buketcim yeşil lacivert daha hoş renk olarak ama şunu söyleyeyim. park yatak satan adam bana dedi ki
1.bu ürünlerin yanları. yanlardaki filelerden soğuk gelebilir dedi. sen bilirsin ben kraft aldım yanları kapalı
2. sallarken halı üstünde yürüyor bu modeller dedi.
bilgine...
adam hepsinden satıyordu bu arada. ama bana kraftı önerdi daha önceki sayfalarda resmi var. ama sen bilirsin tatlım
Birde Bu var : Stork Garden - 149 YTL
Ürün Özellikleri
0 ay +
Işık
Müzik
Titreşim
Uyku perdesi
İkinci arakat 0-6 ay bebekler için
Tente ve oyuncak
Sallanma özelliği
Yanlarda özel cepler Alt açma ünitesi
Yanda fermuarlı oyun penceresi
Özel dizayn
300 tenye kumaş kalitesi
2 yıl garanti
Ölçüleri : 78x115
Bu da kizimin cicileri.Haftasonu aldim
Banada stork daha kullanışlı gibi geldi. Sağol canım. Şimdilik indirimini araştırıyorum daha. Bakalım hangi sitede daha uygununu bulucam?buket ben aslında stork garden alacaktım yani ona kara vermiştim hatta mağazada bakmıştım genişliği falan da çok güzel ama baby2go'nun pembesine vurulunca onu aldım. stork'un eski modeli bi arkadaşımda var kızı 2,5 yaşında hala onda yatıyor çok memmun.
ImageShack - Image Hosting :: babysafeplus400x400ti4.jpg
buda mercedesin bize hediyesi :asigim:
çerezim çok şık valla bayıldım çok konforlu gorunuyor gule gule kullan cnm bızede hedıye geldı ama acıkcası pek hosuma gitmedi istedigim gibi degil biraz dandik bişey ama şimdi varkende yenisini alamıyorum malum kriz var bakalım idareetcez işte
ıyı gunlerde kullanın ınsallah.. Bızımde pusetımız ana kucagımız esımın patronundan hedıye.. benım ıstedıgım gıbı degıl ama bızde ıdare edecez valla.. Hedıye baldan tatlı oluyor ehueh..
ıyı gunlerde kullanın ınsallah.. Bızımde pusetımız ana kucagımız esımın patronundan hedıye.. benım ıstedıgım gıbı degıl ama bızde ıdare edecez valla.. Hedıye baldan tatlı oluyor ehueh..
bızımkısı de bu
Atlan travel system package - Vermillion : mothercare
bızımkısı de bu
Atlan travel system package - Vermillion : mothercare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?