• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

damlacim güle güle kullanin yataginizi arabanizi canim..
misil misil uyusun icinde melegin :asigim:

limbi ne kadar tatli ayakkabilari coraplari.. ufacik ufacik.. bu kadar kücükler dimi
:dance:

cerezim çok güzelmiş Zehra'nın yatağı... İyi günlerde kullansın inşallah...

ImageShack - Image Hosting :: 632813cw4.jpg
buda bizim yatagimizin nevresim vesairesi..

canım güle güle kullansın meleğin çok hoşmuş gerçekten. pembiş eşyalrda aklım kaldı vallahi. ne tatlı yaa ben zaten kafaya koydum kızı bulna kadar doğurcam yerse tabi hehehehe. allahım oğluşuma sağlık versin daha ne isterimm.

Çerezim maaşallah çok şeker pembiş pembiş. Sağlıkla doğsunda rahat rahat yatsın bebişin,tatlı tatlı uyusun inşallah.

MİNİK KIZIMIN CİCİLERİ
hepsi bu kadarcık zaman içerisinde daha alıcam inşallah.

peluş battaniyemiz 12 ytl
ImageShack - Image Hosting :: 91912018wz8.jpg
buda banyo küveti+filesi+banyo havlusu 28 ytl
ImageShack - Image Hosting :: 99068958jv5.jpg
buda park yatağımız+uyku seti dahil 155 ytl
ImageShack - Image Hosting :: 26041351mi6.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 91306763ed9.jpg
fundacım buda 5 li setimiz 59 ytl
ImageShack - Image Hosting :: 81460297db8.jpg
bunlarda zıbınlar+patikler+hastane çıkışı+alt üst takımlar ve önlükleri
ImageShack - Image Hosting :: 14676115wt1.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 28491322fp0.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 33125000ru4.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 49699799oi1.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 10ig1.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 11cf6.jpg

Merhaba enel17 arkadasim.bebisin cicileri cok guseelll.Allah hayirlisi ve sagkli giydirmek nasip etsin.sence sakincasi yoksa park yatagin markasi modeli nedir ve uyku setinin markasi ve fiyatlarini ogrenebilirmiyim.gerci ben ist dayim ama merak ettim bende park yatak istiyorum simdilik.
tesekkurler

kayraky1.th.jpg

Kizlar,bu bizim corap ve patiklerimiz.Herseyi kaldirdim.O yuzden bir sey ekleyemedim buraya.Simdi bunlari buldumkaydirigubbakcemile3

ÇOK GÜZELLER ÇOK MUTLU GÜNLERDE KULLANSIN BEBİŞLERİNİZ ...:Saruboceq:

Merhaba enel17 arkadasim.bebisin cicileri cok guseelll.Allah hayirlisi ve sagkli giydirmek nasip etsin.sence sakincasi yoksa park yatagin markasi modeli nedir ve uyku setinin markasi ve fiyatlarini ogrenebilirmiyim.gerci ben ist dayim ama merak ettim bende park yatak istiyorum simdilik.
tesekkurler

teşekkür ederim canım.cevabı tecrübe puanında yorum olarak yazdım canım sana.öptüm.

Bugün Alışverişe Çıktım Yine. İşte Aldıklarım :

Ağız Mendilleri - 3 ytl

Kırmızı Pijaması - 5 ytl

Peluş Takımı - 12,5 ytl

Penye Yeleği - 5 ytl

Patiği - 1,5 ytl

Yeşil Pijaması - 5 ytl

Yeşil Tulumu - 10 ytl

Bunlarda Annemim Ördükleri

Beyaz Yeleği

Hırka ve Patiği

Patiği

Bunuda Annem Aldı
Pijaması

Bunlarda Benim Küçüklük Kıyafetlerim.delikafadulden Şimdide Oğluşum Giyecek delikafadulden

Şapkam

Triko Tulumum

Çilekli Bluzüm

Bu da Kendime Aldığım Gecelik.

Şöyle bir genç işi bulamadım yaw. Naapalım 1 günlüğüne anane geceliği giyiveririrz gaaari.

Maşallah buketcim hepsi çok güzeller. Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah. Ama ben en çok triko tulumla çilekli bluza bayıldım. Süper şık ve şirin görünüyorlar.

Bebiş kıyafetlerini çok beğendim özellkle annenin ördüğü hırka ve patik takımına.. Güzel günlerde giydirmen dileğiylee..Senin kıyafetler de pek bi nostaljik çok hoş.. Gecelik konusunda yorumuna katılıyorum ama bende senin gibi babaanne geceliğine kalacam herhalde. Bu arada aldıkların çok uygun..

beketcim aldıkların çok güzel maşallah.annenin ördükleride harika.senden kalanlarda harika oğluşun çok şanslı canım.uzun ömürlerde kullansın nazar deymesin inşallah.

buketcim güzel günlerde giysin oğluşun cicilerini...

bizimde bugün mobilyalarımız geldi...ama ben en son herşey bitince resmini kesip koyucam...

Back