• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

eylemcim çok güzel.nerden aldın kaça bana yardımcı olurmusun?özelden atabilirsin bekliyorum canım.maşallah harika olmuşlar.

ayyy ne güzel şeyler almışınız ya ben hiiiç bişey alamadım kuzuzma daha çok güzeller güle güle kullansınlar

Kendimiz yaptık kızlar.sepetimizzz
dsc07265yn0.jpg

buda kokoş kızımın kapı süsüü
dsc07266md8.jpg

ya bende istiyom ne olur anlatırmısın nasıl yaptığını özellikle kapı süsünü ben hazırını bile bulamadım yaaaaaaaaaaaa
bunlarada bayıldım
iyi günlerde kullanın

mrb arkadaşlar öncellikle hepinizin aldıkları çok güzel allahım sağlıklı sıhatli giymeyi nasip etsin minik melkelerinize bende aldığım cicilerin resimlerini koymak istiyorum o nedenle bir deneme olarak öncelikle yiğenimin resmini koydum öğrenmek için şaşırmayın diye yazdım yani öğredim resim koymayı daha sonra da kızımın cicilerinin resimlerini çekip buraya koyacağım hepiniz kendinize ve bebeklerinize çok iyi bakın

Evet kızlar aldıklarınızı güzel günlerde kullanın.. İklimsu yeğeninede maşallah..:nazar: çok tatlı bir bebek..

Arkadaşlar ben resimleri linkle koyabiliyorum sizler direk mesajınıza nasıl yüklüyorsunuz lütfen bilgi verin şimdiden çok teşekkürler

ya bende istiyom ne olur anlatırmısın nasıl yaptığını özellikle kapı süsünü ben hazırını bile bulamadım yaaaaaaaaaaaa
bunlarada bayıldım
iyi günlerde kullanın

Malzemeyi alabilecek biyer varsa Tekirdağda öncelikle al inanki o hevesle gerisi geliyor.Zaten sepeti kendimiz yaptık kapı süsü hazır aldık.Birbirine uydurduk.İstersen özele mesaj at alıp yollayım sana burdan aynısını.:CüvCüv:

kızlar şimdi gitti gidiyor dan buldum bu kadını ben.bağlantıya geçtim.samsunlu bir bayan.
sağolsun adresini verdi ürünleri seçtim akşama almaya gidicem.size fotoğraflarını göstereyim..

2468.jpg

2470.jpg

bu da bebek mevlüt süsleri.ikisinide yaptırıcaz bunların.ama şimdi değil.mevlüte yakın yaptırırz dedik..nasıllar.

Saruboceq'cim selam, netten değilde gidip görerek alabileceğin bir yer bulmana çok sevindim...Elbette gidip görünce malzemesine, duruşuna göre daha doğru karar vereceksinizdir ama kapı süsü için yuvarlak olan bana daha hoş göründü... Mevlüt şekerleride çok şirinler onlarda favorim kelebekli... Allah içinize sindirsin canım...

sağol zaragcdım canım..eşimde beğenmiyordu ama bunları görünce çok hoşuna gitti.fiyatlarıda çok pahalı değil bide o da cazip geldi.

Back