Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

lavinia şahane hepsi.bayıldım çoraplarına.allah uzun uzun ömürlerde kullanmak nasip etsin inşallah.

Lavinia hepsi çok güzel canım. İyi günlerde giysin kuzucuğun inşallah.

lavınıa guzel gunlerde kullansın bebısın. ne guzel sey onlar oyle... hele o coraplar.kız cocukları tam prenses valla

Nivea'nın seti. İçinde;
Pişik kremi
Bebek yağı
Saç ve vücut şampuanı 500 ml.
Kremli sabun
Hassas ciltler için temizleme mendili
Kremli temizleme mendili
Hoşgeldin Bebek DVD si
Alt açma var.
45 ytl ye aldım

Bebedor Göğüs Pedi 40'lı-6 ytl

Bebedor Tırnak Makası-3,5 ytl

Chicco Polikarbonat Biberonu,kolik önleyici-11,5 ytl

Kraft Biberon Fırçası-3 ytl

Nuk Burun Pompası

buketcim güle güle kullanısın oğluşun hepsi çok güzeller!!biz de kızıma alışveriş yaptık aydın da çok indirim vardı heryerde yazlık cici bile aldık:))kaydirigubbakcemile2

ya benimki
erkek olacak diye eltim herşyini ona göre almış ama dün öğrendikki
kızmış naparsam

ya benimki
erkek olacak diye eltim herşyini ona göre almış ama dün öğrendikki
kızmış naparsam

canım ilk kız denilip sonradan erkek çıkmasından iyidir şöyle ki kıza mavi giydirliir ama erkeğe pembe abes kaçar biraz o yüzden yapılanları seve seve giydirebilirsin kızına!kaydirigubbakcemile2

buketcim güle güle kullanısın oğluşun hepsi çok güzeller!!biz de kızıma alışveriş yaptık aydın da çok indirim vardı heryerde yazlık cici bile aldık:))kaydirigubbakcemile2

Sağol canım. Ben Sökeden aldım. Ne zaman geldin Aydın'a. Haber verseydinya.
Aldıklarını göreyim merak ettim. Güle güle kullan canım.

kızlar bu topice uzun süredir bakmadım..

eminim hepsi çok güzel şeylerdir.
ben evdeyken geniş geniş bakayım en iyisi alınanlara.

buketcim güle güle kullanın.iyiki fotoları ve fiyatları yazmışsın.ben bunları unutmuştum aklıma getirmiş oldun.çok sağol canımcım.

BUKETCIM GÜLE GÜLE KULLANSIN JNM BENDE ATTA ÇANTASI ALICAM ÖZDİLEK MARKETİN DE 40 YTL İMİŞ...

CheGuevera CİM şimdi renklerde kız erkek ayrımı yok biz kocaman genç insanlarız biz de mavi giyiyoruz erkekmiyiz. ayrıca erkeklerede kırmızı boğazlı kazaklar çok yakışıyo giyenler kız mı oluyo ..şekerim ... kızı erkeği yok bu işin ne yakışırsa o hııı kız çocuklarının neden se pembeye takıntıları var o da şeker gibi olmasından ....şekerim eminim aldığınız herşey çok yakışacak....

kızlar bebişlerinize aldıklarınız gerçekten çok güzelmiş allah bebişlerinize uzun ömürler versin allah sizleride bir nefeste kurtarsın allahım bu duygularıda bana yaşatsın bende bebişime böyle güzel ciciler alayım

makineyi ve kabloyu getirdim bu gece kızımın cicilerini sunacağım sizlerekaydirigubbakcemile2

Tulumu - 10 ytl

Önlükleri - tanesi 0,75 ytl.....ve.....Patikleri - tanesi 2 ytl

Çıtçıtlı Bodyleri - tanesi 2,5 ytl.....ve.....Ayaklı Alt Pijamaları - tanesi 3 ytl

Bodysi (tulumuların içine giydirmek için) - 5 ytl

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…