Penye yeleklerimiz....
Beyaz olan...6tl
Pembe....5,50tl
Bizden bu kadar hanımlar...Minik selenimin cicişleri bunlar..olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum..eksik gedik bişiler var mı....
Önümüzdeki haftalarda da kendim için çıkacağım alışverişe onlarıda alınca eklerim....
maşallah hepimize ve bebişlerimize.....
mts Selen iyi günlerde giyip, kullansın cicilerini hepsi çok güzel, Allah üzerinde görmeyi nasip etsin inşallah
MTS hepsini tahmin ettiğim fiyatlarda almışsın ve gayet hoş şeyler almışsın. Kızının üzerinde de görürüz inşallah. Sağlıklı günlerde giydir.
Mama önlüğü az gibi... ayaklı tulumlardan ka. tane var..
tuğbacım aldıklarının hepsi çooook güzel...Allah güle güle giymeyi nasip etsin...bolca almışsın ne güzel..ay sizi görünce az geliyor benimkiler..sonrada çıkar alırım diyorum ne bileyim yaw...
bide bişey sorcam tulumlarınız pijamalarınız,ikili takımlarınız 62 no mu hepsi..ben kimini 68 aldım çabuk büyürse kısacık kalmasın diye..kötü ettim acaba..sonuçta mayısında yağmurlu soğuk günleri oluyor ayaklı tulum lazım olur gibime geliyor
Canım ben 50 numaradan başlayıp 68e kadar aldım ama 68 olanlar az genelde 52 ve 56 var..Bilmiyomki valla tecrübe olmayınca yaşayıp öğrenecez artık..Kısmetse ikincilere daha mantıklı ve bilinçli seçimler yaparız artık...a.s.
canım yaklaşık 3.5 kilo doğan çocuğa 62 anca oluyormuş..o yüzden ben aşağısını hiç almadım...arkadaşım söyledide o yüzden..52 56 lar küçük bebekler içinmiş..2 civarı doğanlar için..
bu salimiz sapkamiz teyzeleri.. babam gördü.. napcak sali dedi.. dedim kokos olcak elleme kaydirigubbakcemile3
ImageShack - Image Hosting :: dsc00996ks7.jpg
bu bi tulum.. dizlerinde yama görüntüsü var diye esim dalga geciyor.. pesin pesin eskitmis kizim bunu diye :ecrin_bebek:
ImageShack - Image Hosting :: dsc00997dk0.jpg
bunuda dayisi almis.. ama verirken bile "benim hala umudum var" diyor.. kendisi erkek yegen bekliyorda kaydirigubbakcemile
ImageShack - Image Hosting :: dsc00998bd2.jpg
buda bornozu hanimefendinin :asigim:
ImageShack - Image Hosting :: dsc01000lm6.jpg
bu kadar iste.. :icecream:
bu salimiz sapkamiz teyzeleri.. babam gördü.. napcak sali dedi.. dedim kokos olcak elleme kaydirigubbakcemile3
ImageShack - Image Hosting :: dsc00996ks7.jpg
bu bi tulum.. dizlerinde yama görüntüsü var diye esim dalga geciyor.. pesin pesin eskitmis kizim bunu diye :ecrin_bebek:
ImageShack - Image Hosting :: dsc00997dk0.jpg
bunuda dayisi almis.. ama verirken bile "benim hala umudum var" diyor.. kendisi erkek yegen bekliyorda kaydirigubbakcemile
ImageShack - Image Hosting :: dsc00998bd2.jpg
buda bornozu hanimefendinin :asigim:
ImageShack - Image Hosting :: dsc01000lm6.jpg
bu kadar iste.. :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?