislerininin cicileri degil mart annelerin cicileri olmus kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
indirimlere bakmak lazim aslinda,benim parmagimi kaldiracak halim yok :1closedeyes:

Sağol canım evet şimdilik kendimizi giydiriyoruz. Bebişlere başlamadık daha.

merhaba bende 14 haftalık hamileyim 6 aylık olmadan almayın diyorlar ama ben çok almak istiyorum engelliyorum kendimi dayanmaya çalışıyorum.sizlere bir sey sorucam badileri uzun kollumu kısa kollumu alıcaksınız mart soğuk olur ama nisan ılınır hava nasıl almalıyım sizce???

Back