• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

Teyzoşlarımıs almış kıslar.çok cici dimiii
dsc07246eo1.jpg

Çerez ve meltoo ikinizinkilerde çok güzel. eeee kız çocukları olunca böyle süslü püslü cici bici şeyler oluyor tabii. İyi günlerde giysin prensesleriniz..

maşallah meltocum.miniş kızın tıpış tıpış yürüsün içinde inşallah.

Allahım ne detlu şeyler onlar öyle cerezim.. Her biri özenle seçilmiş. Anası zevkli tabiki. İyi günlerde kullansın bebişin inşallah canım.

Meltoocum pabuçları çok şeker kızının. Allah sağlıkla giydirsin inşallah canım.
İkinciye ısmarlıyorum kız olsun diye Allahım kabul ederse.. Kız çocukları gerçekten şeker şeker oluyorlar.

Meltoo bayıldım çok ciciler yaa özellikle kırmızı olana bayıldım ya güle güle giydir kızınaa maşallah a.s.

buketcim güle oynasa yikansin oglun icinde, misler gibi koksun insallah :nazar:
meltocum güle güle kullanin canim.. kokoski ne kokos bakinsana

buketcim misler gibi yıkansın oğluşun içinde inşallah.çok tatlı.
meltocum çok beğendim seperini nasıl yapılıyor hangi malzemeler alınması gerek.ayy ben çok yeteneksizim yaa.
hacercim bu arabaya bayıldım.bende alırsam böyle alırım herhalde diğerlerine göre daha yüksekte ya eğilmek gerekmiyor çok fazla.
hepiniz güle güle kullanın sağlıklı günlerde canlarım.

hacercim bu arabaya bayıldım.bende alırsam böyle alırım herhalde diğerlerine göre daha yüksekte ya eğilmek gerekmiyor çok fazla.

ama fiyatlar ucmus be enelim..
hemde cok..
Çok üzgünüm çoook

Meltooo ellerıne saglık cok guzel olmus...Once sekerlerı dagıtır sonra odada kullanırsın..

Hacercım ınan kı Turkıyede cok daha pahalı fıyatlar.. Ne kadara aldınız mesela bu arabayı? Iyı gunlerde kullan bu arada.. Bebısını guzel ve saglıklı gunlerde gezdır...

meltocum çok beğendim seperini nasıl yapılıyor hangi malzemeler alınması gerek.ayy ben çok yeteneksizim yaa.
Açıkçası ben de çok yeteneksizim el işlerinde zaten annem yaptı. Önce sepeti kapladı sonra tüyleri ve gülleri dikti...O kadarda zor diil aslında dene yapabilirsin.

Buketım guzel guzel yıkarsın artık bebısını... fılesı dahıl mı 13 tl?
,
İnşallah canım,suyu sevmesini çok istiyorum. Bol bol denizede götürmek istiyorum bebişimi..
Evet canım filesiyle beraber. Küvet 10 TL - filesi 3 TL

Sekerim kuveti nerden aldiniz:utangac:
Valla burda temizlik malzemeleride satan plastikçiden aldım. Aslında ben küvet yerine büyük boy leğen almayı düşünüyordum. Ama plastiği gerçekten kaliteliydi ve ebatıda küçük değil. Fiyatıda uygun geldi. İnce leğenler 8 TL idi. Bende küvete karar verdim.

Back