• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

nazancım 42 kere maşallah.güzel günlerde yatsın büyüsün kocaman olsun inşallah oğluşun.
nazanım ne yatak kullandın bebeğine.neyin üstünde yatıyor.ben içine yatak almadım beşiğin ondan soruyorum canım.

'
canim ben mobilyasini yeni almadim, yatagida abisinden kalma, matrasini ortopedik almistik o zamanlar, oda abisinin mirasini kullanacak yanikaydirigubbakcemile3

dünürüm güle güle kullanin insallah canim..
cok ama cok güzel olmus.. özenerk yapmissin herseyini belli.. :asigim:
bide hayirlisiyla subat sonu mart basi gelsede alsak kucaklarimiza artik..
safak saymakdan bi hal olduk

kızlar öncelikle selam yazayım dedim şimdi de bebişimin nesi var nesi yok onu yazayım. sonra geçmişi okuyacağım.
14 tane çorap
9 askılı çıtçıtlı badi
9 uzun kollu çıtçıtlı badi
8 yarım kollu çıtçıtlı badi
13 tane tulum(kimisi kadife kimisi penye)
4 tane badi tulumun içine giymek için
6 tane takım( 1 tanesi tam takım hastane çıkışı)( 2 takım mavi, 2 takım sarı, 1 tane fenerbahçeli,1 tane yeşil takım)
2 eldiven( ama 6 tanede takımlarının içinde var)
2 ayaklı alt pijama(ama 6 tanede takımlarının içinde var)
3 tane ayakkabı
1 tane örgü patik
5 şapka(ama 4 tanede takımlarının içinde var)
6 yelek
3 süveter
4 hırka
2 battaniye( 1 i pelüş, 1 i örgü beyaz)( 1 tane penye batteniye takımın içinde var)
2 banyo havlusu
2 lif yumuşak yumuşak
2 süt sağma pompası 2 side elle ama biri daha teknolojikl:D
1 tane uyku tulumu
1 tane gaffur alt pijama
1 kadife pantolon
1 bahçıvan kot
1 tane şortlu kot takım.
puset.
örümcek.
2 tane ağız bezi.
4 tane bebeği omzuna koyduğunda kusarsa üstün kirlenmesi diye konulan penye bezler var ondan var işte.

ağız bezi eksiğim var, bez alcaz yenidoğan kaç paket alsam bilmiyorum, beşik, beşik içine yatak, araba,uyku seti. şampuan(nivea tavsiye ettiler özellikle), bebe yağı falan filan iştee.
ama varya bunlardan sadece 3 çorabı ben aldım. gerisini anneanne, babaanne, hala, teyze, öğrenciler, veliler, arkadaşlarım, kuzenim almış. kısmetli oğlum benim

Ooo maşaallah baya kısmetliymiş.Benim garibimin daha pek bişeyi yok.Yeni ördüğüm battaniyesini eklemeye çalışayım olursa.

dscf4045kc8.th.jpg

fenci sankı patık az gıbı geldı, agız mendılını kendın soylemıssın zaten az dıye cok kullanılanlardan bırı, bırde mama onlugu de cok kullanılıyormus. Penye battanıyelerı de sık sık kullanıyor. Onun dısında bence yeterlıdır.. Iyı gunlerde gıysın bebısın:nazar:

Elifzeynep cokguzel guzel gunlerde kullansın bebısın. Keske benımde boyle marıfetlerım olsa da yapsaydım. Zamanında ogrenemedık
:nazar:

elifzeyneb çok güzel olmuş eline sağlık

nazancım
çok zevklisin güle güle kullansın oğlun işallah

fencim daha ne olsun ama melek in dediği gibi patik az :) Yenidoğan bezi bence bir paket yeter şimdilik 98lik var galiba ondan alıcam ben de eve çıkayım herşeyimizi çekip göstericem sizlere :)

fencidmlrms, melek81, existhunder, buket-26 sağolun arkadaşlar.Hepimiz aldıklarımızı mutlu mutlu kullanalım inşaallah.

imagessw6.jpg

bunun içinde mışıl mışıl uyuycazzz.
ebb76426501au7.jpg

bununla da gezcez oğluşumla. içindeki puseti(taşıma koltuğunu) almadım kızlar evde var görümcemden geldi gerek yok diye düşündüm.

damlacım, çok güzeller. Ozan mışıl mışıl uyusun süle güle iyi günlerde gezsin :) arabanın markası ne? sakıncası yoksa kaç liraya aldın?

arabanın markası kraft venüs travel sistem haşim işçan iş hanından 225 liraya aldım yanına da yağmurluk hediye ettiler. ki o da 10 lira. ama dediğim gibi puseti almadım. pusetle 325e verecekti

hepsi birbirinden güzel güle güle kulanmayı nasip etsin rabbim bende en kısa zamanda fotoları eklicem ben tekirdağda park yatak içn uyku seti bulamıorum bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bi internet sitesi varsa özelime mesaj atarmısınız

Oooo arabanın rengi falan çok hoş. Park yatakda öyle. Oğlun güzel günlerde kullansın tatlım.

Bu arada bende beşik için (21*35 cm) uygun yorgan, nevresim vss.. yani uyku seti gibi bişiler arıyorum bulamıyorum. Görürseniz haberim olsun :bbo:

kayraky1.th.jpg

Kizlar,bu bizim corap ve patiklerimiz.Herseyi kaldirdim.O yuzden bir sey ekleyemedim buraya.Simdi bunlari buldumkaydirigubbakcemile3

Back