Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

olsun zamanla olur herşeyy.. Bende yapamıcam bebek odası.. Artık cocuk odası yaparım ona kucucuk bır odamız var zaten..ne yapalım sağlıklı olsunlarda yeterki odası olmasın..

MTS canım aldıklarının hepsi çok güzeller. Alışverişin çok zevkli geçmiştir eminim. İyi günlerde kullanın inşallah.

tuğbacım aldıklarının hepsi çooook güzel...Allah güle güle giymeyi nasip etsin...bolca almışsın ne güzel..ay sizi görünce az geliyor benimkiler..sonrada çıkar alırım diyorum ne bileyim yaw...
bide bişey sorcam tulumlarınız pijamalarınız,ikili takımlarınız 62 no mu hepsi..ben kimini 68 aldım çabuk büyürse kısacık kalmasın diye..kötü ettim acaba..sonuçta mayısında yağmurlu soğuk günleri oluyor ayaklı tulum lazım olur gibime geliyor

Ruhe haben odanız ne güzel olmuş. Hattaa daha güzel olmuş gardolap böyle. El emeği. Bebişin neşesiyle doldursun odasını canım.

a.s.
Penye yeleklerimiz....
Beyaz olan...6tl
Pembe....5,50tl

cnm aldıklarının hepsii çok cici dilerim sağlıklı sıhhatli bişekilde dogarda giyer minik prensesin bu arada bu beyaz yelekden bende aldım çok hoş çok begendim onu ben kaydirigubbakcemile2

Amin canım inşallah..mam önlükleri ikili takımların da içinde var yeter diye düşündüm ama duruma göre babsını yolarız alır gelir artıkkk:teytey:
Ayaklı tulum sanırım 5-6adet var..yetersizmiki....

Ruhe haben canım...odanız çok kullanışlı olmuş Allah ağız tadıyla sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah..

Canım ben 50 numaradan başlayıp 68e kadar aldım ama 68 olanlar az genelde 52 ve 56 var..Bilmiyomki valla tecrübe olmayınca yaşayıp öğrenecez artık..Kısmetse ikincilere daha mantıklı ve bilinçli seçimler yaparız artık...a.s.

bket, mts ve ruhe haben aldığınız şeyler çok hoş mutlu ve sağlıklı günlerde kullansın bebişleriniz.

canım yaklaşık 3.5 kilo doğan çocuğa 62 anca oluyormuş..o yüzden ben aşağısını hiç almadım...arkadaşım söyledide o yüzden..52 56 lar küçük bebekler içinmiş..2 civarı doğanlar için..

canim oranin numaralariyla buraninki tutuyomu bilmyiorum ama 56 normal bebekler icin burda ben ogluma 46 numara bir tulum almsitim ozaman numaralardan anlamiyordum hosuma gitmisti oglum 3.5 kilo dogdu hastahaneden cikarken giydirdim olmustu ama oglumun camasirlarini ayirdim yeni eve tasindigimizda numaralarina göre paketledim ikinci icin alirken zorluk olmasin diye ve farkettimki en cok 62-68 numarali tulumu v.s var 56 bi kac takim zaten ben pek bisey almamistim getirenlerde öyle getirmis demekki ama 62-68 bayagi bir giyiyoalrar bu 74-80 icinde gecerli yani 56 nin zamni cabuk geciyor ama bu iki numaranin öyle hemen gecmiyor hem biraz büyük olmasinda sorun olmuyor cocuk rahat rahat hareket ediyorlar icinde zaten ilk aylar sürekli kendilerini uzatarak gernesiyolar :)) yani rahat olur iste....

Cerezcim, Buketcim aldiklariniz cok seker.
MTS maşallah,bir suru sey aldin sekerim.Allah saglikla giydirmeye nasip etsin.Benim aldiklarim genelde 0-3 ve 3-6 ay arasi.Yaza dogru yine alisverise gideriz.Cunku aldiklarimiz kucuk gelirkaydirigubbakcemile3
Kizlar ayin 15 sonra bende artik yatak,dolap bakmaya gidicm.

buketcim.. mtscim.. yasemincim güle güle günlerde kullanin insallah..
hepsi birbirinden güzel..

bu salimiz sapkamiz teyzeleri.. babam gördü.. napcak sali dedi.. dedim kokos olcak elleme kaydirigubbakcemile3
ImageShack - Image Hosting :: dsc00996ks7.jpg

bu bi tulum.. dizlerinde yama görüntüsü var diye esim dalga geciyor.. pesin pesin eskitmis kizim bunu diye :ecrin_bebek:
ImageShack - Image Hosting :: dsc00997dk0.jpg

bunuda dayisi almis.. ama verirken bile "benim hala umudum var" diyor.. kendisi erkek yegen bekliyorda kaydirigubbakcemile

ImageShack - Image Hosting :: dsc00998bd2.jpg

buda bornozu hanimefendinin :asigim:
ImageShack - Image Hosting :: dsc01000lm6.jpg

bu kadar iste.. :icecream:

Son düzenleme:

Sekerim,hepsi cok seker.Gule gule kullansin bebisinŞeniz

çerezim güle güle kullansın minnoşun. dayılar hep erkek bekliyor benimki de öyleydi allah gönlüne göre verdi.

Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin canim

ruhe cim odanız çok güzel.abi kardeş aynı odada büyür giderler canım.çok sade ve hoş.
çerezim maşallah kızının cicilerine.helede o bornoza bayıldım vallaha.misler gibi koksun içinde canımcım.

Çerezcim tulumu çook şeker bak doğunca giydirip onunlada koyacaksın resmini tamammı şekerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…