Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

funda0606 ve meltoo bayıldım odalara kızlar ya. bebişlerinizi odasında görmeyi nasip etsin allahım.

mts canım çok şirin şeyler almışın yaa güle güle kullansın kuzucuğunnn.

bunlar da kızımın bazı eşyaları.. ilk denemem:) kızlar biraz yamuk gibi gözüküyo ama üzerine tıklayınca düzgün resimler çıkıyo....

bu anne karnının kalıbını alıyomuş. kuzenim almanyadan yolladı. deniycem bakalım.

yukardakilerden örgülerden mavi hırka benimmiş:) diğerlerini annem yaptı.

Son düzenleme:
çooook ciciler yaaaaaa. güle güle giysin bebişin. anne karnının şeklini alıyor dediğin şey ne için anlamadım ama.

zakkumcum hepsi cok güzel güle güle kullan cnm annenın ve senın ellerıne saglıkkk güzel günlerde kullansın bıdıkın a.s.

sağolun kızlar:) içinde de sağlıklı görmeyi nasip etsin hepimize:)

bu arada karın kalıbı sanırım ticari bi ürün. kuzenim almanyadan yoladı. kendi yapmış bana da almış. deniycem bakalım. öyle vatana millete hayrı olacak bi şey değil yani hahahahahahhaha:))))))))))))))

Kızlar hepinizin aldıkları çok güzel.Allah güzel günlerde kullanmanızı nasib etsin.

Canım eğer mobilyayı fıstık yeşili alıcaksan fıstık yeşilinin değişmez kombin rengi turuncudur.Krem rengi falan almayı düşünmezmisin takımı.Hem sade ferah olur hemde kızada erkeğede uygun kombine edebilirsin rahat rahat.

zakkumcum güzel günlerde kullanin insallah canim :1hug:
ama o yesil örgüye ayriyetten cok fena bayildim, demesem catlarim..

Canım benim özellikle yeşil elbiseye bittim, bayıldım, mahvoldummm!!!! Beyaz yelek ve hırkalarla pembe yelekler de süperler... Bunlar favorilerim, diğerleri de çok ama çok güzeller. İyi günlerde, sağlıkla kullansın bebişin inşallah.

Zakkum ve MTScim cicilerinize bayıldım.Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canlarım.Öpüldünüz.

zakkumcum güzel günlerde kullanin insallah canim :1hug:
ama o yesil örgüye ayriyetten cok fena bayildim, demesem catlarim..

sendemi brütüs..

o yesil elbise muhtesem bisi ya

bende hep öle düşünürdüm arkadaşım ama araştırdım pembe ve turkuaz çok yakışıo fıstık yeşiline heleki çocuk odasında hihoyyytyinede sizin fkirlerinizi almak istiyorum bu şekilde yapanlar varsa resimli görmeyi de çok isterimCADIARZUbirde turuncu ve kırmızı gb renkler çock oldasında tercih edilmemeliymiş daha çok yeşil ve turkuaz iimiş bebeişlerimiz için...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…