• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

Ağız mendillerimiz...12şerli paket halinde 2 paket aldım..5er tl...
Birde havlu aldım nolu nolmaz bulunsun diye...6lı paket 6tl...

s6300785ct6.jpg

Otomobil koltuğumuz ve küvetimiz ikisi içiçe çıkarmaya üşendim kusura bakmayın kızlar...
Küvet...16tl...İçinde tıpası var sezeryan falan olursam ağır kaldırmıyım açarım su boşalır banyoda diye öyle aldım....

Otomobil koltuğu...50tl

s6300789yk9.jpg

Bu sepetimiz...Altındaki kumaşı çıkartıp yere kadar olanını diktirttim...O ayakları görünmüyor..Altına sepet koyarım içine bezini ıvırını zıvırını koyarım kötü görüntü olmaz dedim..ee ev küçük olunca insan ne yapacağını şaşırıyo:)))))))

s6300587qh8.jpg

Son düzenleme:
Şifonyerimiz..yatak odasına uygun aldım rengini..İlerde bebişe oda yapınca bunu kendim kullanırım dedim..hehehhe....109tl....

cici514largedropdortcekbk3.jpg

Örgüleri annem örüyor..Onların resimlerinide gelince çeker koyarım...
babam sepetin içine elyaf yatak ve 1i küçük 1i büyük olmazk üzere 2 yastık diktirtti..ilk etapta kullanmayacağım ama bulunsun dedik....
Annem Ispartadan vizon battaniye almıştı o da yatakla beraber hepsi bir poşette...gardrobun üstünde bekliyor..Ev küçük olduğu için şimdilik kurmadım...onlarıda kurunca eklerim...

Bizden bu kadar hanımlar...Minik selenimin cicişleri bunlar..olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum..eksik gedik bişiler var mı....
Önümüzdeki haftalarda da kendim için çıkacağım alışverişe onlarıda alınca eklerim....
maşallah hepimize ve bebişlerimize.....

MTS cim hepsi çok güzeller, güle güle kullansın bebişin hepsini... Ama ben en çok askılı kot elbiseye bayıldımmm!! maşallah!

bende onu giydireceğim günlerin hayalini kuruyorum altına bi külotlu çorap içine badi...tay tay emekledikçe alttan bezi çıkacak...amonnnn.....

mts cim maşallah hepsi birbirinden güzel,bayıldım.ben bu kadar eşya almadım ilk etapta inşallah çok zorluk çekmem.eğer ihityac olursa eşimi gönderip alrırım artık.
uzun uzun ömürlerde kullansın kızın.güle güle sağlıklı günlerde inşallah.

sağol canım benim...çok mu olmuş yaa...tecrübeli annelere sordum onlar hanginden kaçar tane dediyse aldım...Bilmem ki.....

Klasik inekli alt açma:)))))Füsunnn kulakların çınlasınnn:)))))....19tl

s6300777rv7.jpg

mts süper şeytler almışsınız.güzel günlerde kullanın .inşallah.ya ben bu inekli takımın pembesini 27tlye aldım.sen nerden aldın kazık yemişim.arkadaşının verdikleri de çok güzel.kullanırsın bence.tavşanlı tuluma bayıldım.kaydirigubbakcemile5

Benimkide pembe canım...eminönünde havuzluhandan aldık...Yani mahmutpaşada...daha birçok çeşitleri vardı...geri verme imkanın varsa ver canım..sen nerden almıştın...

mts Selen iyi günlerde giyip, kullansın cicilerini hepsi çok güzel, Allah üzerinde görmeyi nasip etsin inşallah

MTS hepsini tahmin ettiğim fiyatlarda almışsın ve gayet hoş şeyler almışsın. Kızının üzerinde de görürüz inşallah. Sağlıklı günlerde giydir.
Mama önlüğü az gibi... ayaklı tulumlardan ka. tane var..

kizlar hepinizi cok güzel seyler almissiniz Allah güzel günlerde giydrimeyi nasip eder ins.benim ikinci oglusum oldugundan hazirlik yapmiyorum evimde tek cocuk odasi oldugu icin bebek odasida yapamiyorum oglumun odasini yeni yaptik bende onu ekleyeyim dedim e iki cocuk oldugu icinde ileriye dönük hazirladik bakalim begenecekmisiniz.

bu dolabimiz iki cocuk camasiri koyulacagi icin normal cocuk dolabi alamadim bende normal dolap alip böyle süsledim

bu da yatagimiz yerden kazanmak icin onuda ranza aldik

burayada oglusumun besigini koyucam ilerde simdilik kendi odamiza kücük besigini kurucam

resimlerin üzerine tiklayarak normal bouytlarini görebilirsiniz

ruhe_haben güle güle büyüsün oğluşların kardeş kardeş, sade ve güel olmuş ellerine sağlık.a.s.

ruha haben bencede gayet hos olmus ve zamanın cızgı kahramanları ne guzelll..ıyı gunler de buyusunler

saolun kizlar aslinda bebek odalarinda hevesim kaldi ama bunada sükür önceki evimde cocuk odam bile yoktu oglumu 2 sene yanimda yatirdim yani besigi odamizdaydi burda en azindan bir odalari vr saglikla büyüsünlerde gerisi cokda önemli degil

Son düzenleme:
Back