• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

Meltoocum hazırları aratmamış hattaa dahada güzel olmuş,emeğinize sağlık canım.. Şeker gibi ne güzel.

Çerezim sanki gördüğüm en konforlu araba bu. Valla benim bile seyahat edesim geldi içinde haaa. Bi kerede beni gezdir noolur.
İyi günlerde kullanın inşallah canım.

Kendimiz yaptık kızlar.sepetimizzz
dsc07265yn0.jpg

buda kokoş kızımın kapı süsüü
dsc07266md8.jpg

Tek kelimeyle enfes olmuş...
Hazır satılanlardan bin kat güzel, ellerinize sağlık...
Ben de kendim yapmak istiyorum oğlumun sepetini ama Eskişehir'in altını üstüne getirdim yok, süsleyebileceğim adam gibi bir sepet yok...
Sonunda küçük bir ekmek sepetine mecbur kalıcam sanırım... :çok üzgünüm:

Hacercım ınan kı Turkıyede cok daha pahalı fıyatlar.. Ne kadara aldınız mesela bu arabayı? Iyı gunlerde kullan bu arada.. Bebısını guzel ve saglıklı gunlerde gezdır...

475 €.. yani 3 asagi bes yukari 900 küsür ytl.. valla ucmus fiyatlar gülüm ya.. ama icinde birden fazla bebe büyütme niyetimiz oldu icin kiydik aldik..
benneyaptımki

Çerezim sanki gördüğüm en konforlu araba bu. Valla benim bile seyahat edesim geldi içinde haaa. Bi kerede beni gezdir noolur.
İyi günlerde kullanın inşallah canım.

olur bitanem, senide gecerken alir bi tur gezdiririz..
esimde diyor, o kadar para verdik.. icine el kadar cocuk yatcak.. üzerine biraz daha para koyar normal bi araba alirdik kendimiz gezerdik diyor
sırnaşık şey

Tek kelimeyle enfes olmuş...
Hazır satılanlardan bin kat güzel, ellerinize sağlık...
Ben de kendim yapmak istiyorum oğlumun sepetini ama Eskişehir'in altını üstüne getirdim yok, süsleyebileceğim adam gibi bir sepet yok...
Sonunda küçük bir ekmek sepetine mecbur kalıcam sanırım... :çok üzgünüm:
Canım çok teşekkür ederim.Burda malzeme çok olduğu için birazcık el emeğiyle harikalar yaratabiliyoruz.Bak istersen ben sana malzemeyi alır yollarım ankaradan.Olur dersen özelden görüşelim adresini ver yollarım şekerim nolcak...:CüvCüv:

Canım çok teşekkür ederim.Burda malzeme çok olduğu için birazcık el emeğiyle harikalar yaratabiliyoruz.Bak istersen ben sana malzemeyi alır yollarım ankaradan.Olur dersen özelden görüşelim adresini ver yollarım şekerim nolcak...:CüvCüv:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Özeline yazdım bileeeeeeee.....
Çok sevinirim meltoş harikasıııııınnnnnn...
Benim oğlumun da sepeti olucak artık... :sm_cool: :sm_cool:

arkadaşlar bebek şekeri konusunu nasıl hallettiniz, ben ısparta da olduğum için kendim yapmak istediğim halde malzeme bulamadım bunun için netden araştırıyorum ama oldukça pahalıya geliyor. sizler neler yaptınız, nasıl hallettiniz. sepetler çok şık kopya çekip malzeme bulursam yapmak istiyorum (: kızımın doğmasına yaklaşık 1 ay var ve ana kucağı sorunumu da halletmiş değilim bir türlü karar veremedim 2. el mi alsam netden diye. çünkü 6-7 ay kullanacağım birşeye fazla parada vermek istemiyorum e bir yandan sağlamda olsun istiyorum en iyisi 2. eller mi sizce de.... yardımcı olursanız sevinirim (:

arkadaşlar bebek şekeri konusunu nasıl hallettiniz, ben ısparta da olduğum için kendim yapmak istediğim halde malzeme bulamadım bunun için netden araştırıyorum ama oldukça pahalıya geliyor. sizler neler yaptınız, nasıl hallettiniz. sepetler çok şık kopya çekip malzeme bulursam yapmak istiyorum (: kızımın doğmasına yaklaşık 1 ay var ve ana kucağı sorunumu da halletmiş değilim bir türlü karar veremedim 2. el mi alsam netden diye. çünkü 6-7 ay kullanacağım birşeye fazla parada vermek istemiyorum e bir yandan sağlamda olsun istiyorum en iyisi 2. eller mi sizce de.... yardımcı olursanız sevinirim (:

Özgecim ben de Eskişehir'de hiç malzeme bulamadım bunun için..
Ve ben de senin gibi internetten araştırdım.
Uygun fiyatlı bir site buldum.
50 tane bebek şekeri için gerekli malzeme 40-YTL ye maloluyor.
Kargo ücretini de sen ödüyorsun.
En makul fiyatlı orasını buldum ben ve bebek bibloları da gerçekten güzel.
Eğer ilgilenirsen haber ver, özeline sitenin adresini yazarım canım..

Ana kucağı konusuna gelince..
Eğer oto koltuğu da alacaksan ikisi birarada olanlar var..
Kraft'ın 150-YTL hem ana kucağı hem oto koltuğu..
Bilemiyorum herkesin kendi tercihi tabiki ama ben bebek eşyalarında ikinci el olmasını pek tasvip etmiyorum açıkçası..
Ne kadar temizlersen temizle yeterli olmaz gibime geliyor..
Yine de sen bilirsin..

Özgecim ben de Eskişehir'de hiç malzeme bulamadım bunun için..
Ve ben de senin gibi internetten araştırdım.
Uygun fiyatlı bir site buldum.
50 tane bebek şekeri için gerekli malzeme 40-YTL ye maloluyor.
Kargo ücretini de sen ödüyorsun.
En makul fiyatlı orasını buldum ben ve bebek bibloları da gerçekten güzel.
Eğer ilgilenirsen haber ver, özeline sitenin adresini yazarım canım..

canım çok teşekkür ederim heyecanla bekliyorum mesajını, malzeme satan bir iki site bulmuştum ama fiyatları ve adetleri yazmıyordu. çok sevindim cidden (:
ayrıca haklısın 2. el konusu benimde hiç içime sinmeyen bir durum ama dediğim gibi malesef büyük şehirlerde olmamanın zararları, herşey o kadar pahalı ki. çünkü seçenek ve rekabet yok buralarda. ayrıca benim ana kucağı dediğim şey de hem arabalarda hem evde kullanılan taşıma sepeti gibi olan şey. travel setlerde hem araba hem ana kucağı bir satılıyor hatta. yine de hangisi daha iyi bilemedim yani hangi marka. burda da birkaç yorum okudum ama kimi çukur diye şikayetci kimi memnun emin olamadım işte (:

hepsi ne kadar da güzel ellerine sağlık canım (:
ben de lavanta yerine draje koyabilirim belki adı üzerinde bebek şekeri :emir_bebek:
ama yaptıkların çok şeker şeyler, bayıldım ....

bu da bizim sepetimiz:
puset kapı süsümüz:
bunlar da şekerlerimiz:
şekerlerin içinde lavanta var ve arkalarına da mıknatıs yapıştırdım buz dolabına yapışsın diye.
Hepsi harika olmuş canım. Ellerine sağlık. Değmiş valla emeğine. Allah kullanmayıda nasip etsin inşallah.

eylemcim.. ellerine saglik canim..
bizede yollicanmi o sekerlerden, banane banane bende isterim
:1closedeyes:

Back